Skip to main content

WordPress hosting en onderhoud

Ben je op zoek naar betrouwbare WordPress hosting en onderhoud? iMediaStars helpt je graag op weg om de beste keus te maken voor je website. Onze hosting is snel en veilig en bieden wij verschillende servers die gehost worden in Nederland. Wij zorgen er verder voor dat je website gegarandeerd online staat en altijd bereikbaar is voor bezoekers. Zo heb je geen omkijken meer naar je eigen website.

Bekijk direct onze prijzen
Wordpress hosting en onderhoud

Kies voor de beste wordpress hosting

Uiteraard wil iedereen een WordPress website die snel laadt, altijd online is en goede (verkoop)resultaten oplevert.  Met onze WordPress hosting opties bieden we dan ook voor elke website een passende oplossing. Heb je een WordPress website laten maken voor een klein aantal bezoekers per dag, of handelt jouw website meerdere bezoekers af die ook online producten kunnen aanschaffen? Welk budget heb ik beschikbaar voor hosting? Belangrijke vragen die je eerst zal moeten beantwoorden om de juiste WordPress hosting te kunnen kiezen. Wij helpen je graag verder om de beste keuze te maken.

wordpress-hosting-imediastars

WordPress hosting prijzen:


Basic hostingMeest gekozen

50 euro per jaar

 • 2000 MB webruimte
 • 25 GB dataverkeer
 • 5 e-mail adressen
 • Gratis SSL certificaat
 • 24/7/365 Support
 • excl. domeinnaam


Uitgebreide hosting

99 euro per jaar

 • 8000 MB webruimte
 • 250 GB dataverkeer
 • Onbeperkt e-mail adressen
 • Gratis SSL certificaat
 • 24/7/365 Support
 • excl. domeinnaam


Cloud hosting

va 27 euro per maand

 • va 25GB webruimte
 • va 1TB dataverkeer
 • Onbeperkt e-mail adressen
 • Gratis SSL certificaat
 • incl. CDN Add-on
 • 24/7/365 Support
 • excl. domeinnaam


Standaard hosting of cloud hosting

Heb je enkel wat pagina’s met informatie en een contactformulier op je website en een gemiddeld aantal bezoekers per dag die je website bezoeken? Heb je een klein budget gereserveerd voor hosting? Dan is onze standaard hosting optie een prima keuze. Met onze standaard hosting zorg je ervoor dat jouw website goed bereikbaar is en goed laadt voor iedereen.

Verkoop je veel verschillende producten en maak je gebruik van extra veel content of heb je zelfs meerdere websites. Dan raden we aan om te kiezen voor onze uitgebreide hosting of cloud hosting. Deze opties bieden ruim voldoende capaciteit en zijn zelfs schaalbaar bij een te kort aan ruimte.

Ga voor snelheid en gemak met cloud hosting

Tegenwoordig is snelheid een belangrijk aspect voor Google rankings. Dit niet alleen, ook bezoekers haken af wanneer ze langer dan 2-3 seconden moeten wachten op een pagina. Met ons managed cloud hosting plan ga je nog een stap verder en breng je je website naar de top. Wil je dan ook investeren in je website en ga je voor hogere resultaten in de zoekmachine kies dan voor cloud hosting.

Niet alleen de snelheid telt. Naast een supersnelle cloud server biedt onze cloud omgeving allerlei handige opties. Naast dagelijkse backups is je WordPress website beveiligd tegen bots en andere indringers en extra applicaties om je website te versnellen.

cloud-hosting-imediastars

WordPress onderhoud: een website zonder zorgen

Niet iedereen heeft tijd of zin om naast de dagelijkse verplichte werkzaamheden extra tijd te besteden aan het onderhoud van zijn/haar website. Om deze reden bieden we hiervoor een WordPress onderhoudspakket aan. Met ons onderhoudspakket zorg je ervoor dat je website tijdig wordt aangepast en goed wordt onderhouden. Zo kunnen wij de dagelijkse updates en backups verzorgen maar ook content voor je plaatsen of wijzigen. Op deze manier zorg je ervoor dat je website altijd in beweging is.

WordPress onderhoud prijzen

Standaard WordPress onderhoud

WordPress is altijd in beweging en worden er regelmatig nieuwe updates uitgebracht. Wij zorgen ervoor dat je website op tijd wordt geüpdatet. Het niet tijdig updaten van je website kan er helaas toe leiden dat bepaalde elementen op de site niet goed meer werken. Erger nog, je WordPress website kan hierdoor breken waardoor deze niet meer goed toont of werkt of zelfs gehackt worden door kwaadwillende. Dit wil je natuurlijk ten alle tijden voorkomen.

Met standaard WordPress onderhoud van iMediaStars hoef je je hier geen zorgen meer om te maken en is je website altijd up to date.

Onze prijs: 95 euro per jaar

Uitgebreid WordPress onderhoud

Naast standaard onderhoud kun je het onderhoud voor je website ook uitbreiden met extra aanpassingen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat content regelmatig wordt aangepast op je WordPress website. Hiernaast zorgen we er natuurlijk ook voor dat nieuwe content goed aansluit bij de stijl van het webdesign en eventueel aanvullen met bijvoorbeeld iconen of extra (achtergrond)afbeeldingen.

Elke website is anders. Afhankelijk van de gewenste aanpassingen en de tijd die we hier voor kwijt zijn, bieden we je hier graag een onderhoudscontract voor aan. Op deze manier weet je daadwerkelijk wat je kwijt bent voor je website.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voordelen WordPress hosting iMediaStars:

Betrouwbare hosting

Onze hosting is betrouwbaar, veilig en snel en zal je website nooit in de steek laten.

Gegarandeerd online

Onze website hosting zorgt dat jouw website goed draait en altijd beschikbaar is voor bezoekers.

24/7/365 Support

Uiteraard kan er wel eens iets misgaan. Wij bieden 24/7/365 support om je goed te kunnen helpen.

Betrokken

Wij kennen onze klanten en producten goed en bieden we voor elke vraag direct een oplossing.

Delen:

© 2024 iMediaStars. Alle Rechten Voorbehouden.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo en welkom op onze website! Ik ben Michael, jouw partner voor web- en app-projecten.

Heb je specifieke vragen of wil je meer informatie? Laat het me gerust weten, ik help je graag verder! 💬