De tool voor elke kapperszaak

Je wilt natuurlijk als kapper of eigenaar van een hairsalon dat  klanten tevreden de deur uit gaan en communiceren over jouw onderneming. Dit kan met de kappers app van iMediaStars. Een applicatie, speciaal door ons ontwikkeld voor de kappersbranche, levert een absolute bijdrage aan de service naar jouw klanten. Wij leggen je graag in het kort uit waarom.

Bijna elke bezoeker van jouw kapperszaak heeft tegenwoordig wel een of meerdere smartphones of een tablet en mogelijk maken zij hier gebruik van in de ‘wachtruimte’. Dit is natuurlijk een ideaal moment voor jouw klanten om de kappers app te gebruiken. Laat klanten dan ook de foto’s bekijken van verschillende haarstijlen en looks en breng klanten op de hoogte van diverse haarproducten en merken. Maak gebruik van een uitgebreide spaarkaart of laat je klanten een reservering doen voor een bezoek aan jouw kapperszaak.

Bekijk voor de mogelijkheden ook ons uitgebreide portfolio voor bestaande applicaties of download hier de kappers app demo voor Android in Google Play.

Kappers app aanvragen

kapsalon van doorn app

De voordelen op een rij

  • iMediaStars levert een app op maat voor jouw onderneming. De App komt overeen met de huisstijl en biedt alle functies die je als kapper nodig hebt om klanten te informeren.
  • Jouw klanten kunnen direct reserveren of een opmerking of vraag achterlaten in de kappers app.
  • Mensen houden van ‘delen’. Laat je klanten dan ook foto’s en informatie delen via Social Media, dit vergroot het aantal volgers.
  • Sparen in de app met de spaarkaart. Beloon vaste klanten door middel van een zelf geheel in te stellen spaarsysteem of stempelkaart, bijvoorbeeld: na 10 knipbeurten een gratis was- en knipbeurt.
  • Stuur succesvol push berichten naar gebruikers of naar gebruikers binnen een bepaalde zone in bijvoorbeeld jouw woonplaats via geofenicing. Voorbeeld: ‘Deze week 10% korting bij een knipbeurt op vertoon van de app met dit pushbericht.’
  • Je klanten kunnen ook binnen de kapper app direct haarproducten aanschaffen en afrekenen. Een waardevolle toevoeging voor een eigen applicatie.
  • Jouw kappers app wordt volledig en functioneel opgeleverd in de App Stores. Tevens krijg je de beschikking over een eigen CMS om alle functies ‘live’ te kunnen bedienen.

Andere functies en eigenschappen vindt u hier.

geschikt voor android
geschikt voor iphone

Demo Aanvragen

Wil je eerst gratis en geheel vrijblijvend een demo proberen?
Verstuur ons jouw email adres en wij nemen spoedig contact met je op!


This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.

Prijzen Kappers App

Kappers App Bronze
€9,95 p/m
Native Andoid App
Publishing Google Play Store
Eigen logo en App Design
4 Native Functies
Full Custom Support
Eenmalige kosten €47
 
 
 
 
Kappers App Silver
€19,95 p/m
Native Andoid App
Publishing App Stores
Live App updates
App Managment System (CMS)
Eigen logo en App Design
Onbeperkt Pushberichten
Onbeperkt Aantal Functies
Free Analytics
Full Custom Support
Eenmalige kosten €97
Kappers App Gold
€39,95 p/m
Native Andoid & iTunes App
Publishing App Stores
Live App updates
App Managment System (CMS)
Eigen logo en App Design
Onbeperkt Pushberichten
Onbeperkt Aantal Functies
Free Analytics
Full Custom Support
Eenmalige kosten €247

Overige informatie

Het goede nieuws is dat we je niet binden aan een langdurig contract en is een applicatie van iMediaStars na een jaar maandelijks opzegbaar. Tevens is er de mogelijkheid om een kortere periode aan te gaan, dit in overleg (vraag hiervoor naar onze speciale prijzen). iMediaStars hanteert zeer vriendelijke prijzen zodat de applicatie geschikt is voor kleine tot grote ondernemingen, dus ook voor jouw kapperszaak!

Wij bieden twee soorten applicaties aan speciaal voor de kappersbranche, namelijk native/hybride apps en Progessive Web Apps (PWA’s). De native/hybride soort kan men downloaden via de App Stores Google Play (Android) en iTunes (iPhone/iPAd). Functies laden snel omdat je een groot deel van de app al hebt gedownload op jouw device.

Een PWA is een ‘soort’ mobiele website met hierin exact dezelfde functies als een app, maar bezoekt men deze via de browser van bijvoorbeeld Google Chrome of Opera. Je hoeft van te voren niets te downloaden en is de PWA bij elk bezoek gewoon ‘up-to-date’. De ontwikkeling van een PWA is sneller en goedkoper en dit verklaart ook de lagere prijs tegenover een Native applicatie.

Bij iMediaStars heb je al een eigen PWA voor 19,95 euro per maand. Een native/hybride kappers app kost 39,95 euro per maand.

Delen