Retail App voor Winkels en Bedrijven

Uit onderzoek blijkt dat smartphone gebruikers steeds vaker aankopen doen via hun mobiele telefoon of tablet. Een ideale kans voor u als ondernemer om hierop in te springen met de uitgebreide en interactieve retail app voor winkels en bedrijven.

Zorg voor meer interactie met uw klanten via een eigen applicatie. Met de vele handige functies zorgt u dat uw klanten op de hoogte blijven van al het laatste nieuws, overgaan tot een aankoop en staat u direct in verbinding met uw app gebruikers.

Stuur klanten oneindig push berichten met de laatste acties en kortingen. Maak gebruik van een uitgebreide spaarkaart en laat klanten sparen voor leuke gadgets en/of kortingen. Toon uw bedrijf via afbeeldingen en laat klanten direct contact met u opnemen via telefoon, email of de website. Hiernaast bieden wij nog veel meer handige functies die wij graag voor u verwerken in uw eigen app.

Ja, ik wil meer informatie over de retail app!
Retail app voor winkels en bedrijven

De voordelen van de retail app

  • iMediaStars levert een app op maat voor uw onderneming. Onze App komt overeen met uw huisstijl en biedt alle functies die u als ondernemer nodig hebt om de klantenbeleving te vergroten.
  • Uw klanten kunnen direct iets bestellen of een opmerking of vraag achterlaten.
  • Mensen houden van ‘delen’. Laat uw klanten uw foto’s en informatie delen via Social Media.
  • Vergroot uw e-mailadressen bestand via de nieuwsbrief functie en koppel deze aan bijvoorbeeld Mailchimp.
  • Spaarkaart: beloon uw klanten door middel van een spaarsysteem, bijvoorbeeld: ‘na tien aankopen krijgt u 30% korting op een t-shirt’
  • Stuur oneindig push notificaties naar alle gebruikers of binnen een bepaalde zone, bijvoorbeeld: ‘Deze week maar liefst 10% korting op vertoon van onze retail app.’

Andere functies en eigenschappen vindt u hier.

Bedrijfsapp retail winkels en bedrijven

Demo Retail App

Wilt u eerst gratis en geheel vrijblijvend een demo proberen?
Verstuur ons uw email adres en wij nemen spoedig contact met u op!


This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.

Voorwaarden Retail App

Het goede nieuws is dat we u niet binden aan een langdurig contract. Bij ons is uw overeenkomst na een jaar gewoon maandelijks opzegbaar. Ook hanteren we zeer vriendelijke prijzen zodat de applicatie geschikt is voor kleine tot grote ondernemingen in het MKB.

Bent u benieuwd naar onze apps voor winkels en bedrijven, neem dan gerust een kijkje in de iTunes Store voor een overzicht van onze meeste applicaties.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat iMediaStars voor uw bedrijf kan betekenen.

Ja, ik wil meer informatie!

Delen