Skip to main content

WooCommerce webshop laten maken

Een professionele WooCommerce webshop laten maken begint hier. Creëer een extra verkoopkanaal en vergroot je zichtbaarheid online. Zelf je eigen producten beheren en verkopen zonder extra kosten. iMediaStars bouwt fraaie WordPress webshops en zorgt ervoor dat je zonder zorgen direct aan de slag kunt. Een complete all-in oplossing met betalingsmogelijkheden en CMS waar je alles zelf beheert.

Wordpress-webshop-laten-maken

Waarom een WooCommerce webshop laten bouwen door iMediaStars?

Een WooCommerce WordPress webshop laten maken is een grote investering en wil je natuurlijk dat dit in een keer goed gebeurt. Met onze jarenlange ervaring beschikken wij dan ook over de juiste technische vaardigheden en kennis. Hiernaast zijn wij ook op de hoogte van de allerlaatste webdesign trends. Wij brengen dan ook graag in kaart hoe we jouw onderneming kunnen laten groeien met een nieuwe webshop.

Tijdens de ontwikkelingsfase zorgen we voor genoeg contactmomenten en betrekken we je graag bij de voortgang van jouw project. Is de webshop eenmaal opgebouwd dan laten we voorbeelden zien en voeren wij gewenste aanpassingen door. Ben je tevreden met het eindresultaat dan koppelen wij de webshop aan een betalingsprovider zodat klanten kunnen afrekenen met bijvoorbeeld iDeal en PayPal. Zo sta je al met 2 weken zonder zorgen online.

Ja, ik wil meer informatie
waarom-een-wordpress-webshop-imediastars

Voordelen WooCommerce webshop laten maken:

Fraai design

Een complete webshop geheel in de huisstijl van jouw onderneming.

Snel geregeld en online

Jouw nieuwe webshop snel zichtbaar voor bezoekers.

Betaalbare oplossing

Een alles-in-1 oplossing met veel extra uitbreidingen.

Eigen beheer

Beheer zelf je producten via WooCommerce en houd je webshop up to date.

Goed vindbaar

WordPress is zoekmachine vriendelijk en ben je snel gevonden in Google.

Snelle laadtijd

Bezoekers houden niet van wachten. Wij zorgen dat jouw webshop snel laadt.

Meet statistieken

Houd statistieken bij en laat je webshop groeien.

Meest gekozen CMS

WordPress is het meest gebruikte systeem en blijft het aantal gebruikers groeien.

Samenwerken aan een succesvolle webshop

Onze werkwijze:

1. Wij maken graag kennis

Voor wij een project starten maken we graag kennis. Dit kan online maar ook via een bezoek bij jouw op de zaak. Op deze manier weten we van elkaar met wie we samenwerken en krijg je zo een goede indruk van de onderneming. Hiernaast is het natuurlijk goed om te weten wat de behoeften zijn en waarom je een webshop wilt laten bouwen. Wij leggen je graag alle opties uit en wat je kan verwachten aan kosten.

2. Doornemen design en webshop opties

Nadat we hebben kennis gemaakt en alle opties hebben besproken kunnen wij goed inschatten wat de wensen zijn voor een nieuwe webshop. Deze wensen vertalen wij naar een voorstel zodat alles duidelijk is en overzichtelijk is vastgelegd. Ga je akkoord met ons voorstel dan kunnen wij direct voor je aan de slag.

3. De webshop ontwikkeling opstarten

Leuk, we kunnen voor je aan de slag. Maar voordat we echt aan de slag kunnen verzamelen we nog wel graag wat benodigdheden zoals content. Mogelijk heb je al een huisstijl of logo en heb je zelf al foto’s gemaakt van de onderneming of bepaalde producten. Ook teksten kunnen niet ontbreken op de website en ontvangen wij deze graag. Na ontvangst van alle content zetten wij de webshop klaar op onze server en beginnen we met het uitwerken van de pagina’s.

4. Aanpassingen verwerken

Als de webshop grotendeels is uitgewerkt laten wij graag een eerste ontwerp aan je zien. Op deze manier houden wij wat extra ruimte over voor jouw inbreng. Soms heb je andere verwachtingen of heb je toch liever een ander kleurtje op je site.  In bijna alle gevallen zijn er dan ook aanpassingen nodig en verwerken wij deze graag voor je. Zo ben je in ieder geval verzekerd van een webshop waar je 100% tevreden over bent.

