WordPress website laten maken

Een WordPress website laten maken of een uitgebreide maatwerk website met een compleet uitgewerkt design. iMediaStars loopt voorop in de ontwikkeling van responsive WordPress webdesign. Een modern webdesign wat zal voldoen aan al je wensen en hiermee laat onderscheiden van de concurrentie. Laat met een WordPress website van iMediaStars een verpletterende indruk achter bij jouw doelgroep.

Neem direct contact op

Zelf aan de slag met onze gebruiksvriendelijke websites

WordPress websites zijn zeer gebruiksvriendelijk voor zowel bezoekers als voor jou. Al onze sites zijn standaard voorzien van een dashboard CMS waardoor het eenvoudig is om zelf  aanpassingen te doen. Hiernaast leveren wij een uitgebreide handleiding en support waarmee je snel en zonder problemen aan de slag kunt gaan. Kom je er desondanks zelf toch niet uit, dan staan wij natuurlijk voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Wordpress-website-laten-maken

Waarom een WordPress website van iMediaStars:

Persoonlijk contact

Wij leren onze klanten graag kennen. Wij willen weten wat bij jou past.

Compleet webdesign

Jouw wensen verwerkt in een modern webdesign.

Prijs en kwaliteit

Een betaalbare en professionele WordPress website.

Zelf beheren

Een website is in beweging. Onze websites zijn eenvoudig zelf te beheren.

Zoekmachine vriendelijk

Iedere website direct goed zichtbaar in Google.

Snelle laadtijd

Snelheid is enorm belangrijk. Wij zorgen dat jouw website snel laadt.

Online producten verkopen

Breid je WordPress website uit naar een webshop.

Uitgebreide statistieken

Meten is weten. Verbind je website met Google Analytics.

Snel geregeld en online

Jouw nieuwe website snel zichtbaar voor bezoekers.

Uitstekende service

Wij beantwoorden al je vragen en zijn wij betrokken bij ieder project.

Altijd bereikbaar

Bellen of mailen? Geen probleem. Ook 24/7 bereikbaar via WhatsApp.

All in one web- & app design

Naast je website een handige app? Bekijk ook onze app oplossingen.

Samenwerken aan het perfecte design

Onze werkwijze:

1. Wij stellen ons graag even voor

Wij leren je graag kennen zodat we allebei weten met wie we samenwerken. Verder horen we graag waarom je een website wilt laten maken, met welk doel en met welke design wensen.

2. Bespreken van een passend webdesign

Uiteraard horen we graag al je wensen en ideeën voor jouw nieuwe WordPress webdesign. Als wij dit namelijk van je weten kunnen wij een passend voorstel aan je voorleggen.

3. Wij gaan graag voor je aan de slag

Je wilt natuurlijk de beste keuze maken voor je nieuwe website. Samenwerken met het bedrijf waar je de juiste klik mee hebt. Ons voorstel is 30 dagen geldig en gaan wij aan de slag als je er helemaal klaar voor bent.

4. De website klaarzetten en ontwikkelen

In deze fase gaan wij de website voor je uitwerken. We beginnen met het installeren van WordPress en het klaarzetten van alle pagina’s. Hierna wordt alles verder uitgewerkt en kun je al meekijken als je wilt.

5. Basis SEO binnen de website toepassen

Hoe fraai een website ook is, zonder goede vindbaarheid wordt jouw website niet makkelijk gevonden door bezoekers. Als alle content is verwerkt zorgen we er in ieder geval voor dat je website voldoet aan de basiseisen van Google. Zo krijg je je eerste bezoekers via de zoekmachine van ons cadeau.

6. Website opleveren en online zetten

Helemaal tevreden met het design van je nieuwe website? Of zijn er misschien toch nog aanpassingen nodig? Na het verwerken alle eerdere gewenste aanpassingen zetten we de website graag voor je online. Je website is nu zichtbaar voor bezoekers en kan gepromoot worden.

professionele-Wordpress-website

Website aanvragen

Wil je een website laten ontwikkelen?
Verstuur ons je e-mailadres en wij nemen direct contact met je op.


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.

  Wordpress-webdesign-iMediaStars

  Kosten website laten maken

  Elke mobiel responsive website is anders en zo ook de door ons geleverde inspanning. Daarom geloven wij van iMediaStars niet in het aanbieden van websites voor alleen vaste prijzen maar werken wij met vanaf prijzen. iMediaStars ontwikkelt eenvoudige basis websites tot uitgebreide websites met extra programmeerwerk. Hiernaast kun je ook bij ons terecht voor een webshop met een geïntegreerd betalingssysteem via een betalingsprovider.

