Kapper App van iMediaStars

U wilt natuurlijk als kapper of eigenaar van een hairsalon dat uw klanten tevreden de deur uit gaan en communiceren over uw onderneming.  Dit kan met onze speciale kappers app. Een applicatie, speciaal door ons ontwikkelt voor de kappersbranche, levert een absolute bijdrage aan de service naar uw klanten. Wij leggen u graag in het kort uit waarom.

Bijna elke bezoeker van uw kapperszaak heeft tegenwoordig wel een smartphone of tablet en mogelijk maken zij hier gebruik van in uw ‘wachtruimte’. Dit is natuurlijk een ideaal moment voor uw klanten om de kappers app te gebruiken. Laat uw klanten de foto’s bekijken van verschillende kapsels en looks en breng uw klanten op de hoogte van haarproducten en merken. Maak gebruik van een uitgebreide spaarkaart of laat uw klanten een reservering doen voor een bezoek aan uw kapperszaak.

Bekijk voor de mogelijkheden ook in ons portfolio of download een van onze applicaties in de Google Play Store of in iTunes.

Ja, ik wil meer informatie over de kappers app!

Carell-Kappers-App

De voordelen van de Kapper applicatie op een rij

  • iMediaStars levert een app op maat voor uw onderneming. De App komt overeen met uw huisstijl en biedt alle functies die u als kapper nodig heeft om klanten te informeren.
  • Uw klanten kunnen direct reserveren of een opmerking of vraag achterlaten in de kappers app.
  • Mensen houden van ‘delen’. Laat uw klanten dan ook foto’s en informatie delen via Social Media, dit vergroot uw volgers.
  • Sparen via de app via de spaarkaart. Beloon uw klanten door middel van een zelf geheel in te stellen spaarsysteem of stempelkaart, bijvoorbeeld: na 10 knipbeurten een gratis was- en knipbeurt.
  • Stuur succesvol push berichten naar gebruikers of naar gebruikers binnen een bepaalde zone in bijvoorbeeld uw woonplaats via geofenicing. Voorbeeld: ‘Deze week 10% korting bij een knipbeurt op vertoon van de app met het pushbericht.’
  • Uw klanten kunnen ook binnen de kapper app direct haar producten aanschaffen en afrekenen. Een waardevolle toevoeging voor uw eigen applicatie.
  • Uw kappers app wordt volledig en functioneel opgeleverd in de App Stores. Tevens krijgt u de beschikking over een eigen CMS om alle functies ‘live’ te kunnen bedienen.

Andere functies en eigenschappen vindt u hier.

apsalon Mulder Utrecht Kappers App

Demo Kappers App

Wilt u eerst gratis en geheel vrijblijvend een demo proberen?
Verstuur ons uw email adres en wij nemen spoedig contact met u op!


Overige informatie Kappers app

Het goede nieuws is dat we u niet binden aan een langdurig contract en is een applicatie van iMediaStars na een jaar maandelijks opzegbaar. Ook hanteren we zeer vriendelijke prijzen zodat de applicatie geschikt is voor kleine tot grote ondernemingen, dus ook voor u!

Wij bieden twee soorten applicaties aan voor de kappers branche namelijk een native/hybride app. Deze applicatie soort men kan downloaden via de App Stores Google Play (Android) en iTunes (iPhone/iPAd). Hiernaast bieden wij ook Progressive Web Applicaties, PWA’s. Een PWA is een mobiele website met exact dezelfde functies als een app, maar bezoekt u deze via de browser van bijvoorbeeld Google of Opera.

U heeft al een eigen PWA voor 19,95 euro per maand. Een native/hybride app kost 39,95 euro per maand.

Ja, ik wil meer informatie!

Deel met uw vrienden