Skip to main content

De Social Wall brengt je app tot leven

Sinds kort bieden wij een handige nieuwe functie aan voor onze Business App klanten namelijk de Social Wall. Met deze functie breng je jouw app helemaal tot leven en kunnen gebruikers het laatste nieuws terugvinden, berichten een ‘like’ geven en commentaar plaatsen. De perfecte functie voor interactie met jouw doelgroep.

Voorheen konden er enkel nieuwsberichten geplaatst worden in de Business App via de nieuwsfunctie of Fan Wall. Deze functies bleken erg statisch en vervangt de Social Wall deze twee functies. Hiernaast biedt de Social Wall allerlei handige instelmogelijkheden zodat je helemaal zelf kunt bepalen wat je uiteindelijk terug wilt zien in de app.

Hoe werkt de Social Wall functie

De Social Wall functie biedt een aantal handige nieuwe instellingen zoals:

 • map met punten waar berichten vanuit zijn geplaatst
 • overzicht met berichten die het dichtstbij zijn geplaatst
 • verschillende design opties
 • galerij met overzicht van alle afbeeldingen die zijn gepost
 • activeren/deactiveren van ‘likes’ van gebruikers
 • activeren/deactiveren van commentaar van gebruikers
 • activeren/deactiveren van het posten van berichten door gebruikers

Hiernaast is elk overzicht in ook te activeren/deactiveren zodat deze wel/niet zichtbaar zijn voor de gebruikers. Hiermee stel je de Social Wall functie helemaal naar wens in.

social wall imediastars

Geschikt voor elke branche

Wij raden elke Business App klant aan om de Social Wall functie te gebruiken. Zo kan je deze functie inzetten voor al je nieuwsberichten, om een product in de spotlights te zetten, evenementen onder de aandacht te brengen of gebruikers een vraag te stellen. Hierdoor is deze functie o.a. erg geschikt voor een kappers app, evenementen app en radio app.

Door gebruikers de kans te geven deel te nemen aan berichten of door berichten zelf te laten posten creëer je ook nog eens een grote groep volgers die regelmatig je app zal bezoeken. Post dan ook met enige regelmaat, minimaal een keer per week, een nieuw bericht zodat gebruikers hier gewend aan zullen raken. Maak je gebruik van ons Business App systeem activeren wij deze functie graag voor je. Afhankelijk van de source code van de app zullen wij wel de app moeten updaten in Google Play en de Apple App Store.

Benieuwd naar de mogelijkheden en wil je een app laten maken? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Updates Social Wall April 2020

Er zijn een aantal verbeteringen en updates toegevoegd aan de Social Wall functie:

 • Gebruikers kunnen berichten en commentaar bewerken.
 • Zichtbare edit historie.
 • Admin kan berichten en commentaar blokkeren voor gebruikers.
 • Optie om meerdere afbeeldingen toe te voegen aan een post.

© 2023 iMediaStars. Alle Rechten Voorbehouden.