6. Webshop live zetten

Als alle aanpassingen zijn verwerkt en de webshop goed getest is om betalingen te kunnen verwerken kunnen we online. Wil je nog even wachten en op een specifieke datum je website zichtbaar maken? Geen enkel probleem. We kunnen de webshop op een gewenste datum online zetten of zetten we de webshop nog even op slot. Staat je website eenmaal online dan kun je beginnen met het promoten van je webshop.

succesvolle webshop ontwikkelen

WordPress webshop aanvragen

Wil je een meer weten over onze WordPress webshop mogelijkheden?
Verstuur ons je e-mailadres en wij nemen direct contact met je op.


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.

  WooCommerce webshop laten maken kosten

  Wil je een WooCommerce webshop laten maken, dan ben je natuurlijk wel benieuwd naar de kosten. Elk webshop project is anders en hierdoor ook de tijd die wij kwijt zijn aan werkzaamheden. Toch kunnen wij aan de hand van de voorbereiding en het aantal benodigde pagina’s goed inschatten wat de kosten zullen zijn.

  Uiteraard kan het zomaar zijn dat je meer of minder pagina’s nodig hebt, of ben je mogelijk opzoek naar extra opties. Dit is geen enkel probleem kunnen wij opties toevoegen of verwijderen.  Op deze manier betaal je enkel voor hetgeen wat er daadwerkelijk in je webshop zit verwerkt.

  Je zit bij ons niet vast aan hosting en is onderhoud ook niet verplicht. Zo kunnen wij een WordPress webshop ontwikkelen die helemaal van jou is.


  One Page Webshop

  va 495 euro

  • WordPress installatie
  • WooCommerce
  • Responsive voor alle schermen
  • Premium Theme opties
  • Contactformulier
  • Social Media opties
  • Zoekmachine vriendelijk
  • 1 pagina met product overzicht


  Webshop Starter

  va 750 euro

  • WordPress installatie
  • WooCommerce
  • Responsive voor alle schermen
  • Premium Theme opties
  • Contactformulier
  • Social Media opties
  • Zoekmachine vriendelijk
  • 5 pagina (incl. product pagina)


  Webshop ProMeest gekozen

  va 1150 euro

  • WordPress installatie
  • WooCommerce
  • Responsive voor alle schermen
  • Premium Theme opties
  • Contactformulier
  • Social Media opties
  • Zoekmachine vriendelijk
  • 10 pagina (incl. product pagina’s)


  Webshop op maat

  Prijs op aanvraag

  • WordPress installatie
  • WooCommerce
  • Responsive voor alle schermen
  • Premium Theme opties
  • Contactformulier
  • Social Media opties
  • Zoekmachine vriendelijk
  • > 12 pagina (incl. product pagina’s)


  WooCommerce webshop met iDeal

  Je wilt natuurlijk dat je klanten zonder zorgen en veilig kunnen afrekenen. Met WooCommerce is dit geen enkel probleem. Standaard biedt WooCommerce een aantal handige betalingsoplossingen. Hiernaast kun je met een goede betalingsprovider een webshop uitbreiden met iDeal en bieden zij verder meerdere opties voor bijvoorbeeld betalingen in het buitenland. Onze betalingsprovider biedt hiervoor een extra (gratis) uitbreiding zodat het koppelen van een account eenvoudig verloopt.

  Onze webshops zijn standaard beveiligd via een SSL verbinding en kun je dit testen via het slotje in de browser. Zo zien klanten direct dat ze winkelen in een veilige omgeving.

  Wat heb je nodig voor iDeal?

  Wil je gebruik maken van iDeal zal je jouw onderneming wel moeten registreren bij onze betalingsprovider of een provider naar keuze. Om je daadwerkelijk aan te kunnen melden zal je wel een aantal documenten moeten overleggen:

  • Bedrijfsgegevens incl. KvK-nummer
  • BTW-nummer
  • Kopie ID van aanvrager
  • Bewijs zakelijke rekening

  Uiteraard bieden wij hierin ondersteuning en helpen we je graag verder bij vragen.