  Om tot een prijs voor een project te komen vertalen wij de verwachte inspanning naar het aantal uren dat wij met jouw project bezig zullen zijn. Op deze manier weet je in elk geval zeker dat je alleen betaalt voor dat wat daadwerkelijk in jouw website verwerkt zit.

  Bekijk onze webdesign prijzen

  Krijg meer bezoekers op je nieuwe WordPress website

  Al onze WordPress websites worden standaard geoptimaliseerd en zijn goed leesbaar voor de zoekmachines. Het grote voordeel van een geoptimaliseerde website is dat deze automatisch hoger kan scoren in de mobiele zoekopdrachten. Google toont sites die geoptimaliseerd zijn voor mobiele devices namelijk hoger in de mobiele zoekopdrachten.

  Wil je boven jouw concurrenten komen in de zoekopdrachten van Google? Ook daar zijn wij je graag mee van dienst. Vraag hiervoor naar onze SEO diensten.

  Hosting & onderhoud. Laat ons dit regelen

  Heb je geen tijd om je website zelf te onderhouden dan is dit geen enkel probleem. Wij kunnen ons voorstellen dat je je liever bezig houdt met dat waar je goed in bent, namelijk ondernemen. iMediaStars biedt hier WordPress onderhoud voor aan. Tegen een scherp tarief kun je een aantal uur per maand inkopen. In deze uren kunnen wij  alle gewenste aanpassingen voor je doorvoeren en heb je letterlijk geen omkijken meer naar je website.

  Veel gestelde vragen over onze WordPress websites:

  Hoe lang duurt de ontwikkeling van een website?

  Als een voorstel is goedgekeurd en wij aan de slag kunnen met de website kan een website al met enkele dagen online staan. Onze ervaring is dat de gemiddelde ontwikkelingstijd ongeveer 2 weken is. Dit hangt ook af van de aanlevering van content en gewenste design aanpassingen.

  In welk software systeem wordt de website ontwikkeld?

  Een website van iMediaStars wordt ontwikkelt in WordPress. Echter heb je een andere voorkeur zoals bv. Joomla, dan kunnen wij je uiteraard ook van dienst zijn. Het voordeel van WordPress is dat er tal van handige uitbreidingen mogelijk zijn. Hiernaast kun je zelf ook aan de slag en de website beheren.

  Kan ik mijn bestaande website zomaar overzetten?

  Als je al een WordPress website hebt kun je vrij gemakkelijk overstappen naar een ander design. Toch zullen we eerst een aantal instellingen moeten nalopen en aanpassen. Ditzelfde geldt ook voor websites die gemaakt zijn in bv. Joomla of Wix. Uiteraard kunnen we alle content met de opzet als basis gebruiken voor een nieuw webdesign.

  Kan ik mijn website laten onderhouden door jullie?

  Heb je zelf geen tijd om je website te onderhouden? Dan kunnen wij hier bij helpen. Dit kan het aanpassen/toevoegen van (nieuwe) content zijn of het aanpassen van het design. Wij kunnen gewenste aanpassingen eenmalig doorvoeren of kunnen wij dit aanbieden via een onderhoudscontract. Met meerdere uren bespaar je eventueel op de kosten. Vraag hiervoor naar onze voorwaarden.

  Hoe is het geregeld met de hosting en het domein?

  Geen omkijken willen hebben naar je website? Jouw website gegarandeerd en zonder zorgen online? Maak gebruik van onze hosting opties. Hiernaast kun je ook een domeinnaam bij ons onderbrengen. Wil je zelf je eigen domein en hosting regelen? Geen enkel probleem. Als wij jouw website opleveren plaatsen wij deze op jouw hostingserver.

  Hoe zit het met eigendomsrechten? Wie is de eigenaar?

  Laat je een website ontwikkelen door iMediaStars? Dan kun je uiteindelijk zelf kiezen wat je met de website wilt doen. Zo heb je eventueel de keuze de website onder te brengen bij iMediaStars. Wij verzorgen de hosting, het domein, eventueel het onderhoud of doen aanpassingen. Wil je later toch zelf aan de slag met je website, dan verhuizen wij de website naar jouw eigen hostingserver zodat je helemaal zelf kunt bepalen wat je met je website wilt doen.

  Delen