Skip to main content

Betaalbare app voor elk bedrijf, lees hier de mogelijkheden!

Wat kunt u allemaal met een app voor uw bedrijf?

In veel van onze eerdere artikelen hebben wij uitgelegd wat een app vooral allemaal kan betekenen. Ondertussen zijn er weer flink wat nieuwe mogelijkheden, features en functies en zodoende vinden wij het ook weer tijd voor een nieuwe verse update en bespreken wij daarom graag wat u allemaal kan met een eigen app voor uw bedrijf.

Naast de ontwikkeling van een custom applicatie bieden wij ook de mogelijkheid om een complete betaalbare app met design te laten ontwikkelen en heel veel handige functies. Deze app, onze zogenaamde Business App, biedt tegenover een custom app het voordeel dat veel functies voor ontwikkeld zijn en daarom zeer betaalbaar zijn. Niet alleen de prijs van 47 euro per maand is interessant, maar ook de functies zijn professioneel ingericht en krijgt elke klant een eigen CMS (Custom Managment System) om live updates te kunnen doen.

Voor elke branche een passende oplossing

Of u nu een kapperszaak heeft, een eigen winkel of een evenement of festival organiseert, vele bedrijven maar ook particulieren hebben al een app laten maken met ons handige app systeem. Hieronder vindt u dan ook per branche de voordelen van onze ‘Business’ app.

Mediation College App MediatortoolEvenementen en festivals

Door het grote aanbod van vooral festivals is naast een goede website en Social Media een evenementen app erg handig. Tijdens een festival is men vooral benieuwd waar en welke artiest speelt. Dit kan men in een app snel naar voren halen, u staat tenslotte al in elk telefoonscherm, en kan men zo een eigen planning bijhouden.

Verder kan men voor aanvang al andere handige zaken kwijt zoals aankoop van een festivalticket en overzicht van artiesten met informatie. Met een koppeling naar Soundcloud of Mixcloud kan men ook de muziek van verschillende artiesten uitlichten.

Kappers en beauty salons

Heeft u een eigen kapperszaak of beauty salon dan kunt u uw applicatie voorzien van allerlei informatie, prijslijsten en overzichten van uw diensten. Wat een app echter onderscheidt van een website is dat u gebruik kunt maken van een spaarkaart. Zo kunnen uw klanten eenvoudig sparen voor een leuke korting of ‘give away’ middels een actie.

Naast een spaarkaart kunnen klanten ook eenvoudig een afspraak maken via de app of u bereiken via een ‘direct call’ functie of email formulier. Zo bent u via nog meer kanalen te bereiken.

Winkels en MKB

Voor een winkelbedrijf staan uw producten natuurlijk centraal en hiervoor kunt u met een eigen applicatie nog meer mensen bereiken voor uw verkoop. Heeft u al een website dan kunnen wij deze eenvoudig via een web koppeling integreren in een applicatie. Ook kunt u kiezen voor een spaarkaart voor uw klanten en delen van de app afschermen die enkel en alleen zichtbaar zijn voor uw vaste klanten.

Heeft u meerdere vestigingen dan kunnen wij deze per vestiging en gegevens plaatsen zodat men voor het contact de juiste vestiging kan kiezen. Verder kunt u naast het versturen van push berichten ook vouchers sturen naar uw klanten welke men bijvoorbeeld kan verzilveren na vertoning in uw winkel.

Restaurants en Bars

Met een eigen applicatie voor restaurant of bar kunt u een ruim overzicht geven van uw gerechten en dranken. Door gebruik te maken van onze ‘fancy’ foto galerij kunt u tevens uw gasten al binnen laten kijken bij uw bedrijf.  Men kan verder eenvoudig reserveren of een reservering maken via een formulier.
Bent u aangesloten bij een extern bedrijf zoals bijvoorbeeld ‘Iens’ dan kunnen wij uw account ook koppelen in uw app.

Overige handige functies

Er zijn naast de mogelijkheden per branche nog veel meer handige functies die wij graag aan u toelichten. Heeft u dan ook interesse en wilt u meer weten hoe wij onze iPhone en Android apps ontwikkelen neem dan contact met ons op.

Graag leggen wij u uit wat de meerwaarde kan zijn van een eigen applicatie voor u bedrijf.

Leave a Reply

Aanmelden nieuwsbrief


© 2024 iMediaStars. Alle Rechten Voorbehouden.