  Waarom kiezen voor WooCommerce: Ontdek de vele voordelen van dit populaire e-commerce platform.

  Voor het opzetten van verschillende webshops hebben we verschillende e-commerce systemen getest, maar hebben we geconcludeerd dat WooCommerce gewoonweg de beste keuze is. Uit ervaring weten we dat dit platform ontzettend veel mogelijkheden biedt.  Voor jou als eindgebruiker is dit platform ook zeer aantrekkelijk, dit is een reden waarom veel mensen kiezen voor WooCommerce. Het is gemakkelijk te bedienen en biedt WooCommerce een ruime keuze aan uitbreidingen (plugins) die je kunt gebruiken. Dit populaire e-commerce platform biedt dan ook ontzettend veel voordelen en zetten we deze graag voor je op een rij:

  waarom-kiezen-voor-WooCommerce
  1. Eenvoudig in gebruik
   Heb je enige kennis van WordPress dan is WooCommerce voor jou makkelijk in gebruik. Hiernaast zijn er tal van handleidingen en videos op het internet die je verder kunnen helpen met antwoorden. De community van WooCommerce is erg groot en zijn er ook tal van websites waar je terecht kan met vragen.
  1. Lage kosten
   Woocommerce is net als WordPress gratis te downloaden. Je zit niet vast aan maandelijkse kosten voor het gebruik, wat dus wel het geval is bij andere systemen zoals bv. Shopify of Wix. Je betaalt enkel voor extra uitbreidingen en uiteraard voor je domeinnaam en hosting. Extra uitbreidingen kun je eerst goed testen en kun je zo ervaren of een uitbreiding geschikt is.
  1. Uitgebreide SEO opties
   WordPress is erg SEO-vriendelijk en scoren WordPress websites hoog in de zoekmachine. Met de juiste instellingen kun je zelfs met Woocommerce tot op product niveau items goed zichtbaar maken. Zo vinden bezoekers jouw producten nog makkelijker.
  1. Uitgebreide SEO opties
   WordPress is erg SEO-vriendelijk en scoren WordPress websites hoog in de zoekmachine. Met de juiste instellingen kun je zelfs met Woocommerce tot op product niveau items goed zichtbaar maken. Zo vinden bezoekers jouw producten nog makkelijker.

  “De oude website voor Gorkha Restaurant was toe aan vernieuwing en zijn we in december in contact gekomen met iMediaStars. Aan iMediaStars de opgave om een een strak, vlot design neer te zetten die ook nog een goed ranked in Google. iMediaStars denkt erg goed mee, de communicatie verloopt snel. Prijs/kwaliteit is meer dan goed en iMediaStars hanteert zeer scherpe tarieven en levert maatwerk. Bedankt voor de goede samenwerking gorkharestaurant.nl is een prachtige website geworden.”

  Restaurant Gorkha Hilversum | Eelco
  Bron: Google reviews

  Veel gestelde vragen WordPress webshop ontwikkelen:

  Hoeveel tijd kost het bouwen van een webshop?

  Als alle content is verzameld en wij daadwerkelijk van start kunnen duurt het gemiddeld 2 weken voor wij een eerste ontwerp kunnen tonen. Zijn de aanpassingen doorgegeven verwerken wij deze binnen enkele dagen. Onze ervaring is dat een webshop in ongeveer 4 tot 6 weken ontwikkeld is en online gezet kan worden.

  Wat is WooCommerce?

  WooCommerce biedt een complete shop-module om van je WordPress website een webshop te maken. De module wordt aangeboden als gratis plugin en biedt alle mogelijkheden om zowel fysieke als digitale producten online te verkopen. Hiernaast kun je o.a. verschillende categorieën aanmaken, filters instellen en de module koppelen aan een betalingsprovider.

  WooCommerce biedt verder extra uitbreidingen, zowel betaalt als gratis. Ook zijn er andere developers en bedrijven die bepaalde add-ons aanbieden die goed samenwerken met WooCommerce. Denk hierbij aan plugins van betalingsproviders of van bv. PostNL.

