Prijzen App design

”iMediaStars houdt het graag betaalbaar voor elke branche of onderneming. Om deze reden hebben wij een App Managment Systeem ontwikkeld waarmee wij hoogwaardige en gebruiksvriendelijke apps kunnen leveren tegen slechts een fractie van de marktwaarde”.

Wij krijgen vaak de vraag: ‘Wat zijn de kosten als wij een app laten maken?’ Het antwoord hiervoor hangt echter af van de ideeën en met welk doel je een app wilt laten maken.

iMediaStars biedt de mogelijkheid om uit 2 soorten applicatie mogelijkheden te kiezen en hebben wij op deze manier voor elke branche dan ook een app oplossing.

Met onze Business apps heb je de keuze uit een ruim aantal moderne features en functies en wordt uw applicatie volledig voor je ingericht. Hiernaast zorgen wij voor het app design en delen wij de applicatie graag met je in.

De prijs van een custom mobiele applicatie hangt vooral af van jouw wensen. Het enige wat wij alvast voor je kunnen vast stellen is dat wij bewust en op de hoogte zijn van alle marktontwikkelingen, dat iMediaStars de scherpste is qua prijs en wij meedenken tijdens alle processen om een custom app voor jouw bedrijf te realiseren.

Prijzen App Design iMediaStars

Onze mobiele app oplossingen:

Business App
€39,95 p/m
Native Andoid & iTunes App
Publishing App Stores
Live App updates
App Managment System
Eigen logo en App Design
Onbeperkt Pushberichten
Onbeperkt Aantal Functies
Free Analytics
Full Custom Support
Eenmalige kosten €257
Custom App
Op Aanvraag
Web of Native App
Full Custom Design
Custom Functions
Publishing App Stores
App updates
Pushberichten
Custom Support
 
 
 

Business App Prijzen

Met onze Business app bieden wij een totaal oplossing voor iedere onderneming en maken wij het mogelijk dat elk bedrijf voor een betaalbare prijs een eigen app kan laten maken.

Een custom app design met hiervoor speciaal ontwikkelde functies loopt al snel in de kosten, en met de velen uren aan voorbereiding en uitwerkingen al snel in de duizenden euro’s. De Business app van iMediaStars is al voor een deel voor ontwikkeld en bespaar je daarom al snel honderden misschien wel duizenden euro’s als je gebruik maakt van dit systeem.

Je hebt met je eigen Business applicatie de keuze uit een ruim aantal app features en functies die volledig in te delen zijn naar jouw wensen en behoeften. De app wordt volledig afgestemd op jouw wensen en natuurlijk ook de doelgroep. Onze designers zitten klaar om de app te voorzien van een strak en modern design wat past bij jouw bedrijf en overeenkomt met de huisstijl.

Jouw applicatie wordt na aanlevering van alle content en afbeeldingen geheel ingericht en aangeboden in de Google Play Store en in iTunes. Je hebt hier verder dan ook geen omkijken naar. Wij bieden de Android app eventueel aan via ons developer account en verzorgen wij hiernaast de volledige hosting van de applicatie. Als jouw applicatie eenmaal online is, en iedereen deze kan downloaden op zijn mobiel of tablet helpen wij je graag de app in de markt te zetten en te promoten.

Bekijk onze app functies
Wimperextensions App

Custom App Prijzen

Met een custom app van iMediaStars heb je zelf controle over de gehele inrichting en functionaliteiten van een gewenste applicatie. Van A tot Z brengen wij graag de app in kaart en zetten we alle mogelijkheden graag op een rij.

De mogelijkheden om een custom app te laten maken zijn eindeloos, denk hierbij aan het app design en de functies, maar ook de werking en het platform waarin je een applicatie wilt laten ontwikkelen.

Het ontwikkelen van een custom app design en bijbehorende functies bestaat uit verschillende fases Het belangrijkste hierin is dat wij zorgen dat wij iedereen volledig betrekken in elke stap die genomen wordt.  Je begrijpt dan ook vast dat wij eerst alles graag toelichten in een gesprek om al deze stappen uit een te zetten.

Komt jouw idee voor een custom applicatie open en bloot op straat te liggen? Nee, want uw idee wordt altijd vertrouwelijk behandeld bij ons. Dat je misschien niet het achterste van je tong wilt laten zien om zodoende jouw idee te beschermen, dat begrijpen wij van iMediaStars. We kunnen je in dit geval dan ook beloven dat wij zeer zorgvuldig zullen omgaan met alle informatie die je met ons deelt.

Wil je weten wat jouw custom app design gaat kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een transparante en helder voorstel zonder kleine lettertjes.

Neem contact met ons op

Delen