WordPress website laten maken

Wil je een WordPress website laten maken? Of ben je opzoek naar een uitgebreide maatwerk website met een compleet uitgewerkt custom design? iMediaStars loopt voorop in de ontwikkeling van responsive WordPress webdesign. Een moderne en professionele website die zal voldoen aan al je wensen en je laat onderscheiden van de concurrentie. Laat met een WordPress website van iMediaStars een verpletterende indruk achter bij jouw doelgroep.

Wordpress-website-ontwikkelen

WordPress: gebruiksvriendelijk en betaalbaar

“Wist je dat in 2021 bijna 40% van alle websites wereldwijd gemaakt zijn met WordPress?”

bron: searchenginejournal.com

WordPress websites zijn zeer gebruiksvriendelijk voor zowel de bezoeker als voor jou. Al onze sites zijn standaard voorzien van een uitgebreid WordPress CMS, hierdoor is het eenvoudig om zelf  aanpassingen te doen. Hiernaast leveren wij een uitgebreide handleiding en bieden wij vakkundige support zodat je snel en zonder problemen direct aan de slag kunt. Kom je er desondanks zelf toch niet uit, dan staan wij natuurlijk voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Ja, ik wil meer informatie
Wordpress-website-laten-maken

Voordelen WordPress website laten maken:

Gebruiksvriendelijk

WordPress websites zijn eenvoudig te bedienen en hierdoor erg gebruiksvriendelijk.

Snel geregeld en online

Jouw nieuwe website snel zichtbaar voor bezoekers.

Prijs en kwaliteit

Een betaalbare en professionele WordPress website.

Zelf beheren

Een website is in beweging. WordPress websites zijn eenvoudig zelf te beheren.

Zoekmachine vriendelijk

Iedere website is direct goed zichtbaar in Google.

Snelle laadtijd

Snelheid is enorm belangrijk. Wij zorgen dat jouw website snel laadt.

Uitgebreide statistieken

Meten is weten. Verbind je website met Google Analytics.

Meest gebruikte CMS

WordPress is al jaren het meest gebruikte CMS-systeem ter wereld en blijft door ontwikkelen.

Samenwerken aan het perfecte design

Onze werkwijze:

1. Wij stellen ons graag even voor

Wij leren je graag kennen zodat we allebei weten met wie we samenwerken. Verder horen we graag waarom je een WordPress website wilt laten maken, met welk doel en met welke design wensen.

2. Bespreken van een passend webdesign

Uiteraard horen we graag al je wensen en ideeën voor jouw nieuwe WordPress webdesign. Als wij dit namelijk van je weten kunnen wij een passend voorstel aan je voorleggen.

3. Wij gaan graag voor je aan de slag

Je wilt natuurlijk de beste keuze maken voor je nieuwe website. Samenwerken met het bedrijf waar je de juiste klik mee hebt. Ons voorstel is 30 dagen geldig en gaan wij aan de slag als je er helemaal klaar voor bent.

4. De website klaarzetten en ontwikkelen

In deze fase gaan wij de website voor je uitwerken. We beginnen met het installeren van WordPress en het klaarzetten van alle pagina’s. Hierna wordt alles verder uitgewerkt en kun je al meekijken als je wilt.

5.Basis SEO toepassen binnen de website

Hoe fraai een webdesign ook is, zonder goede vindbaarheid wordt jouw website niet makkelijk gevonden door bezoekers. Als alle content is verwerkt zorgen we er in ieder geval voor dat je website voldoet aan de basiseisen van Google. Zo krijg je je eerste bezoekers via de zoekmachine van ons cadeau.

6. Website opleveren en online zetten

Helemaal tevreden met het design van je nieuwe website? Of zijn er misschien toch nog aanpassingen nodig? Na het verwerken alle eerdere gewenste aanpassingen zetten we de website graag voor je online. Je website is nu zichtbaar voor bezoekers en kan gepromoot worden.

professionele-Wordpress-website

Website aanvragen

Wil je een WordPress website laten maken?
Verstuur ons je e-mailadres en wij nemen direct contact met je op.


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.

