Skip to main content

WordPress website laten maken

Wil je een professionele WordPress website laten maken die indruk maakt op jouw klanten en bezoekers? iMediaStars biedt professionele webdesign services voor het bouwen van WordPress websites. Neem vandaag nog contact op en laat ons jouw online aanwezigheid verbeteren.

Offerte aanvragen
Wordpress-website-ontwikkelen

Waarom een WordPress website de beste keuze is

“Wist je dat in 2023 bijna 45% van alle websites wereldwijd gemaakt zijn met WordPress?”

bron: w3techs.com

Er is geen twijfel mogelijk dat WordPress websites zeer gebruiksvriendelijk zijn en ook nog eens betaalbaar. Daarom worden onze websites standaard geleverd met een uitgebreid WordPress CMS (Dashboard). WordPress biedt flexibiliteit en maatwerkopties. Hierdoor kunnen wij jouw website volledig aanpassen aan jouw wensen en behoeften.

Bovendien bieden wij voor, tijdens en na elk project heldere instructies en ondersteuning. Hierdoor kun je snel en zonder problemen direct aan de slag. Mocht je er toch niet uitkomen, dan staan wij natuurlijk voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Kortom, genoeg redenen waarom je voor WordPress kiest…

Zo maken we jouw website
Responsive website geoptimaliseerd voor mobiele devices

Voordelen WordPress website laten maken

Bij het ontwerpen en bouwen van een website heb je verschillende opties. WordPress is één van de beste platforms om voor te kiezen. Dit open source content management systeem (CMS) wordt niet voor niets het meest gebruikt en heeft talloze voordelen ten opzichte van andere systemen:

Gebruiksvriendelijk

WordPress websites zijn eenvoudig te bedienen en hierdoor erg gebruiksvriendelijk.

Snel geregeld en online

Jouw nieuwe website snel zichtbaar voor bezoekers.

Prijs en kwaliteit

Een betaalbare en professionele WordPress website voor iedere branche.

Zelf beheren

Een website is in beweging. WordPress websites zijn eenvoudig zelf te beheren.

Zoekmachine vriendelijk

Iedere website is direct goed zichtbaar in Google.

Snelle laadtijd

Snelheid is enorm belangrijk. Wij zorgen dat jouw website snel laadt.

Uitgebreide statistieken

Meten is weten. Verbind je website met Google Analytics.

Meest gebruikte CMS

WordPress is al jaren het meest gebruikte CMS-systeem ter wereld en blijft door ontwikkelen.

Onze werkwijze: hoe wij jouw wordpress website ontwikkelen

1. Ontmoet ons team

We stellen ons graag aan je voor, en leggen we uit hoe we je verder helpen met het bouwen van jouw website. We horen graag waarom je een WordPress-website nodig hebt en wat het doel ervan is. Samen kunnen we een website creëren die aan jouw verwachtingen voldoet en je doelgroep aanspreekt.

2. Webdesign bespreken: jouw input is essentieel

Je hebt een geweldig idee voor een website, maar hoe maak je het werkelijkheid? Door jouw ideale website met ons te bespreken, kunnen we ervoor zorgen dat we aan al jouw behoeften voldoen en een website ontwerpen die perfect bij jouw onderneming past. We zullen beginnen met het bespreken van jouw doelen en doelgroep, en vervolgens zullen we jouw designwensen en functionaliteitseisen doornemen. Op basis daarvan maken we een voorstel, en sturen je deze graag toe met alle besproken punten.

3. Jouw website, ons project

iMediaStars werkt samen met jou om jouw droomwebsite te creëren. Wij zorgen voor een gedetailleerd voorstel dat 30 dagen geldig is, zodat je rustig de tijd hebt om te beslissen. Als je besluit om met ons samen te werken, beginnen we meteen met het bouwen van jouw website.

4. Voorbereiding en ontwikkeling van jouw site

Wij zorgen ervoor dat jouw website op de best mogelijke manier wordt ontwikkeld. Dit begint met het installeren van WordPress en het klaarzetten van de benodigde pagina’s. Gedurende het proces kun je meekijken en feedback geven, zodat we samen kunnen werken aan een website die aan al jouw verwachtingen voldoet.

5.Maak je website zoekmachinevriendelijk

Een aantrekkelijk webdesign alleen is niet voldoende om bezoekers naar je website te trekken. Om meer verkeer te genereren, moet je website goed vindbaar zijn in zoekmachines zoals Google. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw website aan de basisvereisten van zoekmachines voldoet zodra alle inhoud is verwerkt. Hiermee krijg je een vliegende start en ontvang je je eerste bezoekers via zoekmachines.

6. Lancering van je nieuwe website

We vinden het belangrijk dat je volledig tevreden bent met het ontwerp van je nieuwe website voordat deze online gaat. Daarom bieden wij de mogelijkheid om wijzigingen door te voeren voordat we overgaan tot de lancering. Zodra alle gewenste aanpassingen zijn gedaan en de laatste details zijn verwerkt, zetten wij je website online. Vanaf dat moment kan je website bezocht worden en kan je beginnen met promoten van je nieuwe site.

