Skip to main content

Waarom uw onderneming “mobiel” moet worden

Het zal u vast niet on gaan zijn, vandaag de dag loopt bijna iedereen met een smartphone op zak en zijn de smartphones dan ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Deze trend zal zich in de nabije toekomst alleen maar verder ontwikkelen. Nu al heeft de opkomst van de smartphone er voor gezorgd dat het gebruik van de desktop pc enorm is terug gelopen omdat steeds meer zoekopdrachten via een smartphone of tablet worden uitgevoerd in plaats van achter de computer. Dit is natuurlijk ook logisch want een smartphone heb je de hele dag bij de hand en mensen kunnen nu eenvoudig op internet op plekken waar ze dat vroeger niet konden. Denk bijvoorbeeld aan de trein of op het terras.

De wereld is “mobiel” aan het worden

De wereld veranderd op het gebied van internet gebruik erg snel. Als u wilt meekomen met de concurrentie en geen klanten wilt verliezen maar wel online nieuwe klanten wilt werven dan is het nu hoognodig tijd om op de wensen van uw doelgroep in te spelen en te zorgen dat uw bedrijf ook mobiel wordt. Ook is het tijd om er voor te gaan zorgen dat uw klanten een optimale mobiele ervaring hebben bij uw onderneming.

Responsive website laten maken

Een goede manier om uw onderneming goed in beeld te brengen is om door iMediaStars een professionele WordPress website te laten maken. Of om uw huidige website responsive te laten maken. Een responsive website is een website die zich automatisch aanpast aan het scherm van uw bezoeker. Zo zal de website er dus anders uitzien als de website word bezocht via een computer dan wanneer de website word bezocht via een smartphone. Het grote voordeel van een responsive website ten opzichte van een aparte mobiele website is dat alle aanpassingen op de website, zoals bijvoorbeeld prijzen, slechts een maal uitgevoerd hoeven worden in plaats van 2 keer.
Door uw website responsive te maken weet u zeker dat uw website geoptimaliseerd is voor alle bezoekers. En ook zal uw website eerder naar boven komen in Google als er via een mobiel apparaat word gezocht.

App laten maken

Onderzoek toont aan dat gebruikers apps boven websites verkiezen. Het voordeel van een app laten maken boven een responsive website voor u is dat uw onderneming beter in beeld is en u zelf beter met uw doelgroep kunt communiceren. Zo kunt u de gebruikers van de app bijvoorbeeld eenvoudig pushberichten versturen welke ten opzichte van email campagnes bijna altijd wel gelezen worden. Of u kunt zeer lokaal aanbiedingen versturen door middel van geofencing.

Het grote voordeel voor de gebruikers is het gemak waarmee ze uw onderneming kunnen bereiken. Zo kunnen ze binnen de app bijvoorbeeld met 1 druk op de knop uw onderneming bellen of kunnen ze eenvoudig naar uw onderneming navigeren. U stimuleert uw gebruikers natuurlijk door ze te belonen middels een spaarsysteem in de app of door ze af en toe een kortingscoupon te sturen. U zult zien dat uw klanten hierdoor de weg naar uw onderneming steeds vaker gaan vinden. Natuurlijk zijn er nog genoeg andere app functies te bedenken waarmee u waarde toevoegt voor uzelf als voor uw doelgroep.

Bent u ook benieuwd hoe wij uw onderneming mobiel kunnen maken? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Leave a Reply

Aanmelden nieuwsbrief


© 2024 iMediaStars. Alle Rechten Voorbehouden.