  Wordpress-webdesign-iMediaStars

  Kosten website laten maken

  Elke mobiel responsive website is anders en zo ook de door ons geleverde inspanning. Daarom geloven wij van iMediaStars niet in het aanbieden van websites voor alleen vaste prijzen maar werken wij met vanaf prijzen. iMediaStars ontwikkelt eenvoudige basis websites tot uitgebreide websites met extra programmeerwerk.

  Om tot een prijs voor een project te komen vertalen wij de verwachte inspanning naar het aantal uren dat wij met jouw project bezig zullen zijn. Op deze manier weet je in elk geval zeker dat je alleen betaalt voor dat wat daadwerkelijk in jouw website verwerkt zit.

  Zo bieden wij bijvoorbeeld al een basis starter website va 395 euro en een uitgebreide pro versie va 595 euro. Bekijk onze prijzen pagina voor een volledig overzicht van onze mogelijkheden.

  Bekijk onze webdesign prijzen

  WordPress hosting, snel geregeld en online

  Naast onderhoud bieden wij verschillende hosting opties. Je wilt natuurlijk dat je website goed en snel draait en altijd zichtbaar is en online voor bezoekers. Voor ieder budget hebben wij dan ook een goede hosting oplossing welke aansluit bij jouw eisen en wensen.

  Heb je een laag aantal bezoekers of heb je veel piekmomenten op bepaalde dagen of in de avonduren? Verwacht je een groot aantal bezoekers die gelijktijdig op meerdere momenten van de dag je website bezoeken? Belangrijke vragen om een goed hostingpakket uit te kiezen. Wij helpen je hier mee verder en bieden je graag een passende hosting oplossing.

  Website onderhoud of zelf aan de slag

  Heb je geen tijd om je website zelf te onderhouden dan is dit geen enkel probleem. Wij kunnen ons voorstellen dat je je liever bezig houdt met dat waar je goed in bent, namelijk ondernemen.

  iMediaStars helpt je graag met het onderhouden van je website. Tegen een scherp tarief kun je een aantal uur per maand of per jaar inkopen. In deze uren kunnen wij  alle gewenste aanpassingen voor je doorvoeren en heb je letterlijk geen omkijken meer naar je website. Neem contact op voor meer informatie.

  Bekijk onze hosting prijzen

  Krijg meer bezoekers op je nieuwe website

  Al onze WordPress websites worden standaard geoptimaliseerd en zijn goed leesbaar voor de zoekmachines. Het grote voordeel van een goed geoptimaliseerde website is dat deze automatisch hoger kan scoren in Google en de mobiele zoekopdrachten. Google toont sites die geoptimaliseerd zijn voor mobiele devices namelijk hoger in de mobiele zoekopdrachten.

  Wij gaan dan ook uit van het mobile-first principe bij het ontwikkelen van een website.

  Nog hoger in Google komen

  Zodra je site helemaal online staat begint het pas eigenlijk. Je nieuwe WordPress website zal even moeten opwarmen en een vaste plek in de zoekmachine moeten verdienen. Heb hiervoor geduld, dit duurt altijd even. Je concurrenten zitten overigens ook niet stil en hebben mogelijk al jaren aan hun website gewerkt voor een plek op de eerste pagina.

  Wil je boven jouw concurrenten komen in de zoekopdrachten van Google? Dan is het een goed moment om samen een SEO (Search Engine Optimization) plan uit te werken.

  krijg-meer-bezoekers-op-je-wordpress-website
  Search-Engine-Optimization

  Wat is Search Engine Optimization?

  Search Engine Optimization is het optimaliseren van een website voor de zoekmachine zodat de vindbaarheid hierdoor zal verbeteren. Dit kan op een aantal manieren, in de basis zijn dit:

  • Een goede en duidelijke structuur van de website.
  • Gebruik en opbouw van teksten met de juiste zoekwoorden.
  • Interne links op de website.
  • Externe links naar de website.

  Wil je een WordPress website laten maken dan zijn bovenstaande zaken onmisbaar voor een goede (hoge) positie in Google. Je wilt natuurlijk dat je site niet alleen geld kost maar ook klanten oplevert. Hiernaast wil je ook dat bezoekers je online snel en eenvoudig kunnen vinden en bereiken.  Met een goed SEO plan kunnen wij je daar uitstekend bij helpen.