Wordpress-webdesign-iMediaStars

Website aanvragen

Wil je een WordPress website laten maken?
Verstuur ons je e-mailadres en wij nemen direct contact met je op.


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.

  WordPress website laten maken prijs

  Je hebt vast al rondgekeken op internet om te zien wat er allemaal mogelijk is met een website. Misschien heb je wel veel geld uit gegeven aan een webdesigner, maar ziet het eindresultaat er toch niet zo professioneel uit. Of misschien wil je wel zelf een website bouwen met WordPress, maar weet je niet waar je moet beginnen.

  Bij iMediaStars bieden wij jou de perfecte oplossing: een professionele WordPress website laten maken tegen een scherpe prijs.

  Wat houdt dat in?

  Een prachtige en professionele website die volledig is ingericht zoals jij dat wil. We nemen jouw visie en doelstellingen mee in het ontwerp en de bouw van de site. Het resultaat is een op maat gemaakte WordPress website die voor jou werkt en past binnen je budget.

  Hoe wij dit doen? Door goed samen te werken met onze klanten. Wij zorgen ervoor dat je alleen betaalt voor wat er daadwerkelijk in je site wordt verwerkt.

  Maar dat is nog niet alles! Kies voor het beste pakket dat bij jouw wensen en behoeften past. Zo hebben we bijvoorbeeld een starterspakket vanaf €495,- en een uitgebreide website vanaf €795,-.

  Benieuwd naar al onze opties? Klik dan snel hieronder om al onze webdesign mogelijkheden te bekijken!

  Webdesign prijzen bekijken
  Wordpress-website-laten-maken? Dit is een voorbeeld van een website ontwikkelt door iMediaStars.

  Maatwerk WordPress website laten bouwen?

  Onze ervaren WordPress ontwikkelaars zetten zich in voor jouw project.

  iMediaStars: experts in WordPress webdesign

  Een succesvol bedrijf kan niet zonder een kwalitatieve site. Een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website zorgt namelijk voor meer klanten en hogere conversies. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare webdesigner. Een webdesigner die jouw ideeën kan omzetten in een professionele WordPress website.

  Kies je voor iMediaStars, dan kies je voor ruim 10 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

  Experts in WordPress

  Maak de perfecte online indruk met een door ons gemaakte WordPress website.

  Laat je website scoren

  Wij hebben niet alleen ervaring met het bouwen van websites, maar ook met SEO-optimalisatie. Dit zorgt ervoor dat jouw website hoog scoort in zoekmachines zoals Google.

  Focus op gebruiksvriendelijkheid

  Een gebruiksvriendelijke website zorgt ervoor dat bezoekers langer blijven hangen en sneller converteren. Daarom zorgen wij voor een goede indeling zodat de belangrijkste informatie gemakkelijk te vinden is.

  Kies voor een veilige website

  Veiligheid is cruciaal bij het bouwen van een WordPress website. Wij zorgen ervoor dat je website wordt geüpdatet en dat er regelmatig backups worden gemaakt.

  “iMediaStars heeft een maand geleden mijn website pakjegitaar.nl op een hele fijne manier geleverd. Niet alleen denkt iMediaStars mee om de website zo goed mogelijk eruit te laten zien, ook geeft hij hulp/voorzetten wat ook zou kunnen, waardoor je als klant nog meer potentie ziet in je uiteindelijke website.”

  De gitaarleraar | Rutger ten Hove
  Bron: Google reviews

  WordPress onderhoud

  Als we een WordPress website ontwikkelen, dan weten we hoe belangrijk regelmatig onderhoud is. WordPress is een zeer populair CMS (Content Management Systeem) dat wordt gebruikt door miljoenen websites over de hele wereld. Maar kan het hierdoor ook een doelwit zijn voor kwaadwillende die op zoek zijn naar kwetsbaarheden.

  iMediaStars biedt dan ook verschillende onderhoud opties zodat jouw website optimaal blijft presteren.

  Belangrijke aspecten van WordPress onderhoud zijn onder andere:

  • Updates van WordPress-core, plugins en thema’s uitvoeren
  • Regelmatige back-ups maken en opslaan op een externe locatie
  • Controleren op beveiligingslekken en malware
  • Database optimalisatie
  • Website prestatie monitoring
  • Technische ondersteuning bij problemen
  responsive-wordpress-website-design

  Kiezen voor betrouwbare hosting

  Een betrouwbare hostingpartner is net zo belangrijk als het regelmatig onderhouden van je website. Een goede webhostingdienst biedt niet alleen veiligheid en betrouwbaarheid, maar ook snelle laadtijden en optimale uptime.

  iMediaStars werkt dan ook met hoogwaardige managed WordPress hosting-oplossingen. In tegenstelling tot shared hosting, waarbij er veel websites op dezelfde server staan, zorgt managed WordPress hosting ervoor dat jouw website geoptimaliseerd wordt voor prestaties en veiligheid. Kortom, het kan flink wat voordelen opleveren ten opzichte van andere hosting services.

