App Laten Maken

Wilt u een app laten maken voor uw bedrijf of organisatie en heeft u hiervoor een aantal goede ideeën? Zet samen met ons alle mogelijkheden op een rij om te bekijken wat een app allemaal kan betekenen voor uw onderneming. iMediaStars denkt graag met u mee om inzicht te geven in de kosten van een applicatie tot aan de daadwerkelijke ontwikkeling.

Uitblinken, net even anders, soms een tikkeltje eigenwijs…..
iMediaStars zorgt voor de scherpste prijs met het oog op kwaliteit en een strak design.

Steeds meer mensen hebben de weg naar mobiele apps via hun smartphone of tablet gevonden en deze toepassingen zijn dan ook niet meer uit het dagelijks leven weg te denken. Een strakke en moderne iPhone of Android app laten maken door het jonge team van iMediaStars. Hiermee onderscheidt u uw bedrijf van uw concurrenten, en is dit tevens een waardevolle aanvulling voor uw onderneming en uw doelgroep.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u eerst geheel vrijblijvend een ‘gratis’ demo app laten maken? Stuur ons uw logo dan zorgen wij dat u binnen een week een functionele app demo ontvangt.

Ja, ik wil meer informatie

App laten maken

Waarom een app van iMediaStars?

 • Scherpste op het gebied van Prijs & kwaliteit
 • Zowel maatwerk of apps op template basis
 • Geen langlopende contracten
 • Uitstekende service en onderhoud
 • Goed te bereiken (ook via WhatsApp)
 • Leveren van promotiemateriaal
 • All in one (Web/App/Graphic)
 • Persoonlijk contact
 • Vooroplopende techniek
 • Lage ontwikkelingskosten
 • Professionele en betaalbare apps

Eenvoudig in gebruik

Onze apps zijn gebruiksvriendelijk voor zowel uw doelgroep als voor u. Via onze website kunt u inloggen op het backend van uw applicatie om deze te beheren en te voorzien van nieuwe content. Het backend is een achterkant, oftewel CMS, van waaruit u eenvoudig de controle kunt uitoefenen over alle functionaliteiten binnen uw app.

Ook heeft u via het backend toegang tot de uitgebreide statistieken zodat u kunt zien hoe vaak de app is gedownload en wordt gebruikt zodat u weet wat het uw onderneming oplevert. Heeft u bepaalde functies die veel of weinig worden gebruikt dan kunt u deze zelf gemakkelijk van positie veranderen en zijn uw aanpassingen met de nieuwe volgorde gelijk zichtbaar in de app.

U kunt zelfs zien waar de gebruikers zich bevinden en bijvoorbeeld de gebruikers die bij uw onderneming in de buurt zijn push berichten versturen. Dit noemen we geofencing en is bijvoorbeeld erg makkelijk als u als bedrijf meerdere vestigingen heeft. Tevens kunt u ook op deze manier acties versturen in de vorm van vouchers voorzien van afbeeldingen en tekst met een start en einddatum van de actie.

makelaars app

Betaalbaar voor iedereen

Apps zijn vandaag de dag ontzettend populair en onmisbaar geworden in onze maatschappij. Elke ondernemer die vandaag de dag geen eigen app heeft doet zijn of haar onderneming dan ook flink tekort.

Wij van iMediaStars begrijpen dat, en wij begrijpen ook dat niet iedere ondernemer duizenden euro’s heeft liggen om een applicatie te laten ontwikkelen. Veel bedrijven en ondernemers denken  dat een app zeer kostbaar is voor een hoge prijs, maar bieden wij naast maatwerk apps ook bedrijfsapplicaties die wel zeer betaalbaar zijn.

Door onze ruime ervaring en mede door het aanbieden van ons eigen ontwikkelde CMS systeem kunnen wij hoogwaardige apps een stuk sneller ontwikkelen en een hierdoor lagere app prijzen hanteren dan de meeste andere app ontwikkelaars. Via ons eigen app systeem heeft u al binnen 14 dagen de beschikking over uw eigen applicatie.

