Skip to main content

Afspraken maken via de app is nog nooit zo eenvoudig geweest. Zoals je in ons vorige nieuwsbericht kon lezen hebben wij sinds kort de beschikking over een nieuw ‘Business App’ systeem met allerlei uitgebreide en handige nieuwe functies. In dit nieuwsartikel bespreken we graag onze nieuwe ‘booking’ functie, een van de vele functies van het app systeem.

Afspraken maken via de app. Hoe werkt het?

Het maken van een afspraak is erg eenvoudig in de ‘Business’ app. Hoe deze functie werkt kun je zien in bovenstaand filmpje. Hierin wordt duidelijk uitgelegd hoe je de functie kan bedienen en kan beheren. Deze functie is vooral handig om in te zetten voor bedrijven zoals kappers, beauty salons en/of consultancy bedrijven. Ook is het mogelijk om meerdere locaties toe te voegen waar afspraken eventueel kunnen plaatsvinden.

Wij krijgen met regelmaat de vraag of het mogelijk is de afspraken functie te koppelen aan een algemene agenda of klantensysteem. Standaard zijn er helaas geen koppelingsmogelijkheden aanwezig in deze functie.  De afspraak wordt verstuurd naar een ingesteld e-mailadres in het CMS. Wij kunnen natuurlijk altijd kijken of de koppeling via een API gemaakt kan worden. Vraag ons dan ook gerust om toelichting als je een uitbreiding wilt in deze functie.

Ben je klant van ons en heb je de beschikking over onze ‘Business App’ dan kan je zonder extra kosten gebruik maken van de afspraken functie. Wil je meer informatie over het app systeem bekijk dan ook onze overige functies: https://www.youtube.com/playlist?list=PLpsAznTy5Q9n-QSrJkKQE3-AKlrlo_5tW

Update 6 juli 2020:

Ben je opzoek naar een uitgebreidere oplossing? Lees dan ons nieuwsbericht hoe je kunt reserveren via de app.

© 2023 iMediaStars. Alle Rechten Voorbehouden.