Skip to main content

Ook iMediaStars kan niet achterblijven met het grote app aanbod in de app Stores en hebben wij een eigen App top 5 opgesteld met onze meest gebruikte, handigste en populairste applicaties van dit moment.

Een top 5 is natuurlijk erg persoonlijk maar hebben wij gekozen voor handige functionele apps en mag een game natuurlijk niet ontbreken. Onze gekozen apps zijn te downloaden in Google Play en in de Apple App Store.

1. Camscanner

camscanner imediastars

Met deze app ben je af van rondslingerende bonnetjes van bedrijfsaankopen en maak je gemakkelijk een afbeelding, knipt je de Camscanner app automatisch de bon uit zodat je alleen ook de bon overhoudt en sla je deze op als pdf. Door de Dropbox koppeling kan je de bon makkelijk bewaren en op je boekhoud pc weer overzetten naar andere mappen.

Ideale app om op weg bonnen en dergelijke te bewaren en te verzamelen.

2. Aquamail

aquamial imediastars

Na lang zoeken op de Android smartphone en tablet de app van Aquamail gevonden. Mailen zonder allerlei toestanden en doet gewoon wat het moet doen. Je externe email adres koppelen aan Aquamail is een fluitje van een cent. Hiernaast is Aquamail ook nog eens overzichtelijk en makkelijk te bedienen.

Een ‘no-noncense’ app voor wie makkelijk zijn mail wilt beheren op zijn of haar telefoon.

Deze app is helaas niet verkrijgbaar in iTunes

3. Dropbox

Dropbox imediastars

Naast Google Drive is Dropbox, voor velen eigenlijk een standaard aanwezige app, toch wel onze nummer een om bestanden makkelijk te delen en op te slaan. Kleine projecten en afbeeldingen zijn via mobiel, tablet en pc makkelijk heen en weer te versturen zonder dat je lang hoeft te wachten.

Houd er echter rekening mee dat Dropbox weinig security mogelijkheden biedt dus is natuurlijk een sterk wachtwoord met inlognaam iets om rekening mee te houden. Verder is Dropbox  overzichtelijk en doet het wat het moet doen. Zorg wel voor de 5 GB extra ruimte anders is Dropbox wel erg beperkt en snel vol.

4. No Crop voor Instagram

No Crop Instagram imediastars

Aangezien wij ook veel gebruik maken van Instagram kom je er al snel achter dat veel afbeeldingen te groot zijn en mis je een groot gedeelte als je de afbeelding zonder aanpassingen post. Met de No Crop app kan je snel en gemakkelijk je afbeelding aanpassen en uploaden in de juiste maat en verhoudingen.

Helaas zit de app momenteel vol met reclame en vervelende popups en kan het in het begin even zoeken zijn naar de juiste instellingen en werking. Wij gaan dan ook zeker kijken naar een vervangende app.

5. Clash of Clans

Een game kan natuurlijk niet uitblijven in onze lijst en is Clash of Clans al jaren de nummer een app van iMediaStars.

Clash of Clans is niet voor niks al tijden een van de meest gedownloade app met miljoenen gebruikers. Maar niet alleen de game is fantastisch, ook zorgt de maker van het spel, Supercell, regelmatig voor updates en nieuwe mogelijkheden.

Leuk om te weten is dat je het ook online kan spelen met een stel vrienden en een eigen clan op kan zetten. Met een clan kan je tegen andere clans spelen om punten te verdienen en allerlei opties te verzamelen.

Tot Slot

Heb je naar aanleiding van onze top 5 een app die je met ons wilt delen? Laat dit dan gerust weten, wij zijn namelijk benieuwd naar jouw tips. Heb je zelf een goed idee voor een app, en wil je hiervoor een iPhone of Android app laten maken? Neem dan contact met ons op.

Contact

Leave a Reply

Aanmelden nieuwsbrief


© 2023 iMediaStars. Alle Rechten Voorbehouden.