Fitness app iMediaStars

Tegenwoordig maakt meer dan 90% van uw fitnessleden gebruik van een mobiele telefoon. De fitness app van iMediaStars maakt het dan ook mogelijk om direct in verbinding te staan met uw leden. Een directe verbinding met uw leden kan zorgen voor bijvoorbeeld meer bezoeken aan de sportschool of leuke acties waaraan leden kunnen meedoen.

Toon oefeningen in de app via tekst en afbeeldingen of maak gebruik van videobeeld. Toon abonnementsvormen van uw sportschool en laat klanten direct aanmelden voor een proefles. Verstuur single push berichten naar leden die bijvoorbeeld weinig sporten, of verstuur groepsberichten als een les uitvalt. Met onze uitgebreide functies biedt u een complete en interactieve fitness app voor al uw leden.

Kortom: Zorg voor meer interactie met uw leden van uw fitness sportclub. Door de vele mogelijke functies binnen de speciale fitness app zorgt u dat uw leden op de hoogte blijven van acties of informatie.

iMediaStars biedt de mogelijkheid om eerst alle functies te kunnen testen en uit te proberen, dit geheel vrijblijvend en zonder kosten. Stuur ons uw logo dan zorgen wij dat u binnen een week een demo ontvangt van onze fitness app.

Ja, ik wil meer informatie over de fitness app!
fitness app laten maken

De voordelen van de Fitness App

  • iMediaStars levert een app op maat voor uw onderneming. Onze applicatie komt overeen met uw huisstijl en biedt alle functies die u als ondernemer nodig hebt om de beleving van te vergroten.
  • Uw leden kunnen direct een opmerking of vraag achterlaten via een speciaal emailformulier of een chatfunctie.
  • Mensen houden van ‘delen’. Laat uw leden daarom uw foto’s en informatie delen via Social Media (vergroot hiermee uw mailinglist en volgers)
  • Loyaliteitsprogramma: beloon uw leden door middel van een spaarsysteem, bijvoorbeeld: ‘na tien bezoeken in de maand juli ontvang je een gratis handdoek met ons logo’
  • Stuur push berichten naar alle gebruikers of binnen een bepaalde zone, geofencing, met bijvoorbeeld de tekst: ‘Deze week gratis proefles op vertoon van onze Fitness App.’
  • Stuur single push berichten naar leden die niet of nauwelijks trainen of een extra steuntje in de rug nodig hebben om naar de sportclub te gaan.

Andere functies en eigenschappen vindt u hier.

fintess app imediastars

Demo Fitness App

Wilt u eerst gratis en geheel vrijblijvend een demo proberen?
Verstuur ons uw e-mailadres en wij nemen spoedig contact met u op!


This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.

Overige

Het goede nieuws is dat we u niet binden aan een langdurig contract. Bij ons is de fitness app na een jaar gewoon maandelijks opzegbaar. Ook hanteren wij zeer vriendelijke prijzen zodat de applicatie geschikt is voor zowel kleine tot grotere sportclubs.

Bent u benieuwd naar een van onze apps, bekijk deze dan in de Google Play Store of in iTunes. Ook bieden wij een overzicht van een aantal ontwikkelde apps voor onze klanten in ons uitgebreide portfolio.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat iMediaStars voor uw sportclub kan betekenen.

Ja, ik wil meer informatie over de fitness app!

Delen