Skip to main content

Vorige week is het gehele App Systeem van iMediaStars geupdate en delen wij deze veranderingen graag met onze klanten die gebruik maken van dit systeem. Zo is het App Management System aangepast, zijn er nieuwe design mogelijkheden en nieuwe functies aanwezig.

Lees onderstaand artikel dan ook aandachtig door om kennis te maken met alle verbeteringen die meer succes van je app maken.

Aanpassingen App Management System

Zoals je al misschien is opgevallen ziet het AMS er na het inloggen iets anders uit. Zo staan alle menuknoppen nu onder elkaar en zijn deze niet meer verdeeld over twee menu’s. Onder de overzichts knop vind je nu de ‘ create’ knop en kun je via de ‘build’ knop de app inhoudelijk aanpassen.

Via de ‘manage’ knop vind je nu via analytics alle statistieken, kan je push berichten versturen en vind je een overzicht van alle transacties die gedaan zijn via de app. Het transactie overzicht is enkel actief als je ook gebruik maakt van de bijbehorende functies zoals de bestelfunctie voor het bestellen van eten of kopen van merchandise.

Een nieuw item in het menu is de ‘grow’ knop en kun je nu eenvoudig via het AMS flyers maken om je app te promoten. De flyers kan je later drukken of inzetten op Social Media of jouw website.

Verderop in het artikel wijden we hier meer over uit

Verbeterde App designs en navigatie

App designs en navigatie

Naast onze bestaande design opties hebben wij twee nieuwe design opties die de gebruikservaring van een applicatie zullen verbeteren en tot een nieuw level zullen brengen. Met onze nieuwe designs hopen wij nog meer aansluiting te vinden bij de wensen van jullie als klant maar ook die van jullie doelgroep en volgers. Zo kan je met het nieuwe design kiezen voor een scroll menu in het hoofdscherm met grote buttons. De buttons kunnen worden voorzien van een kleur maar is het nog mooier om hier verschillende afbeeldingen te gebruiken. Ideaal voor een restaurant of kappers app.

De andere mogelijkheid is om alle buttons met functies te tonen in het hoofdscherm. Het voordeel hiervan is, is dat men in een oogopslag kan zien welke functies men allemaal biedt in de app.

Heb je al een app en wil je deze voorzien van een nieuw design met de nieuwste layout dan is dit natuurlijk mogelijk. Wij helpen je graag bij de inrichting van de app en het uitwerken van een compleet nieuw design.

HTML 5 Web App Upgrade

html 5web app

Met de nieuwste source code is de HTML 5 Web App variant van onze systeem applicatie ook flink verbeterd. Heb je een website en wil je dat jouw klanten en websitebezoekers automatisch in de HTML Web App uitkomen dan bouwen wij dit graag voor je in op jouw bestaande website.

Aangezien de progressive Web Apps steeds meer in opkomst zijn kan dit een welkome aanvulling zijn op de bestaande website. Functies die normaal enkel in de app draaien zijn nu ook via de HTML 5 variant beschikbaar en kunnen klanten deze eenvoudig via de webbrowser bezoeken.

Wil je meer weten over onze HTML 5 Web App mogelijkheden neem dan contact met ons op.

AMS Promotie Kit

App Promotie Kit

In het vernieuwde AMS is het nu mogelijk gemaakt om zelf je (poster)flyers te ontwerpen en in te zetten voor promotionele doeleinden. In het menu onder de knop ‘Grow’ kom je via ‘promote’ uit in de promotie functie en heb je de keuze uit een promoflyer voor kortingen, beloningen of speciale membership acties. Maak je keuze en er wordt al automatisch een layout voor je gecreëerd.

Qua design hoef je dus geen ontwerper te zijn maar kan je natuurlijk wel je tekst en afbeeldingen aanpassen. Hiernaast kan je ervoor kiezen een QR Code te tonen zodat men de app eenvoudig kan vinden in de stores. Ben je klaar met alle instellingen dan kan je de promo kit downloaden en krijg je hiervoor een A4 poster en A6 flyer om in een standaard te zetten voor op tafel of toonbank.

Overige App aanpassingen

Naast alle nieuwe mogelijkheden zijn er in de app ook een paar kleine aanpassingen zichtbaar om de gebruikservaring te verbeteren.

• Keuze uit meer Fonts (lettertypes)
• Custom Google Maps optie via settings
• Verbeterde navigatie in de functies ‘ Around Us’, ‘Fanwall’ en ‘Real Estate’
• Aanpassingen ongelezen berichten ‘identifier’

De aanpassingen die zijn doorgevoerd in het AMS en in de app zijn er natuurlijk voor om de app gebruiker nog beter tot dienst te zijn. Ontwikkelingen staan nooit stil en blijven doorgaan. Mocht je toch tegen bepaalde zaken aanlopen in de app of in het AMS dan horen wij dit natuurlijk graag.

Ben je toe aan een nieuw design en wil je een nieuwe en verbeterde app laten maken met de nieuwste source code? Neem dan contact met ons op zodat we alles voor je op een rij kunnen zetten.

Leave a Reply

Aanmelden nieuwsbrief


© 2024 iMediaStars. Alle Rechten Voorbehouden.