  Ik heb al een webwinkel. Kan ik deze omzetten naar WordPress?

  Heb je al een webshop via WordPress (WooCommerce) dan kunnen we onderzoeken of we de webshop kunnen omzetten naar een nieuw template. Afhankelijk van het thema en de pagebuilder kunnen we dit al snel voor je bepalen. Hiervoor zullen we wel even moeten inloggen op je webshop.

  Gebruik je een ander systeem zoals bv. Shopify dan zullen we de webshop opnieuw moeten ontwikkelen. Uiteraard kunnen we rekening houden met de designwensen of zelfs een webshop in grote lijnen voor je namaken. De bediening op de achterkant (backend) ziet er wel anders uit. Dit verschilt per systeem.

  KVK webshop regels: Wat heb je nodig voor een online webwinkel?

  Wij krijgen regelmatig de vraag wat de KVK webshop regels zijn. Verkoop je online producten dan zal je jouw onderneming moeten inschrijven bij de KVK. De wet is hier zeer duidelijk in:

  Je hebt een onderneming als je zelfstandig goederen of diensten levert aan anderen, met de bedoeling om winst te maken.

  Kijk op de site van de KVK voor meer informatie. Zij kunnen je hier goed over voorlichten.

  Bovendien heb je ook een inschrijving van de KVK nodig om je aan te melden bij een betalingsprovider. Ben je eenmaal aangemeld dan kun je gebruik maken van verschillende betalingsopties op je webshop zoals iDeal en Bancontact (België). Het is echter je eigen verantwoordelijkheid om je aan te melden bij de KVK en om aan je belastingplicht te voldoen. Zorg er dan ook voor dat je als webshop eigenaar goed op de hoogte bent van alle verplichtingen om problemen en boetes te voorkomen.

  Wordpress onderhoud: Hoe houd ik mijn webshop up-to-date?

  Bij ons ben je vrij om te kiezen wat je met je webshop wilt doen. Wij kunnen de webshop voor je hosten en bieden wij WordPress onderhoud. Kies je voor je eigen hosting? Geen enkel probleem. Je krijgt dan volledig toegang tot je eigen webshop en kunt echt alles doen met je shop wat je wilt.

  Houd er wel rekening mee dat WordPress regelmatig moet worden geüpdatet samen met de geïnstalleerde plugins en het thema. Hiervoor zal je ook regelmatig backups moeten maken zodat er niets mis kan gaan. Wil je enkel teksten, afbeeldingen en producten aanpassen dan zorgen wij voor een beknopte handleiding zodat je dit zelf kunt doen.

  Vindbaarheid webshop: Hoe verbeter ik de zichtbaarheid in Google?

  Een nieuwe webshop heeft in het begin helaas nog weinig waarde in de zoekmachine. Je zal een vaste positie in Google eerst moeten verdienen. Wij zorgen ervoor dat de basis SEO is ingesteld zodat Google goed overweg kan met je site. Zorg hiernaast regelmatig voor nieuwe content en maak je nieuwe webshop zichtbaar op Social Media en andere websites via blogs of het plaatsen van een link.

  Voor een goede vindbaarheid zal je echter goed moeten onderzoeken waar je op gevonden wilt worden. Wij kunnen je hier bij helpen en kunnen hiervoor een plan opstellen. Naast het adverteren zijn er veel andere mogelijkheden om je webshop te laten scoren. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

  Webshop eigenaar: Wie is de eigenaar van mijn webwinkel?

  Elke webshop die wij ontwikkelen maken wij voor jou, de klant. Je bent dan ook zelf volledig eigenaar van je webshop. Je kunt er voor kiezen de webshop bij ons onder te brengen of zelf te hosten bij je eigen hostingprovider. Ook het verhuizen van een webshop naar een andere provider is op elk moment mogelijk. Hiervoor vragen wij wel een vergoeding.

  Delen

  © 2024 iMediaStars. Alle Rechten Voorbehouden.

  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Hallo en welkom op onze website! Ik ben Michael, jouw partner voor web- en app-projecten.

  Heb je specifieke vragen of wil je meer informatie? Laat het me gerust weten, ik help je graag verder! 💬