Evenementen App iMediaStars

In een tijdperk waarin nagenoeg iedereen een smartphone en/of tablet bezit kan een succesvol evenement, congres of festival vandaag de dag niet meer zonder evenementen app. Een applicatie speciaal ontwikkeld voor jouw event draagt bij aan meer exposure om elk event of festival tot een succes te maken.

Met de evenementen app van iMediaStars zorg je ervoor dat bezoekers volledig op de hoogte zijn van jouw congres of festival. Toon een line up met biografie van DJ’s, gebruik push berichten om de aandacht te vestigen op een hoofdact en laat gebruikers foto’s delen in de app. Toon sprekers van jouw congres of bijeenkomst, toon het dagprogramma met uitgebreide informatie en zorg ervoor dat men de evenementen app kan delen.

Een evenementen app van iMediaStars vergroot uw groep met volgers en kunnen gebruikers optioneel inloggen via email en/of Social Media. Door onze interactieve functies betrek je hiermee bezoekers en geïnteresseerden en kunnen zij comments achterlaten in bepaalde functies van de app. Tevens is het mogelijk om eenvoudig uw mailinglijst te koppelen aan de app via bijvoorbeeld ‘Mailchimp’ of ‘Get Response’. Optioneel kun je via een pop-up gebruikers laten inschrijven.

Evenementen app aanvragen

Evenementen App Dance Nature

Voordelen evenementen app op een rij:

 • Meer exposure, aanstaande bezoekers kunnen bijvoorbeeld de line up en andere onderdelen van de app delen via social media kanalen.
 • Uitgebreide en recente informatie: deel bijvoorbeeld de line up en verstuur wijzigingen eenvoudig en snel via een push bericht.
 • Betere stemming: laat de bezoekers alvast in de stemming komen met een aantal muziek tracks die je in de app aanbiedt.
 • Crowd Control: via push berichten kunnen bezoekers op de hoogte gesteld worden van een eventuele wijziging of calamiteit. Laat bezoekers bijvoorbeeld op tijd weten als er iets aan de hand is.
 • Meer interactie: gebruikers kunnen bijvoorbeeld partyfoto’s uploaden, delen en berichten plaatsen op de app.
 • Meer inzichten: bekijk statistieken van gebruikers in de event app via ons uitgebreide CMS.

Andere functies en eigenschappen vind je hier

android evenementen app
iphone evenementen app

Demo Evenementen App

Wilt u eerst gratis en geheel vrijblijvend een demo proberen?
Verstuur ons uw e-mailadres en wij nemen spoedig contact met u op!


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.

  Prijzen Evenementen App

  Evenementen App Bronze
  €9,95 p/m
  Native Andoid App
  Publishing Google Play Store
  Eigen logo en App Design
  4 Native Functies
  Full Custom Support
  Eenmalige kosten €57
   
   
   
   
   
  Evenementen App Silver
  €19,95 p/m
  Native Andoid App
  Publishing App Stores
  Live App updates
  App Managment System (CMS)
  Eigen logo en App Design
  Onbeperkt Pushberichten
  Onbeperkt Aantal Functies
  Free Analytics
  Full Custom Support
  Eenmalige kosten €127
   
  Evenementen App Gold
  €39,95 p/m
  Native Andoid & iTunes App
  Publishing Google Play Store
  Publishing Apple App Store
  Live App updates
  App Managment System (CMS)
  Eigen logo en App Design
  Onbeperkt Pushberichten
  Onbeperkt Aantal Functies
  Free Analytics
  Full Custom Support
  Eenmalige kosten €257

  Marktleider in de evenementen branche

  iMediaStars is marktleider als het gaat om een festival of evenementen app. Zo hebben wij de app ontwikkeling uitgevoerd voor de gemeentes Amsterdam en Hilversum met een overzicht van alle evenementen in de Mediastad Events app. Verder hebben wij diverse festival apps ontwikkeld voor verschillende grote festivals zoals: ‘Day at the park‘, ‘Electronic Family‘, ‘Huntenpop‘ en ‘Summerlake Outdoor‘.

  iMediaStars heeft dan ook ruime ervaring in het maken van apps voor zowel grote als kleine evenementen. Wij hebben hierdoor ook de kennis in huis om van jouw festival of evenementen app een groot succes te maken zonder dat dit ook meteen duizenden euro’s moet gaan kosten. Voor het betaalbare bedrag van 39,95 euro per maand heb je al een eigen hybride app.

  Onze native/hybride apps kan men downloaden via de App Stores Google Play (Android) en iTunes (iPhone en iPad).

  Bekijk voor een uitgebreid overzicht ons portfolio om een goede indruk te krijgen van onze event en festival apps. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat iMediaStars voor jouw evenement of festival kan betekenen.

  Delen