School app van iMediaStars

Met de school app van iMediaStars speciaal gericht op het onderwijs gaat u in het onderwijs helemaal mee in de moderne tijd van de techniek. Maar belangrijker nog, u vergroot hiermee het bereik  tussen uw leerlingen, ouders en schoolpersoneel.

Een applicatie kan in het onderwijs verder zeer goed meedragen aan het tijdig informeren van uitgevallen lessen maar ook zeer handig zijn om in te zetten met bepaalde cursussen of evenementen vanuit school. Hierdoor is een school app een zeer goed communicatie middel en kunnen leerlingen en gebruikers hier ook gemakkelijk mee bereikt worden.

Veel scholen zijn u al voorgegaan met een school app en informeren wij u graag naar de beste mogelijkheden en app functies.

App functies en eigenschappen vindt u hier.

De werking van een school app in het onderwijs

Na het gebruiksklaar maken en aanbieden van uw applicatie in de stores kunnen uw leerlingen, ouders en personeel uw applicatie downloaden in de Android Google Play Store en in de iTunes Store.

Bij uw applicatie wordt een ‘CMS’ systeem (content managment system) geleverd met uw eigen login. Hiermee kunt u eenvoudig de applicatie ‘live’ aanpassen,  gegevens aflezen via het analytics systeem en push berichten versturen.

Het onderhoud van uw eigen  school app kunt u zelf uitvoeren, maar kunnen wij dit voor u ook uit handen nemen tegen een kleine meerprijs. Na het opleveren van de applicatie nemen wij altijd contact met u op om het CMS met u door te nemen en waar nodig toe te lichten en is er een duidelijke handleiding in het CMS aanwezig.

Wij helpen u verder graag op weg om uw app tot een succes te maken!

School App iMediaStars

Een School Applicatie; de mogelijkheden op een rij

  • iMediaStars levert een app op maat met de beste en bruikbare functie’s voor uw school. Onze app komt overeen met de huisstijl van uw school en biedt alle mogelijke functies die u als school nodig heeft om uw gebruikers te bereiken.
  • Uw applicatie gebruikers kunnen direct een opmerking of vraag achterlaten door middel van een sociaal email formulier.
  • Speciale functies van de applicatie zijn te benaderen via een aparte inlog voor bijvoorbeeld alleen personeel of leerlingen van uw school.
  • Mogelijkheid tot het verzamelen van gegevens van leerlingen en gebruikers van de app.
  • Tonen van foto’s via de foto galerij.
  • Aanmeld formulier voor nieuwe leerlingen of cursisten.
  • Locatie en adres gegevens met navigatie via Google Maps.
  • Stuur push berichten naar leerlingen als er een les is uitgevallen of binnen een bepaalde zone rondom de school via geofencing.

Deel met uw vrienden