App laten maken

voor smartphone en tablet

Heb je een aantal goede ideeën? Wil je hiervoor een professionele app laten maken? Zet samen met ons de mogelijkheden op een rij en kom zo te weten wat een app allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf. iMediaStars denkt graag met je mee en geeft je inzicht in de kosten tot aan de daadwerkelijke ontwikkeling van een bedrijfsapplicatie.

Neem direct contact op

Probeer nu onze gratis demo app

Steeds meer mensen hebben de weg naar mobiele apps via hun smartphone of tablet gevonden. Deze toepassingen zijn dan ook niet meer uit het dagelijks leven weg te denken. Een strakke en moderne iPhone en Android app is dan ook onmisbaar voor elke ondernemer. Laat deze dan ook ontwikkelen door een professionele en betrouwbare app ontwikkelaar. Hiermee onderscheid je jouw bedrijf van je concurrenten.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je misschien eerst een gratis demo proberen? Stuur ons dan jouw logo en zorgen wij dat je direct een bruikbare demo van ons ontvangt.

Gratis demo aanvragen
apsalon Mulder Utrecht Kappers App

De voordelen op een rij:

Professioneel design

Al je wensen verwerkt in een professioneel en modern app design. Compleet in je eigen huisstijl.

Statistieken bijhouden

Houd bij welke functies het meest worden bezocht en gebruikt via je eigen CMS.

Betaalbaar voor iedereen

Voor elke branche een oplossing. Een betaalbare app met handige functies al va 9,95 p/m.

Live updates

Zelf je app voorzien van aanpassingen die gelijk zichtbaar zijn? Dit kan via ons handige CMS.

Zichtbaar in de app stores 

Wij helpen je met het zichtbaar maken van jouw app in de app stores.

Optimale snelheid

Snelheid zorgt voor tevreden gebruikers. Wij zorgen dat jouw app snel laadt.

Online diensten aanbieden

Creëer een extra verkoopkanaal en biedt producten of diensten aan.

Snel geregeld en online

Jouw applicatie met een week al online in Google Play en de Apple Store.

Van app design naar ontwikkeling

Onze aanpak:

1. Kennismaking

Je wilt natuurlijk graag weten met wie je gaat samenwerken. Geen probleem, stel ons al je vragen. Hiernaast kun je ons portfolio bekijken en bieden wij je geheel vrijblijvend een bruikbare demo zodat je zeker weet dat je de goede keuze maakt.

2. Bespreken app design en functies

Je hebt een bepaald design in gedachten en een aantal handige functies. Vertel ons jouw wensen en ideeën zodat wij kunnen kijken of wij alles kunnen toepassen binnen ons app systeem. Wij bieden voor de meeste vragen een oplossing en anders kunnen we gewenste functies voor je ontwikkelen.

3. Project starten

Jouw wensen zijn bekend. Kunnen wij jouw applicatie ontwikkelen met onze standaard functies of zijn er uitbreidingen nodig? In ons voorstel vind je alles terug wat nodig is voor de gehele ontwikkeling. Ga je akkoord met ons voorstel dan gaan we direct voor je aan de slag.

4. Uitwerking en aanpassingen doorvoeren

We kunnen aan de slag en gaan de app maken. Kom je er uiteindelijk achter dat bepaalde zaken toch niet zo mooi aansluiten als je in gedachten had? Geen probleem, wij snappen dit, en bieden daarom verschillende aanpassingsronden.  Voor wij de app in de app stores plaatsen laten wij eerst alles bevestigen tot alles geheel naar wens is.

5. App opleveren en plaatsen in de App Stores

Als de gehele applicatie is ontwikkelt en wij jouw goedkeuring hebben dan plaatsen wij deze voor je in Google Play en in de Apple Store.  In deze fase kunnen wij niet zomaar meer aanpassingen doorvoeren. Mochten er later toch nog aanpassingen nodig zijn kunnen we de app uiteraard voor je updaten.

App-laten-maken

Meerwaarde app laten maken

Benieuwd wat een app kan opleveren voor jouw onderneming?
Verstuur ons je e-mailadres en wij sturen je alle informatie die je nodig hebt.


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.

  app-functies-en-design-imediastars

  De beste app functies en design

  Een app voor je onderneming laat je natuurlijk maar een keer ontwikkelen. Daarom is het ook zaak dat het meteen goed gebeurd. iMediaStars heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van applicaties en weet als geen ander welke functies voor jouw doelgroep belangrijk zijn.

  In onze ogen heeft een applicatie vooral twee belangrijke doelen namelijk: het bedienen van de doelgroep en zorgen voor meer omzet. Een eigen applicatie is natuurlijk leuk als gadget, maar kost een app laten maken natuurlijk ook geld. Dit moet natuurlijk weer terug verdiend worden. Daarom heeft iMediaStars voor elke branche de beste functies beschikbaar. Voeg deze functies samen voor een professionele en betaalbare app.

  Of je nu opzoek bent naar een applicatie voor de horeca, makelaar, radio, kapper, evenementen of festival, wij zijn je graag van dienst en bieden voor elke branche een oplossing.

  Bekijk onze app functies & designs

  Kosten app laten maken

  Applicaties zijn vandaag de dag ontzettend populair en onmisbaar voor elke onderneming. Een ondernemer zonder eigen app doet zijn of haar onderneming dan ook flink tekort.

  iMediaStars begrijpt dat, en snapt ook dat niet iedere ondernemer duizenden euro’s heeft liggen om een applicatie te laten ontwikkelen. Veel bedrijven en ondernemers denken dat een app zeer kostbaar is, maar bieden wij applicaties die wel betaalbaar zijn.

