Skip to main content

Webdesigner Hilversum

Ben je op zoek naar een webdesigner in Hilversum? iMediaStars heeft jarenlang ervaring in het bouwen van betaalbare WordPress websites. Zo ontwikkelen onze webdesign Hilversum specialisten eenvoudige one page websites tot zeer uitgebreide websites met allerlei extra opties. Wij staan dan ook graag voor je klaar om je te voorzien van een moderne en professionele website. Jouw website zichtbaar online voor bezoekers en de zoekmachine.

Onze webdesign prijzen

Professioneel webdesign Hilversum

Bij het ontwikkelen en design-en van een nieuwe website komen natuurlijk een hoop zaken kijken. Denk hierbij aan hosting, vormgeving, een aantal technische zaken en instellingen maar ook bijvoorbeeld de tekst indeling voor bezoekers en de zoekmachines.

Met de ruime ervaring van onze WordPress webdesigner Hilversum word je met al deze zaken goed geholpen. Niet alleen het ontwerp telt maar kijken wij naar het gehele plaatje van een professioneel webdesign. Een website die namelijk niet goed gevonden wordt zal immers ook niet goed bezocht worden.

Ja, ik wil meer informatie
webdesigner hilversum

Werkwijze

Afspraak maken

Via een afspraak met onze webdesigner Hilversum brengen wij graag in kaart hoe de website er uit komt te zien. Afspraken kunnen plaats vinden bij ons op kantoor of online. Middels jouw wensen kunnen wij inschatten hoe de de website uit zal kunnen zien. Met deze informatie kunnen wij je een passend voorstel doen.

Voor elke wens en elk idee hebben wij een passende website oplossing.

Webdesign

Na het ontvangen van de content, dit zijn onder andere tekst en afbeeldingen, kan onze webdesigner gelijk van start. Pagina’s worden voor je ingedeeld, afbeeldingen worden geplaatst op de website en zaken zoals het menu voor de navigatie worden klaargezet. Ook een contactpagina met eventueel een contactformulier mogen niet ontbreken.

Wij streven er na het eerste design in een week op te leveren.

Website Ontwikkeling

Zien is geloven, en snapt onze webdesigner heel goed dat je na het zien van het eerste opgeleverde ontwerp graag aanpassingen wilt laten uitvoeren. Wij hanteren in de regel twee aanpasronden waarin je alle gewenste aanpassingen kan laten doorvoeren door onze webdesigner. Is jouw website compleet en ben je tevreden dan zetten wij de website graag voor je online.

Ook na de oplevering van de website staan wij voor je klaar.

webdesign html5 css javascript

Wil je meer informatie van onze webdesigner?

Vul je emailadres in voor meer informatie


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.

  WordPress webdesigner Hilversum

  Veel bedrijven uit Hilversum zijn je al voorgegaan en hebben een WordPress website laten maken door iMediaStars. WordPress is het meest gebruikte Content Managment Systeem en biedt dit systeem veel voordelen en gebruiksgemak.

  “Wist je dat meer dan 30% van alle websites ontwikkelt zijn met WordPress”. 

  WordPress bestaat uit een online dashboard, het backend, waarin je zelf aanpassingen kunt doen aan de website. Aanpassingen zijn gelijk zichtbaar voor de bezoekers. Hiernaast biedt WordPress voor elke wens wel een passende oplossing, denk hierbij aan Social Media voor het delen van berichten of een mooie uitgebreide fotogalerij met bewegende afbeeldingen en een fancy look.

  Door gebruik te maken van een eigen template, de basis van ons webdesign, is dit een van de redenen dat wij betaalbaar zijn en je een complete professionele WordPress website kunnen aanbieden. Wij hoeven tenslotte niet vanaf scratch de website te programmeren wat veel tijd scheelt, maar jouw dus ook geld bespaart.

  wordpress-webdesign

  Maak je website vindbaar

  Beheren website

  Met onze WordPress website kun je zelf aan de slag en je eigen content beheren. Voor de zoekmachines is het ook belangrijk dat uw website constant in ‘beweging’ is. Heb je zelf geen tijd of vindt u het lastig om de website te beheren? Onze WordPress webdesigner neemt het onderhoud graag voor je uit handen zodat je meer tijd over heeft voor andere belangrijke zaken.

  Vindbaarheid website

  Naast je vaste klanten en bezoekers wil je dat uw website natuurlijk ook goed gevonden wordt in de zoekmachines waaronder Google. Standaard leveren wij de website zoekmachine vriendelijk op zodat je in ieder geval al goed zichtbaar bent. Wil je echter met de website goed ranken en bovenaan komen in de zoekresultaten dan helpen wij je hier graag mee verder.

  Klantencontact website

  Je wilt natuurlijk goed contact met bezoekers op de website, aan bezoekers die jouw website bezoeken en snel weer afhaken heb je natuurlijk niks. Onze webdesigner zorgt er voor dat uw website is voorzien van een duidelijk contactformulier en ‘call to action’ buttons zodat je eenvoudig en snel met uw potentiële klanten in contact kunt komen.

  Delen

  © 2024 iMediaStars. Alle Rechten Voorbehouden.

  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Hallo en welkom op onze website! Ik ben Michael, jouw partner voor web- en app-projecten.

  Heb je specifieke vragen of wil je meer informatie? Laat het me gerust weten, ik help je graag verder! 💬