  Search-Engine-Optimization

  Hoe we jouw WordPress website laten scoren

  Wij analyseren en onderzoeken je website, en bekijken welke zoekwoorden we kunnen inzetten of  kunnen verbeteren. Aan de hand van alle gekozen zoekwoorden passen wij een aantal pagina’s aan met de juist gekozen titels, tekst en tags zoals beschrijvingen. Tevens zorgen we voor een goede sterke interne link structuur zodat pagina’s goed met elkaar verbonden zijn. Voor de opbouw van externe links plaatsen we relevante backlinks zodat de waarde van je website flink zal stijgen.

  Tot slot zorgen we ervoor dat je site aan alle eisen voldoet voor een goede vindbaarheid zodat Google jouw website interessant gaat vinden.

  Benieuwd hoe we jouw WordPress website beter vindbaar kunnen maken? Neem contact met ons op voor meer informatie.

  wordpress-website-laten-scoren-in-google

  “iMediaStars heeft een maand geleden mijn website pakjegitaar.nl op een hele fijne manier geleverd. Niet alleen denkt iMediaStars mee om de website zo goed mogelijk eruit te laten zien, ook geeft hij hulp/voorzetten wat ook zou kunnen, waardoor je als klant nog meer potentie ziet in je uiteindelijke website.”

  De gitaarleraar | Rutger ten Hove
  Bron: Google reviews

  Veel gestelde vragen over onze WordPress websites:

  Hoe lang duurt de ontwikkeling van een website?

  Als een voorstel is goedgekeurd en wij aan de slag kunnen dan kan je WordPress website al met enkele dagen online staan. Onze ervaring is dat de gemiddelde ontwikkelingstijd minimaal 2 weken is. Dit hangt ook af van de aanlevering van content en gewenste design aanpassingen.

  In welk software systeem wordt de website ontwikkeld?

  Een website van iMediaStars wordt ontwikkeld in WordPress. Echter heb je een andere voorkeur voor bv. Joomla, dan kunnen wij je uiteraard ook van dienst zijn. Het voordeel van WordPress is dat er tal van handige uitbreidingen mogelijk zijn. Hiernaast kun je zelf ook aan de slag en de website beheren.

  Kan ik mijn bestaande website zomaar overzetten?

  Als je al een WordPress website hebt kun je vrij gemakkelijk overstappen naar een ander design. Toch zullen we eerst een aantal instellingen moeten nalopen en aanpassen. Ditzelfde geldt ook voor websites die gemaakt zijn in bv. Joomla of Wix. Uiteraard kunnen we alle content met de opzet als basis gebruiken voor een nieuw webdesign.

  Kan ik mijn website laten onderhouden door jullie?

  Heb je zelf geen tijd om je website te onderhouden? Dan kunnen wij hier bij helpen. Dit kan het aanpassen/toevoegen van (nieuwe) content zijn of het aanpassen van het design. Wij kunnen gewenste aanpassingen eenmalig doorvoeren of kunnen wij dit aanbieden via een onderhoudscontract. Met meerdere uren bespaar je eventueel op de kosten. Vraag hiervoor naar onze voorwaarden.

  Hoe is het geregeld met de hosting en het domein?

  Geen omkijken willen hebben naar je website en zonder zorgen online? Maak gebruik van onze hosting opties. Hiernaast kun je ook een domeinnaam bij ons onderbrengen. Wil je zelf je eigen domein en hosting regelen? Geen enkel probleem. Als wij jouw website opleveren plaatsen wij deze op jouw hostingserver.

  Hoe zit het met eigendomsrechten?

  Laat je een WordPress website ontwikkelen door iMediaStars? Dan kun je uiteindelijk helemaal zelf kiezen wat je met de website wilt doen. Zo heb je eventueel de keuze de website bij ons onder te brengen. Wij verzorgen dan de hosting, het domein, eventueel het onderhoud of doen aanpassingen. Wil je later toch zelf aan de slag met je website, dan verhuizen wij alles naar jouw eigen hostingserver zodat je helemaal zelf kunt bepalen wat je met je website wilt doen.

  Delen