Skip to main content

Namens iMediaStars wensen wij iedereen een gezond en gelukkig nieuwjaar. Ook in 2019 gaan we er natuurlijk weer een goed en mooi jaar van maken, samen met jullie, onze klanten en iedereen die betrokken is bij iMediastars Hilversum.

Ondertussen zijn er veel positieve ontwikkelingen en veranderingen binnen ons bedrijf waar wij je graag uitgebreid over willen vertellen in dit nieuwsbericht. Zo zijn wij onder andere overgestapt op een ander app systeem en verwelkomen wij hiernaast Melchior, onze nieuwe collega en graphic designer.

Ons nieuwe app systeem

Naast custom app ontwikkeling kunnen klanten ook bij ons terrecht voor zogenaamde voorontwikkelde template apps. Deze apps beschikken over allerlei handige en uitgebreide functies en zijn er verschillende template opties mogelijk binnen ons systeem. Helaas bleek ons oude app systeem niet meer geschikt en zijn wij dan uitgebreid gaan zoeken naar een goed alternatief.

Sinds november 2018 hebben we dan ook de beschikking over een nieuw uitgebreid app systeem en kunnen we hier wederom hoogwaardige apps mee ontwikkelen die zeker niet onderdoen voor custom applicaties. Er zijn in ons nieuwe app systeem allerlei handige standaard functies aanwezig en kunnen we binnen dit systeem ook custom aanpassingen toepassen per applicatie. Zo kan je tegen een laag bedrag een professionele app laten maken die je geheel naar eigen wens kan indelen en  zelfs geheel kan laten customizen tegen een lage vergoeding.

Het overzetten van een aantal apps ging echter niet zonder slag of stoot. In de zomer van vorig jaar heeft Apple de algemene voorwaarden veranderd en kunnen apps helaas niet meer gehost worden via ons developer account. Elke app klant is hierdoor verplicht zelf zorg te dragen voor een eigen developer account zodat de app zonder problemen kan worden aangeboden en regelmatig kan worden voorzien van updates. Natuurlijk ondersteunen wij met het opzetten van dit account en is het gelukkig elke klant tot nu toe gelukt om dit account rond te krijgen. De kosten voor een eigen developer account zijn 99 euro per jaar direct te betalen aan Apple.

Met ons nieuwe app systeem kijken wij er in 2019 naar uit om elk bedrijf te voorzien van een nieuwe bedrijfsapp, evenementen app, kappers app of makelaars app.

Graphic design 2019

Sinds november jl. is Melchior werkzaam bij iMediaStars en richt hij zich vooral op het maken van creatieve designs voor onze klanten. Melchior heeft enkele jaren geleden het Grafisch Lyceum in Amsterdam met succes afgerond en heeft hierna een tijd lang als DTP-er gewerkt voor verschillende bedrijven.

Naast onze web- en app designs kunnen wij je nu dus nog beter van dienst zijn met het ontwerpen van een nieuw professioneel bedrijfslogo tot het ontwerpen van een compleet nieuwe huisstijl voor jouw onderneming.

Hiernaast heeft Michael, onze app en webdesigner binnen iMediaStars, in 2017 een opleiding gestart aan het College of Multimedia Amsterdam. De techniek blijft veranderen en kan je nou eenmaal niet stilstaan in de multimediawereld.

In 2018 heeft hij de de opleiding Web Engineer met succes afgerond aan de College of multimedia in Amsterdam en hier zijn diploma behaald. Hiermee hebben we binnen ons bedrijf de beschikking over iemand die ‘blind’ html en css kan lezen en schrijven en zeer handig is in Javascript en jQuery, onmisbaar in de wereld van webdesign.

Onze uitgebreide websites

Ook in 2019 kan je nog gewoon bij ons terrecht voor alles wat te maken heeft met de ontwikkeling van websites. Zo kun je door ons een website laten maken voor een nieuw op te starten onderneming of verzorgen wij een complete webshop. Dit met natuurlijk je eigen producten gekoppeld aan een goed werkend en uitgebreid betalingssysteem. Dit alles leveren wij met onze snelle en goede hosting en claimen wij ook graag jouw nieuwe domein.

Ook zijn wij op de goed op de hoogte van de laatste zoekmachine trends en helpen wij je met het goed vindbaar maken van jouw bedrijf op het internet. Door de juiste teksten te gebruiken met sterke zoekwoorden stellen wij jouw website zo in dat deze alvast een goede positie krijgt in de zoekmachine.

Met onze (optionele) extra marketingdiensten zorgen wij dat je website nog beter rankt en kunnen wij jouw website misschien zelfs op de eerst pagina van Google krijgen.

Ben je dan ook na het lezen van ons nieuwsbericht benieuwd naar een van onze multimedia diensten neem dan contact met ons op zodat we jouw wensen kunnen bespreken.

Wij wensen iedereen namens iMediaStars een succesvol 2019 toe!

© 2024 iMediaStars. Alle Rechten Voorbehouden.