Prijzen App design

”iMediaStars houdt het graag betaalbaar voor elke branche of onderneming. Om deze reden hebben wij een App Managment Systeem ontwikkeld waarmee wij hoogwaardige en gebruiksvriendelijke apps kunnen leveren tegen slechts een fractie van de marktwaarde”.

Wij krijgen vaak de vraag: ‘Hoeveel ben ik kwijt als wij een mobiele app laten maken?’ Het antwoord hiervoor hangt echter af van uw ideeën en met welk doel u een app wilt laten maken.

iMediaStars biedt voor u de mogelijkheid om uit 2 soorten applicatie mogelijkheden te kiezen en hebben wij op deze manier voor elke branche een app oplossing.

Met onze ‘Business’ apps heeft u de keuze uit een ruim aantal moderne features en functies en wordt uw applicatie volledig voor u ingericht. Hiernaast zorgen wij voor het app design en delen wij de applicatie graag met u in.

De prijs van een custom mobiele applicatie hangt vooral af van uw wensen. Het enige wat wij alvast voor u kunnen vast stellen is dat wij bewust en op de hoogte zijn van alle marktontwikkelingen, dat iMediaStars de scherpste is qua prijs en wij meedenken tijdens alle processen om een custom app voor uw bedrijf te realiseren.

Prijzen App Design iMediaStars

Onze mobiele app oplossingen:

Progressive Web App
19,95 p/m
Exclusive website application
Live updates
Custom Managment System
Eigen logo en design
Onbeperkt Pushberichten
Onbeperkt Aantal Functies
Free Promo Poster
Free Analytics
Full Custom Support
 
 
 
Business App
€47 p/m
Native Andoid & iTunes App
Inc. Publishing App Stores
Live App updates
App Managment System
Eigen logo en design
Onbeperkt Pushberichten
Onbeperkt Aantal Functies
Free Promo Poster
Free Analytics
Full Custom Support
 
 
Custom App
Op Aanvraag
Web of Native App
Full Custom Design
Publishing App Stores
App updates
Push Berichten
Custom Support
Non-Disclosure Agreement
 
 
 
 
 

Business App

Met onze Business app bieden wij een totaal oplossing voor uw onderneming en maken wij het mogelijk dat elk bedrijf voor een betaalbare prijs een eigen app kan laten maken.

Een custom app design met hiervoor speciaal ontwikkelde functies loopt al snel in de kosten, en met de velen uren aan voorbereiding en uitwerkingen al snel in de duizenden euro’s. De ‘Business app’ van iMediaStars is al gedeeltelijk voor ontwikkeld en bespaart u daarom al snel honderden misschien wel duizenden euro’s als u gebruik maakt van dit systeem.

U heeft met uw eigen Business applicatie de keuze uit een ruim aantal app features en functies die volledig in te delen zijn naar uw wensen en behoeften. De app wordt volledig afgestemd op uw wensen en natuurlijk ook uw doelgroep, en zitten onze designers klaar om de app te voorzien van een strak en modern design wat past bij uw bedrijf en overeenkomt met de huisstijl.

Uw applicatie wordt na aanlevering van alle content en afbeeldingen geheel ingericht en aangeboden in de Google Play Store en in iTunes. U heeft hier verder geen omkijken naar. Wij bieden de app aan onder ons developer account en verzorgen wij hiernaast de volledige hosting van uw applicatie. Als uw applicatie eenmaal online is, en iedereen deze kan downloaden op zijn mobiel of tablet helpen wij u graag de app in de markt te zetten en te promoten.

Bekijk de functies
Wimperextensions App

Custom App

Met een custom app van iMediaStars heeft u zelf controle over de gehele inrichting en functionaliteiten van een gewenste applicatie. Van A tot Z brengen wij graag met u de app in kaart en zetten we de mogelijkheden graag op een rij.

De mogelijkheden om een custom app te laten maken zijn eindeloos, denk hierbij aan het app design, de functies, maar ook de werking en het platform waar u een applicatie voor wilt laten ontwikkelen.

Het ontwikkelen van een custom app design en bijbehorende functies bestaat uit verschillende fases Het belangrijkste hierin is dat wij zorgen dat wij u volledig betrekken in elke stap die genomen wordt.   U begrijpt dan ook vast dat wij graag eerst alles toelichten in een gesprek om alle stappen uit een te zetten.

Komt uw idee voor een custom applicatie open en bloot op straat te liggen? Nee, want uw idee wordt altijd vertrouwelijk behandeld bij ons. Dat u misschien niet het achterste van uw tong wilt laten zien om zodoende uw idee te beschermen, dat begrijpen wij van iMediaStars. We kunnen u in dit geval een geheimhoudings formulier aanbieden.

Wilt u weten wat uw custom app gaat kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een transparante en heldere offerte zonder kleine lettertjes.

Neem Contact Op

Deel met uw vrienden