App Laten Maken

Wil je een app laten maken voor jouw bedrijf of organisatie en heb je hiervoor een aantal goede ideeën? Zet samen met ons alle mogelijkheden op een rij om te bekijken wat een app allemaal kan betekenen voor jouw onderneming. iMediaStars denkt graag met je mee om inzicht te geven in de kosten van een applicatie tot aan de daadwerkelijke ontwikkeling.

Uitblinken, net even anders, soms een tikkeltje eigenwijs…
iMediaStars zorgt voor de scherpste prijs met het oog op kwaliteit en een strak design.

Steeds meer mensen hebben de weg naar mobiele apps via hun smartphone of tablet gevonden en deze toepassingen zijn dan ook niet meer uit het dagelijks leven weg te denken. Een strakke en moderne iPhone of Android app laten maken door het jonge team van iMediaStars. Hiermee onderscheidt je jouw bedrijf van je concurrenten, en is dit tevens een waardevolle aanvulling voor jouw onderneming en je doelgroep.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je eerst geheel vrijblijvend een ‘gratis’ demo app laten maken? Stuur ons jouw logo dan zorgen wij dat je binnen een week een functionele app demo van ons ontvangt.

Ja, ik wil meer informatie

App laten maken

Waarom een app van iMediaStars:

 • Scherpste op het gebied van prijs en kwaliteit: wij voorzien jouw app van een compleet design in de huisstijl van jouw onderneming.
 • Zowel maatwerk of apps op template basis: kies samen met ons wat het beste bij je past of bespreek met ons wat de mogelijkheden zijn.
 • Geen langlopende contracten: onze Business Apps zijn na 1 jaar gewoon maandelijks opzegbaar.
 • Uitstekende service en onderhoud: wij staan altijd voor je klaar en kan je ons ook 24/7 via WhatsApp bereiken.
 • Leveren van promotiemateriaal: zet je bedrijfsapp in de spotlights via een promotieposter .
 • All in one (Web/App & Graphic design): naast onze apps kunnen wij alles voor je uit handen nemen.
 • Persoonlijk contact: wij kennen onze klanten en weten wat de behoeften zijn.
 • Vooroplopende techniek: onze Business Apps zijn altijd in beweging en worden met regelmaat voorzien van een nieuwe update.
 • Professionele en betaalbare apps: onze Business App heb je al voor 39,95 euro per maand.
android app laten maken
iphone app laten maken

De beste functies en design

Een app voor je onderneming laat je natuurlijk maar 1 keer ontwikkelen en daarom is het ook zaak dat het meteen goed gebeurd. iMediaStars heeft ruime ervaring in het maken van apps en weet als geen ander welke functies voor jouw doelgroep belangrijk zijn.

In onze ogen heeft een applicatie vooral twee belangrijke doelen namelijk: het bedienen van uw doelgroep en zorgen voor meer omzet voor uw onderneming. Want het hebben van een eigen applicatie is natuurlijk ook gewoon leuk als gadget voor een onderneming, maar het laten maken van een app kost natuurlijk ook geld en dit moet wel weer terug verdiend worden. Daarom hebben wij voor elke branche de beste app functies, die tevens zorgen voor een hoog rendement van de investering, al reeds voor ontwikkelt.

Of je nu opzoek bent naar een applicatie voor horeca, makelaar, school, kapper, evenementen of festival, wij zijn je graag van dienst om voor elke mogelijkheid een oplossing te vinden met de beste functies. Wil je dan ook een app laten maken neem dan contact met ons op.

Eenvoudig in gebruik

Onze apps zijn gebruiksvriendelijk voor zowel je doelgroep als voor jou. Via onze website kun je inloggen op het backend van uw applicatie om deze te beheren en te voorzien van nieuwe content. Het backend is een achterkant, oftewel CMS, van waaruit je eenvoudig de controle kunt uitoefenen over alle functionaliteiten binnen de app.

Ook heb je via het backend toegang tot de uitgebreide statistieken zodat je kunt zien hoe vaak de app is gedownload en wordt gebruikt zodat je weet wat het jouw onderneming oplevert. Zijn er bepaalde functies die veel of weinig worden gebruikt dan kun je deze zelf gemakkelijk van positie veranderen en zijn de aanpassingen met de nieuwe volgorde van de functies gelijk zichtbaar in de app.

