Een eigen Makelaars App

Als makelaar is het voornamelijkste doel om zoveel mogelijk woningen te verkopen of verhuren. Een nauw contact met potentiële kopers of huurders kan je hier uitstekend bij helpen. Een eigen makelaars app zorgt dan ook voor een directe verbinding tussen makelaar en de klant. Daarbij kan ook de drempel om even bij je binnen te komen lager zijn.

Met onze applicatie kan elke aanstaande koper of huurder huizen en woningen bekijken en allerlei informatie over de woning vinden in de applicatie. Ook kan men de laatste ontwikkelingen terug vinden van jouw bedrijf en de huizenmarkt zichtbaar in de makelaars app. Laat klanten eenvoudig en direct contact opnemen via de app, verstuur oneindig pushberichten naar gebruikers en laat klanten zich vrijblijvend inschrijven op de nieuwsbrief.

Ben je benieuwd hoe een makelaars applicatie werkt dan maken wij vrijblijvend en geheel ‘gratis’ een demo app voor je. Zo kun je op je gemak alle functies uitproberen en eerst testen. Stuur ons jouw bedrijfslogo toe dan zorgt iMediaStars voor een uitgebreide functionele demo.

Makelaars app aanvragen
Voordelen Makelaars App iMediaStars

De voordelen van de Makelaars App

  • iMediaStars levert een app op maat voor jouw onderneming. Onze App komt overeen met de huisstijl en biedt alle functies die een makelaar nodig heeft om klanten te informeren.
  • De gebruikers kunnen direct reageren binnen de app omgeving, of een opmerking of vraag achterlaten via een emailformulier of chatfunctie.
  • Laat de omgeving van een woning zien via de ‘around-us’ functie. Voor gezinnen is het prettig om bij een aanschaf van een huis te weten of er een school, speelplaats, supermarkt en dergelijke in de buurt zijn.
  • Om de applicatie van nieuwe informatie te voorzien en van nieuwe woningen krijg je het beheer over een geheel eigen CMS (Content Managment System)
  • Mensen houden van ‘delen’. Laat daarom klanten foto’s en informatie delen via Social Media (vergroot hiermee de mailinglist en de volgers).
  • Stuur pushberichten naar gebruikers binnen een bepaalde zone via geofencing om een woning extra onder de aandacht te brengen.

Andere functies en eigenschappen vind je hier.

android makelaars app
iphone makelaars app

Demo Makelaars App

Wilt u eerst gratis en geheel vrijblijvend een demo proberen?
Verstuur ons uw email adres en wij nemen spoedig contact met u op!


This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.

Prijzen Makelaars App

Makelaars App Bronze
€9,95 p/m
Native Andoid App
Publishing Google Play Store
Eigen logo en App Design
4 Native Functies
Full Custom Support
Eenmalige kosten €47
 
 
 
 
Makelaars App Silver
€19,95 p/m
Native Andoid App
Publishing App Stores
Live App updates
App Managment System (CMS)
Eigen logo en App Design
Onbeperkt Pushberichten
Onbeperkt Aantal Functies
Free Analytics
Full Custom Support
Eenmalige kosten €97
Makelaars App Gold
€39,95 p/m
Native Andoid & iTunes App
Publishing App Stores
Live App updates
App Managment System (CMS)
Eigen logo en App Design
Onbeperkt Pushberichten
Onbeperkt Aantal Functies
Free Analytics
Full Custom Support
Eenmalige kosten €247

Handig om te weten

Het goede nieuws is dat we je niet zomaar binden aan een langdurig contract. Bij ons is elke vorm van samenwerking na het aangaan van minimaal een jaar maandelijks opzegbaar. Ook hanteren we zeer vriendelijke prijzen zodat de applicatie geschikt is voor kleine tot grote ondernemingen.

Ben je geïnteresseerd geraakt? Neem voor een overzicht van onze Android smartphone applicaties alvast een kijkje in de Google Play Store. Voor de iPhone/iPad verwijzen wij u door naar ons portfolio voor een overzicht van een aantal applicaties die wij voor onze klanten hebben ontwikkeld.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat iMediaStars voor jouw bedrijf kan betekenen.

Ja, ik wil meer informatie

Delen