Skip to main content

Golf is in de jaren steeds populairder geworden en ook in Nederland zijn er genoeg banen waar je voor je plezier kan spelen. Terwijl je vroeger voorgedragen moest worden en toegelaten diende te worden door een commissie voor je jezelf lid kon noemen zijn golfbanen nu vrijwel voor iedereen toegankelijk.

Tegenwoordig stellen dan veel ook verenigingen hun banen open en zijn er hiernaast commerciële golfbanen bij gekomen die geen onderdeel zijn van een vereniging waar iedereen terecht kan.  Veel jongeren hebben dan ook het golfen ontdekt en is golf een snel groeiende sport onder de jeugd.

Echter waar het helaas in deze moderne tijd nog wel aan ontbreekt bij veel verenigingen is het bijhouden van wedstrijd statistieken. Naast het bieden van een goede accommodatie en verhuur van golfspullen wordt men vaak op pad gestuurd met pen en papier om de score bij te houden tijdens een dagje golfen.

Voordelen Golf App iMediaStars

Mogelijkheden en voordelen Golf App

Als app ontwikkelaar bieden wij daarom de mogelijkheid voor elke golfclub een eigen applicatie te laten maken waarin overzichtelijk alle banen getoond kunnen worden met hiernaast een live score kaart. Men kan op eenvoudige wijze een competitie onderling aangaan en zo de score bijhouden van elke baan. Aangezien (bijna) iedereen wel een smartphone heeft is dit een leuke interactieve manier om ontwikkelingen bij te houden.

Naast deze functie zijn er natuurlijk veel meer mogelijkheden met een eigen golf app. Zo kunt u als vereniging natuurlijk ook inzetten op nieuwe leden, les informatie geven en prijzen tonen. Verder is er de mogelijkheid om via een QR-code of gps korting aan te bieden middels een spaarkaart in de app en een overzicht te geven van al uw evenementen via de agenda.

Naast al deze functies wordt uw golf app geheel ingericht en ontwikkeld in uw huisstijl. Men kan dus via de golf app eenvoudig contact met u zoeken, reserveren en alles eenvoudig terug vinden. Via een eigen CMS kan u zelf content toevoegen en de app beheren. Zo krijgt u een helder overzicht van alle statistieken en het gebruik van de app. Ook kunt u onbeperkt push berichten versturen om uw leden zo op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen en het nieuws.

Mocht u dan ook als golf club geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden of wilt u een golf app laten maken neem dan contact met ons op.
Wij leggen u graag uit wat een eigen applicatie u verder allemaal kan bieden.

Leave a Reply

Aanmelden nieuwsbrief


© 2023 iMediaStars. Alle Rechten Voorbehouden.