Webdesign prijzen

Bij iMediaStars krijgen wij vaak de vraag: “Ik wil een website laten maken, wat zijn jullie webdesign prijzen?”

Helaas kunnen wij deze vraag niet altijd gelijk beantwoorden. Want, wat voor een opties wil je allemaal op de site en uit hoeveel pagina’s komt de website te bestaan. Wie schrijft de teksten en heb je bijvoorbeeld al een logo voor je nieuwe website? Dit zijn allemaal belangrijke elementen die er toe doen om de uiteindelijke prijs van een website te bepalen. Wij brengen dit dan ook graag voor je in kaart.

We weten dat er veel aanbieders op de markt zijn die websites voor een vaste prijs aanbieden, en ook hiervoor kun je bij ons terecht. Echter is dan belangrijk te weten hoe wij de website gaan ontwikkelen en werken wij daarom liever met vanaf prijzen. Kies je dan ook voor iMediaStars en wil je door ons jouw WordPress website laten maken, lees dan alles op deze pagina over onze mogelijkheden.

Wil je weten wat jouw website gaat kosten? Kijk dan hieronder naar onze richtprijzen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een transparant en helder voorstel zonder kleine lettertjes.

webdesign prijzen

Onze website prijzen:

One Page Website
v.a. 295 euro
Wordpress installatie
Responsive voor alle schermen
Premium Themes
Contactformulier
Social Media opties
Zoekmachine vriendelijk
1 pagina
 
Website Starter
v.a. 395 euro
Wordpress installatie
Responsive voor alle schermen
Premium Themes
Contactformulier
Social Media opties
Zoekmachine vriendelijk
5 pagina's
 
Website Pro
v.a. 595 euro
Wordpress installatie
Responsive voor alle schermen
Premium Themes
Contactformulier
Social Media opties
Zoekmachine vriendelijk
10 pagina's
 
Website op maat
Op aanvraag
Wordpress installatie
Responsive voor alle schermen
Premium Themes
Contactformulier
Social Media opties
Zoekmachine vriendelijk
12 pagina's of meer
 

Standaard website prijzen

Bij ons kun je al terecht voor een eenvoudige en betaalbare WordPress website. Hiervoor krijg je een volledige WordPress installatie met meerdere gebruiks opties voor het website beheer, een functionele website met verschillende extra oplossingen en tot wel 3-5 gevulde extra pagina’s.

Hiernaast kun je ook gebruik maken van onze uitgebreidere websites met ook een eigen Custom Management System. Hierin heb je de keuze uit meerdere website systemen zoals WordPress of Joomla. Hierin kun je gebruik maken van onze ‘premium themes’ en is de keuze hierin eindeloos. Afhankelijk van de keuze en de wensen maken wij een complete website voor je met meerdere pagina’s en extra uitgebreide oplossingen zoals contactformulieren, recensies, team overzicht en services van je bedrijf en heel veel meer.

Ook voor een basis of uitgebreide webshop kun je bij ons terecht. Je kunt een website combineren met het aanbieden van producten en verschillende tekstpagina’s of gebruik maken van complete webshop oplossingen met allerlei handige shop mogelijkheden waar producten centraal staan.

Bekijk onze webshop prijzen.

website webdesign prijzen

Maatwerk website prijzen

Wil je jezelf onderscheiden als bedrijf en wil je een website laten ontwikkelen die geheel op maat voor jouw onderneming gemaakt is dan brengen wij graag alle opties voor je in kaart. Niet alleen de website is uniek, maar ook het bedienen van een website en toevoegen van content kunnen wij verwerken in een geheel custom CMS.

Voor een maatwerk website is het belangrijk alles eerst goed op een rij te zetten en te bepalen voor welk doel custom website ontwikkeling wordt ingezet. Hiernaast bespreken wij graag de vormgeving en gebruiken wij al deze informatie om eerst een functioneel ontwerp aan te kunnen bieden.

Een functioneel ontwerp is een visuele weergave van alle wensen vertaald in een geheel eigentijds ontwerp, maar dit zonder werkende knoppen en buttons. Ofwel een groot stuk programmeerwerk is nog achterwege gelaten om eerst de vormgeving te bepalen. Het zou ten slotte zonde zijn als bepaalde zaken nog niet naar wens zijn en deze kunnen wij dan makkelijk aanpassen. Na meerdere aanpasrondes en goedkeuring van het volledige ontwerp gaan wij over tot het verder ontwikkelen en programmeren tot er een goede maatwerk website staat.

Delen