Skip to main content

App ontwikkelaar en webdesign bureau

Opzoek naar een app ontwikkelaar of webdesigner? iMediaStars is je graag van dienst. Sinds de oprichting in 2013 doen wij er alles aan om het beste te kunnen bieden voor onze klanten. Dit doen wij met veel plezier en toewijding vanuit ons kantoor in Hilversum. Zo helpen wij je graag met een professionele website of een nieuw te ontwikkelen applicatie voor je onderneming.

Onze diensten

Wie zijn we

Met veel enthousiasme, creativiteit en gezonde passie werken we aan al onze projecten, groot of klein. Dit allemaal vanuit ons kantoor in Hilversum, op locatie bij de klant of een enkele keer thuis. Met de jaren zijn we dan ook gegroeid en blijven we onze dienstverlening voor jou verbeteren.

Om elk project naar een hoger plan te tillen worden wij hiernaast ondersteund door creatieve app ontwikkelaars en programmeurs . Zet iedereen dan ook bij elkaar zodat dit resulteert in een professionele app, functionele WordPress website of webshop, logo ontwerp en nog heel veel meer.

Onze visie staat voor lange termijn relaties met een uitstekende service. In de jaren hebben wij dan ook een uitgebreide klantenkring kunnen opbouwen met tevreden klanten.

Ja, ik wil graag kennis maken
iMediaStars-app-ontwikkelaar-webdesign-bureau

App ontwikkeling; je eigen bedrijfs-applicatie

Wij zorgen ervoor dat je snel je eigen app ontvangt, compleet en zichtbaar in de App Stores. Een app die jouw klanten (gratis) kunnen downloaden in Google Play en de Apple App Store. Zo komen al je klanten alles te weten over jouw onderneming en staat jouw bedrijfslogo vast in beeld bij alle app gebruikers in hun smartphone. Laat daarom nu je eigen iPhone en Android app maken met je eigen logo en custom design. Wij ontwikkelen jouw app en maken hierbij gebruik van de nieuwste app functies. Functioneel en eenvoudig in gebruik, en ook nog eens betaalbaar.

Naast je eigen applicatie krijg je de volledige beschikking over een eigen account met toegang tot ons CMS. Hiermee kun je jouw eigen app voorzien van updates zoals nieuwe acties, evenementen en informatie. Wij helpen je als app ontwikkelaar graag verder bij het uitbreiden van jouw service naar je klanten of gasten.

Ja, ik wil een app laten maken

Onze vaardigheden

Wordpress webdesign

100%

iOS/Android App ontwikkeling

95%

Grafisch design

90%
webdesign-bureau-je-eigen-wordpress-website

Webdesign bureau; je eigen WordPress website

Laat niks aan het toeval over. Uren zelf stuntelen aan een website en vervolgens niet gevonden worden of niet goed zichtbaar zijn in Google. Erg frustrerend en zonde van je tijd. Webdesign bureau iMediaStars helpt je dan ook graag met een betaalbare en professionele WordPress website, een moderne website die ook meegaat met de tijd. Update en verander jouw site regelmatig want ook tijden blijven veranderen.

Naast de ontwikkeling van WordPress websites staan wij ook voor je klaar met onze extra web-service. Zo kun je bij ons terecht voor hosting, SSL certificaten en beveiliging (inclusief installatie), zoekmachine optimalisatie en hulp bij het adverteren via Google en Facebook.

Logo en huisstijl ontwerp

Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor al je eigen bedrijfslogo’s en huisstijl ontwerpen. Zo ontwerpen wij visitekaartjes, brochures, bedrijfslogo’s, nieuwsbrieven, en elk ander ontwerp je maar ook wenst. Zet je bedrijf in de spotlights met een fraai en modern logo of compleet huisstijl ontwerp. Vraag ons naar de uitgebreide mogelijkheden. Wij bieden je graag geheel vrijblijvend een overzicht van al onze ontwerp opties aan.

Delen

© 2024 iMediaStars. Alle Rechten Voorbehouden.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo en welkom op onze website! Ik ben Michael, jouw partner voor web- en app-projecten.

Heb je specifieke vragen of wil je meer informatie? Laat het me gerust weten, ik help je graag verder! 💬