Alles wat je over websites moet weten.

Staat je vraag hier niet tussen neem dan gerust contact met ons op.

Wat is een website?

Een website is een verzameling van bijvoorbeeld teksten, afbeeldingen en video’s verdeeld over een of meerdere zogenaamde website pagina’s.

 

Wat is webhosting?

Webhosting is het beschikbaar stellen van ruimte op een (aparte) server om allerlei data op te kunnen slaan. Dit kunnen websites of apps zijn met bijbehorende content zoals afbeeldingen en tekst.

Kan ik bij iMediaStars een domeinnaam en hosting aanvragen?

Ja, u kunt zowel een domeinnaam met (passende) hosting aanvragen bij ons.

Vraag gerust naar onze mogelijkheden, wij kijken graag of uw domeinnaam nog beschikbaar is!

Waar wordt mijn website in gebouwd?

Waar wij u website in bouwen hangt af van de wensen die u heeft. Belangrijk hierin is natuurlijk wat er op de website mag komen te staan maar ook kan de prijs doorslaggevend zijn.

Zo bieden wij al voor ontwikkelde templates aan en kunnen wij deze verder ontwikkelen in bijvoorbeeld WordPress. Maar heeft u zelf een idee en exclusieve wensen dan kunnen wij uw website ook vanaf scratch bouwen dit doen wij bijvoorbeeld met Bootstrap.

Prijzen in onze voorbeelden liggen erg uiteen, mede omdat het aantal ontwikkelingsuren flink kan verschillen.

 

Kan ik mijn website ook zelf aanpassen?

Jazeker, zowel met onze WordPress websites en zelfs ‘custom’ websites heeft u de mogelijkheid om dit zelf te onderhouden middels een CMS aan de achterkant van de website.

Wilt u dit liever uit handen geven dan kunnen wij hierin ook ondersteunen of kunt u de website volledig uit handen geven zodat wij uw website beheren.

U kunt bij ons terecht voor onderhoud, teksten en afbeeldingen opmaak en verder alles wat te maken heeft met het up to date houden van uw website.

Wat moet ik aanleveren voor het webdesign en ontwikkeling?

Na het in kaart brengen van de gewenste lay-out vragen wij om afbeeldingen en content. Heeft u geen afbeeldingen zoeken wij deze eventueel met u uit. Wilt u teksten laten schrijven kunnen wij u ook verder helpen en ondersteunen.

Bieden jullie ook website onderhoud?

Ja, wij kunnen uw website ook onderhouden. Dit kunnen wij op uurbasistarief voor u uitvoeren of kunt u bij ons een onderhoudscontract kopen voor meerdere uren die u kunt inzetten wanneer u wenst.

Een website laten maken? Wat kost dit?

Bij ons kunt u al een website laten maken vanaf 299 euro exclusief domein en hosting.

Heeft u specifieke wensen of wilt u een custom website dan doen wij u graag een goed voorstel. Prijzen zijn hierin verschillend.