Bekijk onze prijzen

betaalbare app imediastars

De beste functies en design

Een app voor uw onderneming laat u natuurlijk maar 1 keer ontwikkelen en daarom is het ook zaak dat het meteen goed gebeurd. iMediaStars heeft ruime ervaring in het maken van apps en weet als geen ander bedrijf welke functies voor uw doelgroep belangrijk zijn.

In onze ogen heeft een applicatie vooral twee belangrijke doelen namelijk: het bedienen van uw doelgroep en zorgen voor meer omzet voor uw onderneming. Want het hebben van een eigen applicatie is natuurlijk ook gewoon leuk als gadget voor uw onderneming, maar het laten maken van een app kost natuurlijk ook geld en dit moet wel weer terug verdiend worden. Daarom hebben wij voor elke branche de beste app functies die zorgen voor een hoog rendement van uw investering al reeds voor ontwikkeld.

Of u nu opzoek bent naar een applicatie voor horeca, makelaar, school, kapper, evenementen of festival, wij zijn u graag van dienst om voor elke mogelijkheid een oplossing te vinden met de beste functies. Wilt u dan ook een app laten maken neem dan contact met ons op.

app voor kapper

Onze werkwijze

 • In een persoonlijk gesprek op kantoor of via een telefonisch onderhoud kunt u aangeven aan welke eisen de applicatie moet voldoen en welke functionaliteiten de app eventueel moet bevatten.
 • U ontvangt van ons een offerte waarin precies beschreven staat welke functies er in de app komen en hoe deze eruit komt te zien. Ook kunt u in de offerte terug vinden wanneer de applicatie eventueel wordt opgeleverd.
 • Na akkoord van de offerte gaan wij de app voor u maken. Tijdens dit proces zullen wij uitvoerig contact met u hebben om de vorderingen met u door te nemen.
 • Pas zodra de applicatie geheel naar uw wens is zullen wij de applicatie in de iTunes App store en in de Google Play Store plaatsen, en kunt u als deze online staat in de Stores samen met uw klanten gebruik maken van de applicatie.
 • Is uw app eenmaal opgeleverd dan kunnen wij u altijd bijstaan via onze support of aanpassingen voor u uitvoeren in de functies of het app design.
 • Onze applicaties beschikken over een uitgebreid analytics systeem zodat u altijd kunt zien hoe vaak de app wordt gedownload. Ook vindt u veel gebruiksgegevens terug in het developers acoount van Google Play en iTunes.

texelse-courant

App laten maken door iMediaStars

Uw succes is ons succes, want zolang uw app succesvol is wilt u natuurlijk klant bij ons blijven. Om deze reden ontwikkelt en produceert iMediaStars niet alleen uw applicatie, maar kunnen wij indien u dit wenst ook met u meedenken over hoe u de applicatie het beste in de markt kunt gaan zetten nadat wij deze aan u afgeleverd hebben. Tevens denken wij ook graag mee met de inrichting van de App Stores om een zo hoog mogelijke positie te bereiken zodat klanten uw applicatie snel een eenvoudig kunnen vinden.

Ook kan iMediaStars u promotiemateriaal aanleveren waarmee u uw applicatie nog sneller in de spotlights zet en gebruikers uw app nog sneller en gemakkelijker zullen downloaden. U kunt hierbij denken aan flyers, brochures, posters maar bijvoorbeeld ook aan onderzetters. Bespreek daarom uw design met ons om uw product zichtbaar en goed in de markt te zetten.

Twijfelt u nog over de voordelen maar wilt u wel een iPhone en/of Android app laten maken voor uw onderneming? Kijk dan op onze nieuwspagina voor nog meer informatie.

Contact Opnemen

Google+

stater evenementen app

Deel met uw vrienden