Skip to main content

De ontwikkeling van de VR-app

VR, oftewel ‘Virtual Reality’ is zoals veel mensen niet weten al veel eerder op de markt gezet maar nooit echt doorgebroken bij de consument. De techniek bestaat al jaren en gaat zelfs terug tot de jaren 1920 in de vorige eeuw, maar waren echter de ontwikkelingskosten te hoog voor de normale consument en de interesse hierdoor een stuk lager hierdoor om goede producten aan te kunnen bieden en door te ontwikkelen.

Tegenwoordig zijn virtual reality producten zoals een goede computer met bijbehorende VR-bril zeer betaalbaar maar kan je hiernaast zelfs aan de slag met je mobiel en de eenvoudigere cardbox van Google. Aangezien de gaming industrie deze trend ook nog eens heeft opgepakt is deze markt alleen nog maar aan het groeien en is bijna iedereen tegenwoordig wel eens betrokken geweest in de wereld van VR.

vr-app-imediastars

 

In een handomdraai je eigen VR-app

Deze tijd is het voor iMediaStars het juiste moment om ook in te springen op deze trend en kunnen wij naast onze custom en Business apps nu ook complete VR-apps aanbieden. Net als onze Business applicaties bieden wij deze app compleet aan voor Android en iOS smartphones en tablets en krijg je een eigen CMS om alle content te beheren.

Voor wie zijn VR-apps bedoeld?

Een eigen VR-app kan een goede aanvulling zijn voor bedrijven en denk hierbij aan makelaars maar ook kapperszaken, winkelbedrijven en sportclubs kunnen op deze manier hun bedrijf of club tonen aan de buitenwereld.

Voor makelaars is het natuurlijk erg handig virtueel door aangeboden ruimtes te kunnen rondkijken met de ervaring dat je ook daadwerkelijk aanwezig bent in deze ruimte. Voor bedrijven kan het ontzettend leuk maar ook handig zijn om hun bedrijf via een virtuele wandeling van binnen te tonen.

Hoe werkt het?

Net als elke ander product brengen wij uw wensen graag in kaart. Zo kunnen wij u helpen aan een demo met werkende demo afbeeldingen zodat u zelf kan testen hoe alles er uit kan zien en leggen wij het CMS aan u uit. Als u bent overtuigd kunnen wij aan de slag!

U ontvangt van ons de toegang tot het CMS en leveren wij eventueel een goede fotograaf die voor u de beste afbeeldingen kan maken als u niet in staat bent deze zelf te maken. Via het CMS kunt u deze eenvoudig plaatsen en beheren. Heeft u alles geplaatst en bent u tevredendan zorgen wij dat de app online komt in Google Play (Android) en iTunes (iOS).

Of VR-apps de toekomst zijn? Wij denken van wel maar zorg wel dat je eerst je website en bestaande applicatie op orde hebt. Voorlopig zal virtual reality nog zeker nog niet de plek in nemen van ‘standaard’ websites en applicaties, maar verwachten wij dat deze oplossing steeds meer aangeboden gaat worden.

Vraag Nu Een VR-App Demo Aan

Leave a Reply

Aanmelden nieuwsbrief


© 2024 iMediaStars. Alle Rechten Voorbehouden.