Kapper App van iMediaStars

U wilt natuurlijk als kapper of eigenaar van een hairsalon dat uw klanten tevreden de deur uit gaan en ook praten over uw onderneming, dit kan met onze speciale kappers app. Een applicatie, speciaal door ons ontwikkelt voor de kappersbranche, levert een absolute bijdrage aan de service naar uw klanten. Wij leggen u graag in het kort uit waarom.

Bijna elke bezoeker of klant heeft tegenwoordig een smartphone of tablet en mogelijk maken zij hier gebruik van in uw ‘wachtruimte’. Dit lijkt ons een ideaal moment voor uw  eigen kappers app. Laat uw klanten de foto’s bekijken van verschillende kapsels en looks, breng uw klanten op de hoogte van haar producten en uw merken of laat hen een reservering doen voor een herhalingsbezoek aan uw kapperszaak.

Bekijk voor de mogelijkheden ook in ons portfolio of download een van onze applicaties in de Google Play Store of in iTunes.

De voordelen van de Kapper applicatie op een rij

  • iMediaStars levert een app op maat voor uw onderneming. Onze App komt overeen met uw huisstijl en biedt alle functies die u als kapper nodig heeft om klanten te informeren.
  • Uw klanten kunnen direct reserveren of een opmerking of vraag achterlaten in de kappers app.
  • Mensen houden van ‘delen’. Laat uw klanten dan ook uw foto’s en informatie delen via Social Media, dit vergroot uw eigen mailinglist en uw volgers.
  • Loyaliteitsprogramma> beloon uw klanten door middel van een zelf geheel in te stellen spaarsysteem of stempelkaart, bijvoorbeeld: na 10 knipbeurten een was- en knipbeurt gratis.
  • Stuur succesvol push berichten naar alle gebruikers of naar gebruikers binnen een bepaalde zone in bijvoorbeeld uw woonplaats. Voorbeeld: ‘Deze week gratis wasbeurt bij een knipbeurt op vertoon van deze aanbieding.’
  • Uw klanten kunnen ook binnen de kapper app direct haar producten aanschaffen en afrekenen. Een waardevolle toevoeging voor uw eigen applicatie.

Andere functies en eigenschappen vindt u hier.

Overige informatie Kappers app

Het goede nieuws is dat we u niet binden aan een contract. Bij ons is een applicatie na een jaar gewoon maandelijks opzegbaar. Ook hanteren we zeer vriendelijke prijzen zodat de applicatie geschikt is voor kleine tot grote ondernemingen dus ook voor u!

Neem dan ook vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om zelf te ontdekken wat iMediaStars voor uw Kapperszaak kan betekenen.

Neem contact op

Deel met uw vrienden