  Wil je graag meer weten over onze uitgebreide hosting- en onderhoudsdiensten? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

  Hosting & onderhoud opties

  Veel gestelde vragen over WordPress website laten maken:

  WordPress website online zetten: Wanneer staat mijn website live?

  Benieuwd wanneer we jouw nieuwe WordPress website online zetten? Als ons voorstel is goedgekeurd en we aan de slag kunnen, kan je website al binnen enkele dagen online staan. Uiteraard hangt de ontwikkelingstijd af van verschillende factoren zoals de aanlevering van content en eventuele design aanpassingen. Bij ons duurt het ontwikkelen van een website minimaal 2 weken, zodat we zeker weten dat alles goed werkt en aansluit bij jouw wensen en doelstellingen.

  Welk CMS gebruikt een website van iMediaStars?

  iMediaStars ontwikkelt websites in WordPress. We begrijpen echter dat niet iedereen dezelfde voorkeur heeft voor een CMS (content management system). Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om een website te ontwikkelen met Joomla of een ander CMS naar keuze. Niettemin willen we graag de vele voordelen van WordPress benadrukken. Met handige uitbreidingen en plugins is er vrijwel altijd een oplossing te vinden voor specifieke wensen en functionaliteiten. Bovendien is het beheren van een WordPress website zeer eenvoudig en kunnen aanpassingen snel worden doorgevoerd zonder technische kennis. Kortom, WordPress biedt talloze voordelen voor het ontwikkelen en beheren van jouw website.

  Hoe kan ik een WordPress website overzetten?

  Als je al een bestaande website hebt, bijvoorbeeld in WordPress, dan kun je vrij gemakkelijk overstappen naar een ander design. Toch is het belangrijk om eerst een aantal instellingen na te lopen en eventueel aan te passen om ervoor te zorgen dat de nieuwe website optimaal functioneert. Dit geldt ook voor websites die zijn gemaakt in een ander CMS (content management system) zoals Joomla of Wix. Gelukkig kunnen we alle bestaande content als basis gebruiken voor een nieuw webdesign, zodat je niet alles opnieuw hoeft te creëren.

  Indien je een website wilt verhuizen naar een andere server dan is dit geen enkel probleem. Een goede reden kan zijn dat je ontevreden bent over je huidige hostingprovider. Wij kunnen je helpen met het migreren van je website en eventueel plaatsen op onze eigen server.

  Hoe kan ik mijn WordPress website onderhouden?

  Natuurlijk begrijpen wij dat als ondernemer jouw tijd kostbaar is. Daarom bieden wij de mogelijkheid om jouw bestaande website te onderhouden. Het aanpassen of toevoegen van (nieuwe) content kan namelijk veel tijd in beslag nemen. Ook het aanpassen van het design behoort tot onze mogelijkheden. Dit kan zowel eenmalig als periodiek, bijvoorbeeld via een onderhoudscontract. Door periodiek onderhoud te laten uitvoeren, zorgen wij ervoor dat jouw website altijd up-to-date blijft en optimaal blijft functioneren. Hiermee voorkom je dat er problemen ontstaan en zorg je ervoor dat jouw website goed vindbaar blijft. Wanneer je meerdere uren afneemt, kan dit zelfs leiden tot kostenbesparing.

  Hoe is het geregeld met de webhosting en domeinnaam?

  Wil je zonder zorgen online zijn en je geen zorgen maken over je website? Dan zijn onze hosting opties de perfecte oplossing voor jou. Bij ons kun je ook jouw domeinnaam registreren, zodat je alles onder één dak hebt. Maar als je liever jouw eigen domein en hosting wilt regelen, is dat geen probleem. Nadat wij jouw website hebben ontwikkeld, plaatsen wij deze op onze of jouw hostingserver. Zo kun je direct aan de slag en online gaan met jouw website.

  Eigendomsrechten website: Wie is de eigenaar?

  Natuurlijk begrijpen wij dat je als eigenaar van een website ook de eigendomsrechten wilt behouden. Bij iMediaStars zorgen wij ervoor dat de website helemaal van jou is en blijft. Dit betekent dat jij de volledige controle hebt over de inhoud en het ontwerp van de website. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de website bij ons onder te brengen. Wij zorgen voor de hosting, het domein, eventueel het onderhoud en de aanpassingen. Maar als je later toch liever zelf de controle wilt hebben over de hosting, dan kunnen wij alles voor je verhuizen naar jouw eigen hostingserver. Zo heb je altijd de vrijheid om zelf te beslissen wat je met je website wilt doen.

  Delen

  © 2024 iMediaStars. Alle Rechten Voorbehouden.

  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Hallo en welkom op onze website! Ik ben Michael, jouw partner voor web- en app-projecten.

  Heb je specifieke vragen of wil je meer informatie? Laat het me gerust weten, ik help je graag verder! 💬