Fitness app van iMediaStars

Tegenwoordig maakt meer dan 90% van uw sportclub leden gebruik van een mobiele telefoon. De fitness app maakt het dan ook mogelijk om direct in verbinding te staan met uw leden wat kan zorgen voor bijvoorbeeld meer bezoeken aan de sportschool of leuke acties waaraan leden kunnen meedoen.

Kortom: Zorg voor meer interactie met uw leden. Door de vele mogelijke functies binnen de speciale fitness app van iMediaStars zorgt u dat uw leden op de hoogte blijven van acties of informatie.

Direct een app laten maken

Fitness App iMediaStars

De voordelen van de Fitness applicatie op een rij

  • iMediaStars levert een app op maat voor uw onderneming. Onze applicatie komt overeen met uw huisstijl en biedt alle functies die u als ondernemer nodig hebt om de beleving van te vergroten.
  • Uw leden kunnen direct een opmerking of vraag achterlaten via een speciaal emailformulier of een chatfunctie.
  • Mensen houden van ‘delen’. Laat uw leden daarom uw foto’s en informatie delen via Social Media (vergroot hiermee uw mailinglist en volgers)
  • Loyaliteitsprogramma: beloon uw leden door middel van een spaarsysteem, bijvoorbeeld: ‘na tien bezoeken in de maand juli ontvang je een gratis handdoek met ons logo’
  • Stuur push berichten naar alle gebruikers of binnen een bepaalde zone, geofencing, met bijvoorbeeld de tekst: ‘Deze week gratis aerobic proeflessen op vertoon van onze Fitness App.’

Andere functies en eigenschappen vindt u hier.

Overige

Het goede nieuws is dat we u niet binden aan een langdurig contract. Bij ons is elke fitness app na een jaar gewoon maandelijks opzegbaar. Ook hanteren wij zeer vriendelijke prijzen zodat de applicatie geschikt is voor zowel kleine tot grote ondernemingen.

Bent u benieuwd naar een van onze apps, bekijk deze dan in de Google Play Store of in iTunes.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat iMediaStars voor uw sportclub kan betekenen.

Neem contact op

Deel met uw vrienden