Fitness app iMediaStars

Tegenwoordig maakt meer dan 90% van jouw fitnessleden gebruik van een mobiele telefoon. De fitness app van iMediaStars maakt het dan ook mogelijk om direct in verbinding te staan met al je leden. Een directe verbinding met jouw leden kan zorgen voor bijvoorbeeld meer bezoeken aan de sportschool of leuke acties waaraan iedereen kan meedoen.

Toon oefeningen in de app via tekst en afbeeldingen of maak gebruik van videobeeld. Toon abonnementsvormen van jouw sportschool en laat klanten direct aanmelden voor een proefles. Verstuur single pushberichten naar leden die bijvoorbeeld weinig sporten, of verstuur algemene groepsberichten als een les uitvalt. Met onze uitgebreide functies bied je een complete en interactieve fitness app voor al jouw leden.

Kortom: Zorg voor meer interactie met alle leden van jouw fitness sportclub. Door de vele mogelijke functies binnen de speciale fitness app zorg je dat alle leden op de hoogte blijven van acties of informatie.

Fitness app aanvragen
fintess app imediastars

De voordelen van de Fitness App

 • iMediaStars levert een app op maat voor elke onderneming. Onze applicatie komt overeen met de huisstijl en biedt alle functies die je als ondernemer nodig hebt om de beleving te vergroten.
 • Leden kunnen direct een opmerking of vraag achterlaten via een apart mailformulier of een chatfunctie.
 • Mensen houden van ‘delen’. Laat leden daarom foto’s en informatie delen via Social Media en vergroot hiermee je mailinglijst en aantal volgers.
 • Loyaliteitsprogramma: beloon leden door middel van een spaarsysteem, bijvoorbeeld: ‘na tien bezoeken in de maand juli ontvang je een gratis handdoek met ons logo’
 • Stuur pushberichten naar alle gebruikers of binnen een bepaalde zone, geofencing, met bijvoorbeeld de tekst: ‘Deze week een gratis proefles op vertoon van onze Fitness App.’
 • Stuur single push berichten naar leden die niet of nauwelijks trainen of een extra steuntje in de rug nodig hebben om naar de sportclub te komen.

Andere functies en eigenschappen vind je hier.

android fitness app
iphone fitness app

Demo Fitness App

Wilt je eerst gratis en geheel vrijblijvend een demo proberen?
Verstuur ons je e-mailadres en wij nemen spoedig contact met je op!


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.

  Prijzen Fitness App

  Fitness App Bronze
  €9,95 p/m
  Native Andoid App
  Publishing Google Play Store
  Eigen logo en App Design
  4 Native Functies
  Full Custom Support
  Eenmalige kosten €57
   
   
   
   
  Fitness App Silver
  €19,95 p/m
  Native Andoid App
  Publishing App Stores
  Live App updates
  App Managment System (CMS)
  Eigen logo en App Design
  Onbeperkt Pushberichten
  Onbeperkt Aantal Functies
  Free Analytics
  Full Custom Support
  Eenmalige kosten €127
  Fitness App Gold
  €39,95 p/m
  Native Andoid & iTunes App
  Publishing App Stores
  Live App updates
  App Managment System (CMS)
  Eigen logo en App Design
  Onbeperkt Pushberichten
  Onbeperkt Aantal Functies
  Free Analytics
  Full Custom Support
  Eenmalige kosten €257

  Handig om te weten…

  Het goede nieuws is dat we je niet binden aan een langlopend contract. Bij ons is de fitness app na een jaar gewoon maandelijks opzegbaar. Ook hanteren wij zeer vriendelijke prijzen zodat de applicatie geschikt is voor zowel kleine tot grotere sportclubs.

  Ben je benieuwd naar een van onze apps, bekijk deze dan in de Google Play Store of in iTunes. Ook bieden wij een overzicht van een aantal ontwikkelde apps voor onze klanten in ons uitgebreide portfolio.

  iMediaStars biedt verder natuurlijk de mogelijkheid om eerst alle functies te kunnen testen en uit te proberen, dit geheel vrijblijvend en zonder kosten. Stuur ons een logo dan zorgen wij dat je binnen een week een demo ontvangt van onze fitness app.

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat iMediaStars voor jouw sportclub kan betekenen.

  Delen