App Laten Maken

Wil je een app laten maken voor jouw bedrijf, en heb je hiervoor een aantal goede ideeën? Zet met ons alle mogelijkheden op een rij om te bekijken wat een app allemaal kan betekenen voor jouw onderneming. iMediaStars denkt graag met je mee om inzicht te geven in de kosten van een applicatie tot aan de daadwerkelijke ontwikkeling.

Uitblinken, net even anders, soms een tikkeltje eigenwijs…
iMediaStars zorgt voor de scherpste prijs met het oog op kwaliteit en een strak design.

Steeds meer mensen hebben de weg naar mobiele apps via hun smartphone of tablet gevonden. Deze toepassingen zijn dan ook niet meer uit het dagelijks leven weg te denken. Een strakke en moderne iPhone (iOS) en Android app laten ontwikkelen door iMediaStars. Hiermee onderscheidt je jouw bedrijf van jouw concurrenten, en is dit tevens een waardevolle aanvulling voor jouw onderneming en je doelgroep.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je misschien eerst vrijblijvend een ‘gratis’ demo proberen? Stuur ons jouw logo dan zorgen wij dat je gelijk een functionele app demo van ons ontvangt.

Ja, ik wil meer informatie

App laten maken

Waarom een app van iMediaStars:

 • Scherpste op het gebied van prijs en kwaliteit: een app voor jouw onderneming heb je al voor 39,95 euro per maand.
 • Apps op template basis: kies samen met ons wat het beste bij je past.
 • Geen langlopende contracten: onze Business Apps zijn na 1 jaar gewoon maandelijks opzegbaar.
 • Uitstekende service & support: wij staan altijd voor je klaar en kun je ons ook 24/7 via WhatsApp bereiken.
 • All in one (Web/App & Graphic design): naast onze apps kun je ook voor websites bij ons terecht.
 • Persoonlijk contact: wij kennen onze klanten en weten wat de behoeften zijn.
 • Vooroplopende techniek: onze apps zijn altijd in beweging en worden met regelmaat voorzien van nieuwe updates en functies.
android app laten maken
iphone app laten maken

De beste functies en design

Een app voor je onderneming laat je natuurlijk maar 1 keer ontwikkelen. Daarom is het ook zaak dat het meteen goed gebeurd. iMediaStars heeft ruime ervaring in het maken van apps en weet als geen ander welke functies voor jouw doelgroep belangrijk zijn.

In onze ogen heeft een applicatie vooral twee belangrijke doelen namelijk: het bedienen van de doelgroep en zorgen voor meer omzet. Het hebben van een eigen applicatie is natuurlijk leuk als gadget, maar kost een app laten maken natuurlijk ook geld. Dit moet natuurlijk weer terug verdiend worden. Daarom heeft iMediaStars voor elke branche de beste app functies. Voeg deze functies samen voor een professionele en betaalbare applicatie.

Of je nu opzoek bent naar een applicatie voor horeca, makelaar, school, kapper, evenementen of festival, wij zijn je graag van dienst om voor elke mogelijkheid een oplossing te vinden. Wil je dan ook een app laten maken neem dan contact met ons op.

Eenvoudig in gebruik

Onze apps zijn gebruiksvriendelijk voor zowel je doelgroep als voor jou. Via onze website kun je inloggen op het backend van uw applicatie om deze te beheren en te voorzien van nieuwe content. Het backend is een achterkant, oftewel CMS, van waaruit je eenvoudig de controle kunt uitoefenen over alle functionaliteiten binnen de app.

Ook heb je via het backend toegang tot de uitgebreide statistieken. Hiermee kun je zien hoe vaak de app is gedownload en wordt gebruikt zodat je direct weet wat het jouw onderneming oplevert. Zijn er bepaalde functies die veel of weinig worden gebruikt? Verander deze van positie in het CMS. Aanpassingen zijn direct zichtbaar in de app.

Ook kun je zien waar gebruikers zich bevinden en specifieke push berichten versturen. Dit noemen we geofencing, handig als je als bedrijf meerdere vestigingen heeft. Tevens kun je ook op deze manier acties versturen in de vorm van bijvoorbeeld vouchers. Deze kun je voorzien van afbeeldingen en tekst met een start en einddatum van de actie.

jovd congres evenementen app

Een eigen app, betaalbaar voor iedereen

Apps zijn vandaag de dag ontzettend populair en onmisbaar. Een ondernemer zonder eigen app doet zijn of haar onderneming dan ook flink tekort.

iMediaStars begrijpt dat, en begrijpt ook dat niet iedere ondernemer duizenden euro’s heeft liggen om een applicatie te laten ontwikkelen. Veel bedrijven en ondernemers denken  dat een app zeer kostbaar is, maar bieden wij naast maatwerk apps ook applicaties die wel zeer betaalbaar zijn.

Door onze ruime ervaring en het aanbieden van ons eigen CMS systeem kunnen wij apps een stuk sneller ontwikkelen. Mede hierdoor kunnen wij lagere prijzen hanteren dan de meeste andere app ontwikkelaars. Via ons eigen app systeem heb je al binnen 14 dagen de beschikking over een professionele app.

Bekijk onze prijzen

Onze werkwijze:

 • In een persoonlijk gesprek kun je aangeven aan welke eisen de applicatie moet voldoen en met welke functionaliteiten.
 • Je ontvangt hiervoor een voorstel. In het voorstel staat precies beschreven welke functies er in de app komen en hoe deze er uit komt te zien.
 • Na akkoord van de offerte gaan wij de app maken. Tijdens dit proces zullen wij uitvoerig contact met je hebben om de vorderingen met je door te nemen.
 • Zodra de applicatie geheel naar jouw wens is plaatsen wij de applicatie in de Apple App Store en in de Google Play Store Staat deze eenmaal online dan kan men direct gebruik maken van de applicatie.
 • Is de app geheel opgeleverd staan we je graag bij via onze support. Ook kunnen wij aanvullende aanpassingen voor je uitvoeren in de functies of het app design.
 • Onze applicaties beschikken over een uitgebreid analytics systeem. Zo kun je altijd zien hoe vaak de app wordt gedownload. Veel gebruiksgegevens vind je verder terug in een eigen Google Play en/of Apple developer account.

app voor kapper

App laten maken door iMediaStars

Jouw succes is ons succes, want zolang jouw app succesvol is wil je natuurlijk ook klant bij ons blijven. Om deze reden ontwikkelt iMediaStars niet alleen jouw applicatie. Ook kunnen wij met je meedenken hoe je de applicatie het beste in de markt kunt gaan zetten. iMediaStars denkt ook graag mee met de inrichting van de App Stores. Behaal hiermee een zo hoog mogelijke positie zodat klanten de applicatie snel een eenvoudig kunnen vinden.

iMediaStars  kan ook promotiemateriaal aanleveren waarmee je de applicatie nog sneller in de spotlights zet en gebruikers de app nog sneller en gemakkelijker zullen downloaden. Denk hierbij aan flyers, brochures, posters maar bijvoorbeeld ook aan onderzetters of andere gadgets. Bespreek daarom jouw design met ons om jouw product beter zichtbaar en goed in de markt te zetten.

Twijfel je nog over de voordelen maar wil je wel een iPhone en/of Android app laten maken voor jouw onderneming? Kijk dan op onze nieuwspagina voor nog meer informatie.

Delen