Skip to main content

Ook iMediaStars kan niet achterblijven met het grote app aanbod in de app Stores en hebben wij een eigen App top 5 opgesteld met onze meest gebruikte, handigste en populairste applicaties van dit moment.

Een top 5 is natuurlijk erg persoonlijk maar hebben wij gekozen voor handige functionele apps en mag een game natuurlijk niet ontbreken. Onze gekozen apps zijn te downloaden in Google Play en in iTunes en laten wij deze keer standaard apps als WhatsApp en allerlei Social Media apps achterwege.

1. Camscanner

camscanner imediastars

Met deze app ben je af van rondslingerende bonnetjes van bedrijfsaankopen en maak je gemakkelijk een afbeelding, knipt je de Camscanner app automatisch de bon uit zodat je alleen ook de bon overhoudt en sla je deze op als pdf. Door de Dropbox koppeling kan je de bon makkelijk bewaren en op je boekhoud pc weer overzetten naar andere mappen.

Ideale app om op weg bonnen en dergelijke te bewaren en te verzamelen.

2. Aquamail

aquamial imediastars

Na lang zoeken op de Android smartphone en tablet de app van Aquamail gevonden. Mailen zonder allerlei toestanden en doet gewoon wat het moet doen. Je externe email adres koppelen aan Aquamail is een fluitje van een cent. Hiernaast is Aquamail ook nog eens overzichtelijk en makkelijk te bedienen.

Een ‘no-noncense’ app voor wie makkelijk zijn mail wilt beheren op zijn of haar telefoon.

Deze app is helaas niet verkrijgbaar in iTunes

3. Dropbox

Dropbox imediastars

Naast Google Drive is Dropbox, voor velen eigenlijk een standaard app, toch wel onze nummer een om bestanden makkelijk te delen en op ste slaan. Kleine projecten en afbeeldingen zijn via mobiel, tablet en pc makkelijk heen en weer te sturen zonder dat je lang hoeft te wachten of misschien wel het meest belangrijke zoeken.

Houd er echter rekening mee dat Dropbox weinig security mogelijkheden biedt dus is natuurlijk een sterk wachtwoord met inlognaam iets om rekening mee te houden. Verder is Dropbox ook gewoon overzichtelijk en doet het wat het moet doen. Zorg wel voor de extra ruimte van 5 GB die je eenvoudig kan krijgen anders is Dropbox wel erg beperkt.

4. No Crop voor Instagram

No Crop Instagram imediastars

Aangezien wij ook gebruik maken van Instagram kom je er al snel achter dat veel afbeeldingen te groot zijn en mis je een groot gedeelte als je de afbeelding zonder aanpassingen post. Met de No Crop app kan je snel en gemakkelijk je afbeelding aanpassen en uploaden in de juiste maat en verhoudingen.

Helaas zit de app momenteel vol met reclame en vervelende popups en kan het in het begin even zoeken zijn naar de juiste instellingen en werking. Wij gaan dan ook zeker verder kijken naar een andere app.

5. Clash of Clans

Een game kan natuurlijk niet uitblijven in onze lijst en is Clash of Clans al jaren de nummer een app van iMediaStars.

Clash of Clans is niet voor niks al tijden een van de meest gedownloade app met miljoenen gebruikers. Maar niet alleen de game is fantastisch, ook zorgt de maker van het spel, Supercell, regelmatig voor updates en nieuwe mogelijkheden.

Leuk om te weten is dat je het ook online kan spelen met een stel vrienden of gewoon onbekenden en een eigen clan op kan zetten. Met een clan kan je tegen andere clans spelen om punten te verdienen en allerlei opties te verzamelen.

Tot Slot

Heb je een vergelijkbare app die je met ons wilt delen naar aanleiding van onze top 5 laat dit ons dan gerust weten want wij zijn ook zeer benieuwd naar jouw tips. Heb je zelf een goed idee en wil je een een iPhone of Android app laten maken neem dan contact met ons op.

Contact

Leave a Reply

Aanmelden nieuwsbrief


© 2023 iMediaStars. Alle Rechten Voorbehouden.