Skip to main content

Onze app oplossingen

In welke branche ben jij werkzaam?

Evenementen

Een evenementen app zorgt voor een betere veiligheid en meer enthousiaste bezoekers voor, tijdens en na elke festiviteit.

Evenementen App
Radio App iMediaStars

Radio

Een app om luisteraars nog beter te bedienen. Met de radio app van iMediaStars ben je nu nog beter bereikbaar op elke smartphone of tablet.

Radio App
makelaars

Makelaar

Nauw contact met de klant is zeer belangrijk. Een eigen makelaars app zorgt mede voor een directe verbinding tussen jouw en je klanten. Bekijk onze opties.

Makelaars App

Retail

Uit onderzoek blijkt dat men steeds vaker online aankopen doet via hun mobiele telefoon. Bekijk de mogelijkheden voor je winkel of bedrijf.

Retail App

Fitness

Meer bezoeken aan de sportschool of leuke acties voor je leden? Lees meer over de Fitness App speciaal ontwikkeld voor fitness-, dans- of sportscholen.

Fitness App

Kappers

Deze applicatie, speciaal ontwikkeld voor de gehele kappersbranche, vergroot direct de service naar jouw klanten. Kijk op deze pagina voor alle mogelijkheden!

Kapper App
health app banner

Health

Zorg voor meer interactie met jouw doelgroep via onze gezondheid app. Stuur persoonlijke berichten naar gebruikers, vergroot je volgers en deel tips en recepten.

Health App
school

Onderwijs

De school app bevat de meest complete functies om het bereik van leerlingen, ouders en schoolpersoneel te vereenvoudigen. Een app geheel op maat.

School App

Horeca

We zien vaak dat mensen gebruik maken van hun mobiele telefoon tijdens een etentje of het borrelen. Bekijk nu de opties voor jouw restaurant of bar.

Horeca App
Kerk App Banner

Kerken

De kerk app; een handige toevoeging om in te zetten voor uw eigen kerk gemeenschap. Hiermee bereikt u uw leden snel en eenvoudig via de mobiel.

Kerk App

© 2024 iMediaStars. Alle Rechten Voorbehouden.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo en welkom op onze website! Ik ben Michael, jouw partner voor web- en app-projecten.

Heb je specifieke vragen of wil je meer informatie? Laat het me gerust weten, ik help je graag verder! 💬