Evenementen App iMediaStars

In een tijdperk waarin nagenoeg iedereen een smartphone en/of tablet bezit kan een succesvol evenement, congres of festival vandaag de dag niet meer zonder evenementen app. Een applicatie speciaal ontwikkeld voor uw event draagt bij aan meer exposure om uw event of festival tot een succes te maken.

Met de evenementen app van iMediaStars zorgt u ervoor dat bezoekers volledig op de hoogte zijn van uw congres of festival. Toon een line up met biografie van DJ’s, gebruik push berichten om de aandacht te vestigen op een hoofdact en laat gebruikers foto’s delen in de app. Toon sprekers van uw congres of bijeenkomst, toon het dagprogramma met uitgebreide informatie en zorg ervoor dat men uw evenementen app kan delen.

Een evenementen app van iMediaStars vergroot uw groep met volgers en kunnen gebruikers optioneel inloggen via email en/of Social Media. Door onze interactieve functies betrekt u hiermee bezoekers en geïnteresseerden en kunnen zij comments achterlaten in bepaalde functies van de app. Tevens is het mogelijk om eenvoudig uw mailinglijst te koppelen aan de app via bijvoorbeeld ‘Mailchimp’ of ‘Get Response’. Optioneel kunt u via een pop-up gebruikers laten inschrijven.

Ja, ik wil meer informatie over de evenementen app!

Evenementen App Dance Nature

De evenementen app van iMediaStars draagt bij aan;

  • Meer exposure, uw (aanstaande) bezoekers kunnen bijvoorbeeld de line up en andere onderdelen van de app delen via social media kanalen
  • Uitgebreide en recente informatie: deel bijvoorbeeld de line up en verstuur wijzigingen eenvoudig en snel via een push bericht
  • Betere stemming: laat uw bezoekers alvast in de stemming komen met een aantal muziek tracks die u in de app aanbiedt
  • Crowd Control: via push berichten kunnen bezoekers op de hoogte gesteld worden van een eventuele wijziging of calamiteit. Laat uw bezoekers eenvoudig de weg naar hun eigen auto terug vinden middels de app
  • Meer interactie: gebruikers kunnen bijvoorbeeld partyfoto’s uploaden, delen en berichten plaatsen op de app
  • Meer inzichten: bekijk statistieken van gebruikers in de event app via ons uitgebreide CMS

Andere functies en eigenschappen vindt u hier.

Stater Evenementen App

Demo Evenementen App

Wilt u eerst gratis en geheel vrijblijvend een demo proberen?
Verstuur ons uw e-mailadres en wij nemen spoedig contact met u op!


Marktleider in de evenementen branche

iMediaStars is marktleider als het gaat om een festival of evenementen app. Zo hebben wij de app ontwikkeling uitgevoerd voor de gemeentes Amsterdam en Hilversum met een overzicht van alle evenementen in de Mediastad Events app. Verder hebben wij diverse festival apps ontwikkelt voor verschillende grote festivals zoals: ‘Day at the park’, ‘Electronic Family’, ‘Huntenpop’ en ‘Summerlake Outdoor’.

iMediaStars heeft dan ook ruime ervaring in het maken van apps voor zowel grote als kleine evenementen en heeft daardoor ook de kennis in huis om van uw festival of evenementen app een groot succes te maken zonder dat dit ook meteen duizenden euro’s moet gaan kosten. Voor het lage bedrag van 19,95 euro per maand heeft u al een eigen Progressive Web App, PWA. Een native/hybride app kost bij ons 39,95 euro per maand.

Een PWA bezoekt men via een link in de internetbrowser van bijvoorbeeld Google of Opera. Een PWA bevat exact dezelfde functies als een native/hybride app. Onze native/hybride apps kan men downloaden via de App Stores Google Play(Android) en iTunes(iPhone en iPad).

Bekijk voor een uitgebreid overzicht ons portfolio om een goede indruk te krijgen van onze event en festival apps.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat iMediaStars voor uw evenement of festival kan betekenen.

Ja, ik wil meer informatie!

Deel met uw vrienden