Skip to main content

Online gerechten bestellen via de app

Ben je als horeca ondernemer opzoek naar de juiste oplossing zodat gasten online gerechten kunnen bestellen via de app? Dan is de horeca app van iMediaStars de beste keuze. In dit nieuwsbericht vind je dan ook alle informatie over deze vernieuwde applicatie geschikt voor restaurants, bars en cafe’s en afhaalcentra.

Waarom je eigen restaurant app?

De horeca in Nederland heeft het momenteel erg zwaar. Met de nieuwe regels die momenteel gelden kan men nu alleen maar gerechten afhalen en bezorgen. Veel ondernemers maken dan ook graag gebruik van externe bezorg applicaties zoals bijvoorbeeld thuisbezorgd.nl. Echter, is een eigen app waarin je alles zelf kan bepalen en beheren natuurlijk een stuk interessanter.

Met de horeca app van iMediaStars krijg je een complete applicatie die men kan downloaden in Google Play en/of in de Apple App Store. De app wordt volledig ingericht in de huisstijl van jouw onderneming en is er een ruime keuze aan verschillende (extra) functies zoals bijvoorbeeld een spaarkaart of catalogus menu overzicht.

Online-gerechten-bestellen-met-de-horeca-app-van-iMediaStars

Uitgebreide bestel mogelijkheden

Sinds kort bieden we een compleet verbeterde en vernieuwde bestel- en bezorg oplossing voor elke horeca onderneming. Zo kun je alles nog beter beheren en instellen voor een beter gebruiksgemak.

Alle mogelijkheden overzichtelijk op een rij:

  • Instellen bezorgen en/of afhalen
  • Categorieën voor producten aanmaken en beheren
  • Extra items per single product mogelijk
  • Opvallende banner tonen op categorie-home pagina
  • Instellen levertijd en afhaaltijd
  • Beheren product voorraad
  • Aanmaken van een wish list
  • Automatisch beheren en accepteren bestelling(en)
  • BTW-instellingen beheren
  • ….en nog heel veel meer

Voor wie is deze applicatie geschikt

Als ondernemer ben je natuurlijk benieuwd of onze applicatie geschikt is voor jouw horecazaak. Mogelijk maak je al gebruik van een externe bezorg app en wil je natuurlijk dat de app ook genoeg opleverd.

Het voordeel van een eigen horeca app laten maken is dat je alle mogelijkheden onder eigen beheer kunt behouden en zelf kunt bepalen wat er in de app getoond wordt. Zo kun je uit een flink aantal (extra) functies kiezen voor nog meer interactiviteit met de klant-gast. Je wilt natuurlijk dat iedereen de app na het bestellen van een gerecht de applicatie behoudt en kan dit bijvoorbeeld met een spaarkaart en via het versturen van (onbeperkte) pushberichten met leuke acties.

Het grote verschil met een bezorg app zoals bijvoorbeeld thuisbezorgd.nl is dat je de app wel zelf dient te promoten. Dit kan bijvoorbeeld via Social Media, flyers, menukaarten, stickers en QR-codes.

Kijk voor onze meest actuele prijzen op onze app design prijzen pagina.

Uiteraard kun je deze applicatie en onze overige functies uitgebreid testen via een demo. Wil je meer informatie neem dan contact met ons op.

© 2023 iMediaStars. Alle Rechten Voorbehouden.