Skip to main content

 

Na de lancering van onze updates in april hebben wij het goede nieuws dat er wederom een aantal updates en aanpassingen zijn doorgevoerd in ons ‘Business App Systeem’. Zowel in het CMS als in de functies zijn er nieuwe mogelijkheden die wij je graag toelichten.

In ons eerdere bericht kon je al lezen wat de nieuwe mogelijkheden waren. Hiernaast is het altijd belangrijk tijdig je app te voorzien van de nieuwste source code voor een verbeterde werking en een optimaal gebruik.

Verbetering Push Berichten

push-berichten-verbetering-cmsHet push berichten systeem is nog beter en nauwkeuriger met deze update en een stuk verbeterd ten opzichte van het oude systeem. Ook qua looks zijn er kleine aanpassingen. Verder is er ook gelet op de besparing van de smartphone batterij bij de ontvanger en wordt deze minimaal belast. De instellingen kan je nu nog beter en efficiënter instellen en kan je tot wel 20 geofence berichten maken gericht op een target groep die op een bepaald moment in het aangegeven gebied is.

Uitbreiding Bestel en Producten Service

betalen via de appEr waren in het verleden problemen met het betalen via de app en waren wij daarom overgegaan van Paypall op ‘Braintree’. Echter door de onbekendheid en het lage gebruik is ‘Paypall’ weer helemaal terug. Ook is er de mogelijkheid via een account bij PayU andere betalingsmogelijkheden aan te bieden.

Vraag gerust om een uitleg of om onze hulp als je een account wilt aanmaken bij een van deze betalingsservices.

Google Nieuws

Heb je de beschikking over de nieuws functie in jouw app kan je tegenwoordig zelf highlights maken die in het homescreen onderaan in de app verschijnen. Echter door een aantal aanpassingen zijn de instellingen geoptimaliseerd voor de zoekwoorden in Google. Probeer het uit en mocht dit toch niet naar wens zijn kan je natuurlijk altijd terug naar de eigen gemaakte highlights.

Overige aanpassingen

  • Inloggen via Facebook is makkelijker gemaakt. Men kan sneller en eenvoudiger inloggen in de app als men gebruik maakt van Facebook op zijn/haar device.
  • WYSIWYG tekst editor is verbeterd en eenvoudiger te bedienen.
  • Kleine aanpassingen en bug fixes doorgevoerd in de stempelkaart en push notificatie regels na openen van het bericht.

Wil je als klant van iMediaStars weten welke source code jouw applicatie bevat, stuur ons dan een bericht via onze contact pagina!

Leave a Reply

Aanmelden nieuwsbrief


© 2023 iMediaStars. Alle Rechten Voorbehouden.