Evenementen App van iMediaStars

In een tijdperk waarin nagenoeg iedereen een smartphone bezit kan een succesvol evenement, congres of festival vandaag de dag niet meer zonder een eigen evenementen of festival app.

We binden u niet vast aan een contract, een korte looptijd voor uw applicatie is dus mogelijk. Bij ons is een overeenkomst na 1 jaar gewoon maandelijks opzegbaar. Ook hanteren we zeer vriendelijke prijzen zodat de applicatie geschikt is voor kleine tot grote evenementen en festivals.

Tevens bieden wij nu de mogelijkheid voor elke evenementen organisatie om een festival app te realiseren voor 3 maanden. De praktijk wijst uit dat door het grote aanbod van festivals een applicatie voor een jaar niet voor elke organisatie geschikt is. Deze mogelijkheid is ook zeer geschikt voor congressen.

Bekijk onze prijzen van 2017.

Marktleider in de evenementen branche

iMediaStars is marktleider als het gaat om een festival of evenementen app. Zo hebben wij de app ontwikkeling uitgevoerd voor de gemeentes Amsterdam en Hilversum met een overzicht van alle evenementen in Mediastad Events maar ook voor diverse grote festivals zoals: Day at the park en Electronic Family en vele anderen zoals bijvoorbeeld Huntenpop en Summerlake Outdoor in Woerden (Utrecht).

iMediaStars heeft dan ook ruime ervaring in het maken van apps voor zowel grote als kleine evenementen en heeft daardoor ook de kennis in huis om van uw festival of evenementen app een groot succes te maken zonder dat dit ook meteen duizenden euro’s moet gaan kosten.

Bekijk voor een uitgebreid overzicht ons portfolio om een goede indruk te krijgen van onze festival apps.

Evenementen App Dance Nature

De evenementen app van iMediaStars draagt bij aan

  • Meer exposure, uw (aanstaande) bezoekers kunnen bijvoorbeeld de line up en andere onderdelen van de app delen op social media kanalen
  • Uitgebreide en recente informatie, deel bijvoorbeeld de line up wijzigingen eenvoudig en snel via een push bericht
  • Betere Stemming, laat uw bezoekers alvast in de stemming komen met een aantal tracks dat u in de app aanbied
  • Crowd Control, uw bezoekers kunnen eenvoudig hun weg vinden middels een interactieve kaart en via push berichten kunnen zij op de hoogte gesteld worden van een eventuele wijziging of calamiteit. Laat uw bezoekers eenvoudig de weg naar hun eigen auto terug vinden middels de app
  • Meer interactie, gebruikers kunnen bijvoorbeeld partyfoto’s uploaden, delen en berichten plaatsen op de app

Andere functies en eigenschappen vindt u hier.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat iMediaStars voor uw evenement of festival kan betekenen.

Neem contact op

Deel met uw vrienden