Je kunt zelfs zien waar de gebruikers zich bevinden en bijvoorbeeld de gebruikers die bij jouw onderneming in de buurt zijn push berichten versturen. Dit noemen we geofencing en is bijvoorbeeld erg makkelijk als je als bedrijf meerdere vestigingen heeft. Tevens kun je ook op deze manier acties versturen in de vorm van vouchers voorzien van afbeeldingen en tekst met een start en einddatum van de actie.

jovd congres evenementen app

Een app is betaalbaar voor iedereen

Apps zijn vandaag de dag ontzettend populair en onmisbaar geworden in onze maatschappij. Elke ondernemer die vandaag de dag geen eigen app heeft doet zijn of haar onderneming dan ook flink tekort.

Wij van iMediaStars begrijpen dat, en wij begrijpen ook dat niet iedere ondernemer duizenden euro’s heeft liggen om een applicatie te laten ontwikkelen. Veel bedrijven en ondernemers denken  dat een app zeer kostbaar is voor een hoge prijs, maar bieden wij naast maatwerk apps ook bedrijfsapplicaties die wel zeer betaalbaar zijn.

Door onze ruime ervaring en mede door het aanbieden van ons eigen ontwikkelde CMS systeem kunnen wij hoogwaardige apps een stuk sneller ontwikkelen en een hierdoor lagere app prijzen hanteren dan de meeste andere app ontwikkelaars. Via ons eigen app systeem heb je al binnen 14 dagen de beschikking over een eigen applicatie.

Bekijk onze prijzen

Onze werkwijze:

 • In een persoonlijk gesprek op kantoor of via een telefonisch onderhoud kun je aangeven aan welke eisen de applicatie moet voldoen en welke functionaliteiten de app eventueel moet bevatten.
 • Je ontvangt van ons een offerte waarin precies beschreven staat welke functies er in de app komen en hoe deze eruit komt te zien. Ook kun je in de offerte terug vinden wanneer de applicatie eventueel wordt opgeleverd.
 • Na akkoord van de offerte gaan wij de app voor je maken. Tijdens dit proces zullen wij uitvoerig contact met je hebben om de vorderingen met je door te nemen.
 • Pas zodra de applicatie geheel naar jouw wens is zullen wij de applicatie in de iTunes App store en in de Google Play Store plaatsen, en kun je als deze online staat samen met jouw klanten gebruik maken van de applicatie.
 • Is de app eenmaal opgeleverd dan kunnen wij je altijd bijstaan via onze support of aanpassingen voor je uitvoeren in de functies of het app design.
 • Onze applicaties beschikken over een uitgebreid analytics systeem zodat je altijd kunt zien hoe vaak de app wordt gedownload. Ook vind je veel gebruiksgegevens terug in je eigen Google Play en iTunes developers acoount.

app voor kapper

App laten maken door iMediaStars

Jouw succes is ons succes, want zolang jouw app succesvol is wil je natuurlijk klant bij ons blijven. Om deze reden ontwikkelt en produceert iMediaStars niet alleen jouw applicatie, maar kunnen wij indien je dit wenst ook met u meedenken over hoe je de applicatie het beste in de markt kunt gaan zetten nadat wij deze opgeleverd hebben. Tevens denken wij ook graag mee met de inrichting van de App Stores om een zo hoog mogelijke positie te bereiken zodat klanten de applicatie snel een eenvoudig kunnen vinden.

Ook kan iMediaStars  promotiemateriaal aanleveren waarmee je de applicatie nog sneller in de spotlights zet en gebruikers de app nog sneller en gemakkelijker zullen downloaden. Denk hierbij aan flyers, brochures, posters maar bijvoorbeeld ook aan onderzetters of andere gadgets. Bespreek daarom jouw design met ons om jouw product beter zichtbaar en goed in de markt te zetten.

Twijfel je nog over de voordelen maar wil je wel een iPhone en/of Android app laten maken voor jouw onderneming? Kijk dan op onze nieuwspagina voor nog meer informatie.

Delen