Health App

De gezondheid is het allerbelangrijkste en kom je met genoeg sporten en bewegen en een juist voedingspatroon al een heel eind. Op internet en Social Media zijn er hiernaast veel online healthcoaches, voedingsdeskundigen en diëtisten te vinden die je ondersteunen in het behalen van je doelen voor een gezondere levensstijl. Via hun eigen website(s) en Facebook geven zij onder andere tips en gratis e-books weg en kun je hiernaast gebruik maken van bepaalde diensten.

Met de health app van iMediaStars kunnen healthcoaches, voedingsdeskundigen en diëtisten hun doelgroep nog beter bereiken en heb je met deze app een extra tool om je doelgroep aan te zetten tot het volgen van een een gezondere levenstijl. Met de juiste functies is een health app niet alleen erg handig maar is deze ook nog eens zeer betaalbaar.

Wil je dan ook een health app laten maken maar deze eerst uitproberen, dan bieden wij je graag geheel vrijblijvend een gratis demo aan. Met deze demo kan je uitgebreid testen hoe alles werkt en of de functies aansluiten bij je diensten.

Ja, ik wil meer informatie over de Health App!
app voedingsdeskundigen

Mogelijkheden Health App

  • Huisstijl & Design: een app geheel op maat in de gewenste layout en huisstijl.
  • Branding: de app is te downloaden via Google Play (Android) en via iTunes (iOS) en hierdoor via een custom app icoon zichtbaar in elk homescreen van een smartphone of tablet.
  • Tips: deel tips via een van de app functies of stuur persoonlijke tips via een pushbericht.
  • Video’s: deel video’s of vlogs via de handige Youtube functie in de app.
  • Uitgebreide informatie: deel de juiste tekst en afbeeldingen via een van de informatie functies.
  • Delen: laat bezoekers recepten of tips delen vanuit de app
  • Contact: laat gebruikers makkelijk in contact komen via de contactfunctie of een formulier.
  • Statistieken: volg gebruikers via de uitgebreide statistieken in een eigen CMS.

Andere functies en eigenschappen vindt u hier.

health app laten maken

Demo Health App

Wilt u eerst gratis en geheel vrijblijvend een demo proberen?
Verstuur ons uw email adres en wij nemen spoedig contact met u op!


This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.

Overige informatie

Na het in kaart brengen van alle wensen maken wij eerst een demo app. In deze demo staan de functies en een ontwerp van de layout. Als de app naar wens is dan kan deze aangeboden worden als webapp of als native/hybride app.

Een native app kunnen gebruikers downloaden via de app stores. Functies hebben een snelle laadtijd omdat deze worden gedownload op het device. Een webapp bezoekt men via een url in de browser, bijvoorbeeld in Chrome of Firefox. Beide app soorten kunnen voor u ontwikkelt worden met nagenoeg dezelfde functies.

Hiernaast krijgt u de beschikking over een eigen CMS om de app zelf te kunnen voorzien van nieuwe teksten en afbeelingen. Aanpassingen zijn gelijk zichtbaar in de app. Hiernaast kunt u uitgebreid statistieken inzien en pushberichten versturen naar gebruikers. tevens heeft u de mogelijkheid om persoonlijke berichten te versturen naar uw gebruikers of kunt u groepen maken die toegang hebben tot specifieke content in de app.

App Prijzen bekijken

Delen