Skip to main content

Veel gestelde vragen websites

Op deze pagina vind je alle vragen en antwoorden over websites. Staat je vraag hier niet tussen neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden je vraag direct.

Wat is een website?

Een website is een verzameling van bijvoorbeeld teksten, afbeeldingen en video’s verdeeld over een of meerdere zogenaamde website pagina’s.

 

Wat is webhosting?

Webhosting is het beschikbaar stellen van ruimte op een (aparte) server om allerlei data op te kunnen slaan. Dit kunnen websites of apps zijn met bijbehorende content zoals afbeeldingen en tekst.

Kan ik bij iMediaStars een domeinnaam en hosting aanvragen?

Ja, je kunt zowel een domeinnaam met (passende) hosting bij ons aanvragen.

Vraag gerust naar onze mogelijkheden, wij kijken graag of jouw domeinnaam nog beschikbaar is!

Waar wordt mijn website in gebouwd?

Waar wij jouw website in bouwen hangt af van de wensen die u heeft. Belangrijk hierin is natuurlijk wat er op de website komt te staan maar ook kan de prijs doorslaggevend zijn.

Zo bieden wij voor-ontwikkelde templates aan en kunnen wij deze verder ontwikkelen en designen in bijvoorbeeld WordPress. heb je zelf een idee en exclusieve wensen dan kunnen wij een website ook vanaf scratch bouwen dit doen wij bijvoorbeeld met Bootstrap.

Prijzen in onze voorbeelden liggen erg uiteen, mede omdat het aantal ontwikkelingsuren flink kan verschillen.

Kan ik mijn website ook zelf aanpassen?

Jazeker, zowel met onze WordPress websites heb je de mogelijkheid om jouw website zelf te onderhouden middels een CMS (Custom Managment System). Via een website link kan je inloggen op de ‘achterkant’ van de website. Aanpassingen die in het CMS worden gedaan zijn gelijk zichtbaar op de ‘voorkant’ van de website.

Hoe wordt mijn website vindbaar in Google?

Bij de ontwikkeling van een website stellen wij deze zo in dat deze zichtbaar wordt in de verschillende zoekmachines. Afhankelijk van de tekst, afbeeldingen en andere instellingen is het aan de zoekmachines, waaronder Google, op welke positie de website verschijnt.

Wil je een verbetering in de posities van jouw website pagina’s? Bekijk dan hier hoe je jouw website beter vindbaar kan maken.

Wat moet ik aanleveren voor het webdesign en ontwikkeling?

Na het in kaart brengen van de gewenste lay-out van jouw website vragen wij om afbeeldingen en content in te sturen. Heb je geen beschikking over afbeeldingen zoeken wij deze eventueel met je uit. Zo kan je o.a. gebruik maken van (gratis) afbeeldingen of afbeeldingen online kopen via bv. Shutterstock.

Wil je teksten laten schrijven voor je website? Ook dan kunnen wij je verder helpen en ondersteunen.

Bieden jullie ook website onderhoud?

Ja, wij kunnen jouw website ook onderhouden. Dit kunnen wij op uurbasistarief voor je uitvoeren of kun je bij ons een onderhoudscontract afnemen voor meerdere uren die je kunt inzetten wanneer je wenst.

Het onderhoud van de website bestaat uit verschillende zaken. Zo kunnen wij alle backups en updates verzorgen voor een veilige website, maar kunnen wij ook regelmatig nieuwe content op de website voor je plaatsen. Zo blijft je website altijd up-to-date!

Een website laten maken? Wat kost dit?

Wil je een eenvoudige WordPress website laten maken of een uitgebreide website of webshop met allerlei mogelijkheden en extra opties? Tussen deze websites zit een groot prijsverschil door de verschillen in ontwikkelingstijd. Wij brengen liever eerst in kaart aan welke wensen de website moet voldoen en doen dan graag een passend voorstel.

© 2024 iMediaStars. Alle Rechten Voorbehouden.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo en welkom op onze website! Ik ben Michael, jouw partner voor web- en app-projecten.

Heb je specifieke vragen of wil je meer informatie? Laat het me gerust weten, ik help je graag verder! 💬