  Door onze ruime ervaring en het aanbieden van een eigen CMS systeem kunnen wij applicaties een stuk sneller ontwikkelen. Mede hierdoor kunnen wij lagere prijzen hanteren dan de meeste andere ontwikkelaars. Zo heb je al binnen een week de beschikking over een professionele app.

  Bekijk onze app design prijzen

  Eenvoudig in gebruik

  Onze apps zijn gebruiksvriendelijk voor zowel je doelgroep als voor jou. Via onze website kun je inloggen op het backend van de applicatie om deze te beheren en te voorzien van nieuwe content. Het backend is een achterkant, oftewel CMS, van waaruit je eenvoudig de controle kunt uitoefenen over alle functionaliteiten binnen de app.

  Ook heb je via het backend toegang tot de uitgebreide statistieken. Hiermee kun je zien hoe vaak de app is gedownload en tevens wordt gebruikt zodat je direct weet wat het jouw onderneming oplevert. Zijn er bepaalde functies die veel of weinig worden gebruikt? Verander deze van positie in het CMS. Aanpassingen zijn direct zichtbaar in de app.

  Ook kun je zien waar gebruikers zich bevinden en specifieke push berichten versturen. Dit noemen we geofencing, handig als je als bedrijf meerdere vestigingen heeft. Tevens kun je ook op deze manier acties versturen in de vorm van bijvoorbeeld vouchers. Deze kun je voorzien van afbeeldingen en tekst met een start en einddatum van de actie.

  Zet je app in de spotlights

  Jouw succes is ons succes, want zolang jouw project succesvol is wil je natuurlijk ook klant bij ons blijven. Om deze reden ontwikkelt iMediaStars niet alleen jouw applicatie maar kunnen wij je ook helpen de applicatie in de markt te zetten. iMediaStars denkt ook graag mee met de inrichting van de App Stores. Behaal hiermee een zo hoog mogelijke positie zodat klanten de applicatie snel een eenvoudig kunnen vinden.

  iMediaStars  kan je voorzien van promotiemateriaal, hiermee zet je de applicatie nog meer in de spotlights. Gebruikers zullen hierdoor nog sneller en gemakkelijker overgaan tot het downloaden van jouw applicatie. Denk hierbij aan flyers, brochures, posters maar bijvoorbeeld ook aan onderzetters of andere gadgets.

  Twijfel je nog steeds over de voordelen? Vraag ons gerust wat een applicatie kan betekenen voor jouw onderneming.

  Onze app oplossingen. Geschikt voor kappers evenementen makelaars radiostations sportscholen clubs & bars retailbedrijven kerken voedingsdeskundigen elke branche

  Veel gestelde vragen over onze apps:

  Hoe lang duurt het voor mijn app online staat in de app store?

  Als een applicatie volledig is ontwikkelt en wordt geplaatst in de App Store kan deze al met 1 – 5 werkdagen online staan. De Android versie staat meestal al na 1-2 dagen online in de Google Play Store. Een iOS versie kan al met 2-4 dagen in de App Store staan. Wordt een van de apps afgekeurd voeren wij meteen de vereiste aanpassingen door. In de meeste gevallen staat de applicatie dan na 1-2 extra dagen online.

  Voor welk besturingssysteem wordt de app ontwikkeld?

  Onze standaard apps worden ontwikkelt voor de besturingssystemen Android en iOS en zijn te gebruiken op bijna alle Android smartphones, iOS toestellen en tablets.

  Kan een bestaande app overgezet worden naar jullie app systeem?

  Als een applicatie veel is gedownload en wordt gebruikt wil je natuurlijk je gebruikers behouden. Wij kunnen deze dan ook overzetten indien wij de functies kunnen namaken of ontwikkelen. Je dient dan wel de beschikking te hebben over een keystore file (Android) en een BundleID (iOS).

  Kan ik mijn app zelf aanpassen en onderhouden?

  Jazeker. Via je eigen account dat toegang geeft tot ons CMS kun je per functie eenvoudig wijzigingen doorvoeren. Tevens kun je vanuit het CMS onbeperkt pushberichten versturen en functies activeren/deactiveren.

  Hoe zijn app updates geregeld?

  Het grote voordeel van ons app systeem is dat deze met regelmaat wordt voorzien van een nieuwe update. Zo worden functies uitgebreid, komen er nieuwe functies bij en worden er bugfixes opgelost. Je hebt hier zelf geen omkijken na en regelen wij dit voor je. Bepaalde aanpassingen zijn direct zichtbaar, echter voor sommige aanpassingen dient de applicatie wel eerst volledig te worden geüpdatet.

  Heb ik een developer account nodig voor mijn app?

  Ja, om een applicatie te kunnen plaatsen in de Apple App Store heb je een eigen developer account nodig. Dit dien je dan ook zelf aan te maken. Helaas is het niet zomaar meer mogelijk om meerdere apps op een Apple developer account te plaatsen van meerdere verschillende bedrijven. Uiteraard bieden wij support bij het opzetten van een Apple developer account.  Android apps kunnen eventueel wel geplaatst worden op ons Google Play account.

  Delen