Webdesigner Hilversum

Ben je opzoek naar een webdesigner Hilversum die een betaalbare website voor je kan maken? iMediaStars heeft jarenlang ervaring in het bouwen van websites en staat onze webdesigner graag voor je klaar om je te voorzien van een nieuwe en professionele website.

Bij het ontwikkelen en design-en van een website komen natuurlijk een hoop zaken kijken. Denk hierbij aan hosting, vormgeving, een aantal technische zaken en instellingen maar ook bijvoorbeeld de tekstindeling voor bezoekers en de zoekmachines.

Met de ruime ervaring van onze webdesigner Hilversum word je met al deze zaken goed geholpen. Niet alleen het ontwerp telt maar kijken wij naar het gehele plaatje van een website en waar deze aan moet voldoen. Een website die namelijk niet goed gevonden wordt zal immers ook niet goed bezocht worden.

Ja, ik wil contact met jullie webdesigner
webdesigner hilversum

Werkwijze

Afspraak maken

Middels een afspraak met onze webdesigner Hilversum brengen wij graag in kaart hoe de website er uit komt te zien. Afspraken kunnen plaats vinden in Hilversum bij ons op kantoor. Middels jouw wensen kunnen wij inschatten hoe de de website uit zal kunnen zien. Met deze informatie kunnen wij je een passend voorstel doen.

Voor elke wens en elk idee hebben wij een passende website oplossing.

Webdesign

Na het ontvangen van aangeleverde content, dit zijn onder andere tekst en afbeeldingen, kan onze webdesigner gelijk van start. Pagina’s worden voor je ingedeeld, afbeeldingen worden geplaatst op de website en zaken zoals het menu voor de navigatie worden klaargezet. Ook een contactpagina met eventueel een contactformulier mogen niet ontbreken.

Wij streven er na het eerste design in een week op te leveren.

Website Ontwikkeling

Zien is geloven, en snapt onze webdesigner heel goed dat je na het zien van het eerste opgeleverde ontwerp graag aanpassingen wilt laten uitvoeren. Wij hanteren in de regel drie aanpasronden waarin je alle gewenste aanpassingen kan laten doorvoeren door onze webdesigner. Is jouw website compleet en ben je tevreden dan zetten wij de website graag voor je online.

Ook na de oplevering van de website staan wij voor je klaar.

webdesign html5 css javascript

Wil je meer informatie van onze webdesigner?

Vul je emailadres in voor meer informatie


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.

  WordPress Webdesign Hilversum

  Veel bedrijven uit Hilversum zijn je al voorgegaan en hebben een WordPress website laten maken door iMediaStars. WordPress is het meest gebruikte Content Managment Systeem en biedt dit systeem veel voordelen en gebruiksgemak.

  “Wist je dat ongeveer 30% van alle websites ter wereld gemaakt zijn in WordPress”. 

  WordPress bestaat uit een online dashboard, het backend, waarin je zelf aanpassingen kunt doen aan de website. Aanpassingen zijn gelijk zichtbaar voor de bezoekers. Hiernaast biedt WordPress voor elke wens wel een passende oplossing, denk hierbij aan Social Media voor het delen van berichten of een mooie uitgebreide fotogalerij met bewegende afbeeldingen en een fancy look.

  Door gebruik te maken van een eigen template, de basis van ons webdesign,  met voor ontwikkelde oplossingen, is dit een van de redenen dat wij betaalbaar zijn en je een complete website kunnen aanbieden. Wij hoeven tenslotte niet vanaf scratch de website te programmeren wat veel tijd scheelt, maar jouw dus geld bespaart.

  Overige

  Beheren website

  Met onze WordPress website kunt u zelf aan de slag en uw eigen content beheren. Voor de zoekmachines is het ook belangrijk dat uw website constant in ‘beweging’ is. Heeft u zelf geen tijd of vindt u het lastig om de website te beheren? Onze WordPress webdesigner neemt het onderhoud graag voor u uit handen zodat u meer tijd over heeft voor andere belangrijke zaken.

  Vindbaarheid website

  Naast uw vaste klanten en bezoekers wilt u dat uw website natuurlijk ook goed gevonden wordt in de zoekmachines waaronder Google. Standaard leveren wij de website zoekmachine vriendelijk op zodat u in ieder geval al goed zichtbaar bent. Wilt u echter met de website goed ranken en bovenaan komen in de zoekresultaten dan helpen wij u hier graag mee verder.

  Klantencontact website

  U wilt natuurlijk goed contact met uw bezoekers van de website, aan bezoekers die uw website bezoeken en snel weer afhaken en weggaan heeft u natuurlijk niks. Onze webdesigner zorgt er voor dat uw website is voorzien van een duidelijk contactformulier en ‘call to action’ buttons zodat u eenvoudig en snel met uw potentiële klanten in contact kunt komen.