Skip to main content

Reserveren via de app met de uitgebreide reserveringsmodule

We leven momenteel in een bijzondere en voor velen ook een moeilijke tijd. Veel bedrijven en ondernemers hebben hierdoor een tijd lang hun werkzaamheden niet kunnen uitvoeren. Hiernaast waren veel bedrijven (tijdelijk) gesloten voor klanten. Momenteel zitten we in een fase waarin gelukkig alles langzaam weer op gang komt. Met de nieuwe regels is het echter wel zo dat klanten/gasten moeten reserveren om bijvoorbeeld uit eten te kunnen gaan of moeten reserveren om een sportles bij te kunnen wonen.

In een vorig nieuwsbericht kon je al lezen hoe je via onze App-builder afspraken kon maken via de app. Echter ging het hier om een vrij eenvoudige standaard afspraken functie welke enkel gekoppeld is aan een e-mailadres. In dit nieuwsbericht vind je alle informatie om te kunnen reserveren via de app. Met de uitgebreide reserveringsmodule kun je onder andere aparte lessen of evenementen reserveren en nog heel veel meer.

reserveren via de app imediastars

Hoe werkt deze reserveringsmodule?

De reserveer module werkt enkel in combinatie met onze Business App. Maak je hier dan ook gebruik van dan kun je de module door ons laten activeren. Je dient ook de Google Play en iOS versie van een update te voorzien om te kunnen reserveren via de app.

De basis versie van de reserveer module bestaat uit een uitgebreid boekingssysteem om afspraken te kunnen maken. Zo kan je via het CMS de locaties en verschillende categorieën instellen. Handig voor bijvoorbeeld kapperszaken. Per dienst kan je de prijs en tijd instellen zodat klanten kunnen kiezen waar ze gebruik van willen maken en wanneer.

Via de uitgebreide instellingen van de reserveer module kan je onder andere instellen of er herinnering e-mails moeten worden verstuurd, bepaalde items geactiveerd of gedeactiveerd moeten worden en de annuleringsvoorwaarden instellen.

De voordelen op een rij

  • Uitgebreide reserveringsmodule voor afspraken
  • Meerdere locaties mogelijk voor afspraken en diensten
  • Inclusief afspraak widget code voor op de website
  • Instelbaar aantal zitplaatsen per event
  • Koppeling met betalingsprovider
  • Synchronisatie opties Google Calendar
  • Uitgebreid CMS om aanmeldingen en afspraken te beheren

Uitbreiding reserveren via de app

Naast de standaard functies om te kunnen reserveren via de app kan deze module uitgebreid worden met een aantal extra mogelijkheden. Zo kun je met de Premium versie bijvoorbeeld bepaalde diensten of lessen tonen met een beperkt aantal zitplaatsen. Zijn de zitplaatsen eenmaal vergeven dan kan men niet meer reserveren.

Hiernaast is er een betaaloptie mogelijk zodat men ook kan betalen voor bepaalde diensten en/of lessen.

Overige

De reserveer module is onder andere geschikt voor de kappers app, horeca app, kerk app en fitness app.

Uiteraard is het natuurlijk mogelijk eerst een demo uit te proberen zodat je goed kan testen of deze module alle functies heeft die je wilt inzetten voor je klanten. Wil je een app laten maken neem dan ook contact met ons op voor meer informatie.

© 2024 iMediaStars. Alle Rechten Voorbehouden.