Skip to main content

Bouw je eigen taxi app

Voor elke taxi onderneming biedt iMediaStars nu een complete taxi app waarmee elk bedrijf zijn of haar klanten mee kan bedienen. Bouw je eigen taxi app met ons uitgebreide app systeem en zorg voor nog meer interactie met je klanten.

Met onze taxi app voor Android en iPhone (iOs) toestellen kies je voor een app op maat en compleet opgeleverd in de huisstijl van jouw onderneming. Klanten kunnen via de app eenvoudig een afspraak inplannen voor een ritje en gebruik maken van allerlei andere handige functies.

Waarom een eigen taxi app ontwikkelen

Veel taxi bedrijven moeten sinds de komst van o.a. Uber extra hun best doen om het hoofd boven water te houden. Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone en kiezen mensen al snel voor andere oplossingen dan enkel voor de reguliere taxidienst. Hierdoor missen taxi bedrijven helaas veel klanten. Er is zelfs op veel plekken al een ware strijd ontstaan tussen Uber en taxi bedrijven en moeten taxi bedrijven daarom vechten voor hun bestaan.

Met onze taxi app zet je jouw taxi onderneming nog meer in de spotlights. Klanten kunnen de app downloaden in de Google Play Store en in de Apple App Store, en sta je hiermee duidelijk in beeld op de smartphone van klanten en app gebruikers. Zo kiezen klanten sneller voor jouw taxi bedrijf om een rit te boeken.

Hoe werkt de taxi app voor passagiers

Na het downloaden van de applicatie in de app store werkt deze zeer eenvoudig. Passagiers kiezen na het inloggen het opstappunt en hun eindbestemming. De app zoekt ‘live’ naar  beschikbare chauffeurs en maakt de chauffeur een connectie met de passagier. Als de chauffeur de rit goed keurt krijgt de passagier een melding en hoeft hij/zij enkel te wachten tot de chauffeur is gearriveerd.

Ook is er de mogelijkheid om te kiezen uit de verschillende beschikbare voertuigen. Alle beschikbare voertuigen die zich binnen een ingestelde radius en responstijd bevinden kunnen chauffeurs reageren op elke oproep. Is de rit eenmaal bevestigd met de desbetreffende chauffeur dan krijgt de app gebruiker een bevestiging en wordt hij of zij opgehaald.

Hoe werkt de taxi app voor de beheerder

iMediaStars levert een compleet werkende applicatie inclusief app design, en krijgt de beheerder (admin) hiernaast een eigen CMS om aan de slag te kunnen gaan. In het CMS zijn er allerlei instelmogelijkheden om het gebruik van de app zo aangenaam mogelijk te maken.

Zo kan de beheerder de volgende zaken instellen voor de app daadwerkelijk in gebruik wordt genomen:

 • Voertuigen opzetten in het systeem
 • Beheren van passagiers en chauffeurs
 • Betalingsmogelijkheden opzetten via credit card en/of cash betalingen
 • Requests beheren
 • tarieven instellen
 • Betalingsoverzichten beheren

Hiernaast is het mogelijk om de taxi app geheel te vertalen en bieden wij verschillende talen aan in het CMS. Vertalingen die worden doorgevoerd in het CMS zijn direct zichtbaar in de app.

Wil je weten hoe alles werkt? Download dan onze Android taxi app of de app van JAD Taxi Service voor meer informatie.

betalen-via-de-taxi-app-imediastars

Overige functies

Naast het gebruik van de uitgebreide rit opties in de taxi app bieden wij een aantal extra functies die je kunt gebruiken:

 • toon contactgegevens zodat klanten je makkelijk kunnen bereiken via telefoon/mail/Social Media.
 • maak gebruik van een fotogalerij en geef een kijkje in het bedrijf.
 • plaats nieuwsberichten via de Social Wall.
 • maak gebruik van een spaarkaart en beloon klanten die de app veelvuldig gebruiken.
 • Stuur onbeperkt pushberichten met het laatste nieuws, calamiteiten of promotieberichten.

Bekijk hier onze app functies.

Betalen via de app

Uiteraard is er standaard een betalingsmogelijkheid aanwezig in de app, echter kunnen gebruikers enkel betalen via Credit Card. Hiernaast is het natuurlijk mogelijk ritten contant te laten betalen. Het betalen via een Credit Card loopt via ‘Stripe’ en dient hier een account te worden aangemaakt. Wij bieden ondersteuning in het opzetten van een account en stellen dit graag voor je in in de app.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de taxi app neem dan contact met ons op en helpen wij je graag verder.

Wil je de app eerst testen vraag dan een gratis app demo aan!

© 2024 iMediaStars. Alle Rechten Voorbehouden.