iMediaStars App ontwikkelaar en webdesign-bureau

App ontwikkelaar en webdesign-bureau iMediaStars is gevestigd in het Rotorgebouw aan de Arendstraat 27 te Hilversum. Sinds de oprichting in 2013 doen wij er alles aan om het beste te kunnen bieden aan onze klanten en doen wij dit met erg veel plezier en toewijding. Zo helpen wij je graag aan een nieuwe website of staan wij voor je klaar voor een nieuw te ontwikkelen applicatie voor je onderneming.

iMediaStars heeft de beschikking over professionele app ontwikkelaars en creatieve webdesigners om je product naar een hoger plan te tillen. Zet iedereen dan ook bij elkaar en dit resulteert in een professionele app, functionele website of online webshop, reclame drukwerk en nog heel veel meer.

Ja, ik wil graag kennis maken
iMediaStars App Ontwikkelaar en webdesign-bureau

App ontwikkeling: je eigen bedrijfs-applicatie

App ontwikkelaar iMediaStars zorgt ervoor dat je snel je eigen ‘Business’ app in handen hebt welke je klanten (gratis) kunnen downloaden in Google Play en iTunes. Zo komen al je klanten alles te weten over jouw onderneming en staat jouw bedrijfslogo vast in beeld bij alle app gebruikers in hun smartphone. Laat daarom nu je eigen iPhone en Android app maken met je eigen logo en custom design. Wij ontwikkelen jouw app en maken hierbij gebruik van de nieuwste app functies, functioneel en eenvoudig in gebruik, en ook nog eens betaalbaar.

Naast een eigen app krijg je de beschikking over een eigen CMS om de app te voorzien van updates zoals nieuwe acties, evenementen en informatie. Wij helpen je als ontwikkelaar dan ook graag verder bij het uitbreiden van jouw service naar je klanten of gasten.

Onze vaardigheden

Wordpress webdesign

100%

iOS/Android App ontwikkeling

95%

Grafisch design

90%
webdesign-bureau je eigen bedrijfswebsite

Webdesign-bureau; je eigen bedrijfswebsite

Laat niks aan het toeval over. Uren zelf stuntelen aan een website en vervolgens niet gevonden worden of niet goed zichtbaar zijn in alle browsers is frustrerend en zonde van je tijd. Webdesign-bureau iMediaStars helpt je dan ook graag met een betaalbare en professionele WordPress website, een moderne website die ook meegaat met de tijd. Update en verander jouw site regelmatig want ook tijden blijven veranderen.

Naast de ontwikkeling van WordPress websites staan wij ook voor je klaar met onze extra web-service. Zo kun je bij ons terecht voor hosting, SSL certificaten en beveiliging (inclusief installatie), zoekmachine optimalisatie en hulp bij het adverteren via Google en Facebook.

Grapic design; je eigen bedrijfslogo

Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor al je graphic design en ontwerpen zoals visitekaartjes, brochures, bedrijfslogo’s, nieuwsbrieven, of welk ander ontwerp je maar ook wenst om je bedrijf in de spotlights te zetten. Vraag ons naar de uitgebreide mogelijkheden dan bieden wij je graag geheel vrijblijvend een overzicht van al onze opties aan.