Horeca app iMediaStars

We zien tegenwoordig vaak dat men gebruik maakt van hun mobiele telefoon tijdens een etentje of het borrelen. Het zou dan toch prettig zijn als gasten de foto’s aan het bekijken zijn van een gelegenheid bij u in de zaak op een eigen horeca app. Laat dan ook een eigen horeca app maken dan is dit ook mogelijk. Als horeca ondernemer wilt u uw gasten natuurlijk optimaal bedienen. Ook is de interactie met uw gasten hierin ontzettend belangrijk. Door de vele mogelijke functies zorgt u dat uw gasten op de hoogte blijven van al het laatste nieuws.

Via de app is het ook mogelijk dat uw gasten direct bij u bestellen. Heeft u een bezorgservice dan is dit een extra functie die u kunt gebruiken binnen de app.

Uw gast/klant maakt een keus uit uw menu en loopt het besteltraject door. U krijgt vervolgens een melding via e-mail en het App Managment Systeem, het gerecht wordt afgehaald of bezorgt en uw gast/klant rekent af.

Ja, ik wil meer informatie over de horeaca app!
horeca app

De voordelen van de horeca app op een rij

  • iMediaStars levert een app op maat voor uw onderneming. Onze App komt overeen met uw huisstijl en biedt alle functies die u als horeca ondernemer nodig heeft om de beleving van uw onderneming te vergroten.
  • Bied de horeca app aan in de gewenste taal. Heeft u veel buitenlandse gasten dan heeft u hiervoor verschillende taal opties.
  • Uw gasten kunnen direct reserveren of een opmerking of vraag achterlaten.
  • Mensen houden van ‘delen’. Laat uw gasten uw foto’s en informatie delen via Social Media (vergroot uw mailinglist en volgers)
  • Loyaliteitsprogramma: beloon uw gasten door middel van een spaarsysteem, bijvoorbeeld: na tien bezoeken een gratis fles wijn.
  • Stuur push notificaties naar alle gebruikers of binnen een bepaalde zone, bijvoorbeeld: ‘Deze week een gratis kop koffie op vertoon van onze App.’
  • Uw eigen applicatie is te downloaden in de Google Play Store en iTunes Store van Apple

Andere functies en eigenschappen vindt u hier.

restaurant app

Demo Horeca App

Wilt u eerst gratis en geheel vrijblijvend een demo proberen?
Verstuur ons uw email adres en wij nemen spoedig contact met u op!


This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.

Overige informatie Horeca App

Het goede nieuws is dat we u niet zomaar binden aan een langdurig contract. Bij ons is een overeenkomst na 1 jaar standaard maandelijks opzegbaar. Ook hanteren wij zeer vriendelijke prijzen zodat de horeca app zeer geschikt is voor kleine tot grote ondernemingen.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat iMediaStars voor uw horeca bedrijf kan betekenen.

Lees ook ons artikel waarom uw restaurant een app nodig heeft.

Ja, ik wil meer informatie!

Delen