Waarom mobiel?

By 5 juli 2013 januari 12th, 2015 Nieuws
Delen
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

google statistiekAls ondernemer heeft u de laatste tijd waarschijnlijk vast al eens nagedacht over een mobiele applicatie voor uw onderneming. Wellicht om dat u ziet dat sommige van uw concurrenten al reeds de stap hebben genomen op de mobiele snelweg en reeds een eigen app voor hun onderneming bezitten.

Maar wat is nou het precies nut van zo’n mobiele app of website?

Vergroot de zichtbaarheid van uw bedrijf Online.

De tijden veranderen, wanneer vroeger iedereen zijn of haar computer alleen gebruikte om informatie op te zoeken op het internet, wordt nu meer dan 60% van de zoekopdrachten uitgevoerd via een Smart Phone of Tablet.  Als ondernemer wilt u natuurlijk wel dat de belangrijke informatie  die op uw website staat, goed en duidelijk over komt.

iMediaStars  bouwt daarom responsive websites die, ongeacht of deze via de computer of een mobiel device worden bezocht, goed worden weergegeven zonder dat de informatie verloren gaat of niet goed zichtbaar is.

iPhone, Android en html5 Apps

Mobiele Apps, iedere Smartphone of tablet gebruiker heeft ze. Maar wist u ook al dat het hebben van een eigen mobiele app een zeer waardevolle toevoeging voor uw onderneming is?

Een app laten maken door iMediaStars verbetert de gebruikers ervaring en vergroten de zichtbaarheid van uw bedrijf. Uw logo staat namelijk rotsvast in de telefoon van uw klant.

iMediaStars maakt iPhone, Android en html 5 apps die zorgen voor meer betrokkenheid, en een verhoogde interactie met uw doelgroep.

“Elke onderneming zou moeten denken aan het aanbieden van een applicatie, het is geen modeverschijnsel of trend maar een service aan uw klanten”
iMediaStars 2013

Uw klanten zijn al mobiel gegaan, U toch ook?

We leven nu in de 21ste eeuw en als uw bedrijf nog niet mobiel is via een mobiele App of mobiele Website dan word het nu hoog tijd. Met iMediaStars  heeft u betaalbare, zeer functionele en eenvoudig te beheren mobiele Apps en websites tot uw beschikking, die er voor zorgdragen dat uw bedrijf zichtbaar kan meekomen met de huidige technologie.

Laat de concurrentie u niet verslaan door iets simpels als het ontbreken van een mobiele App en website. App ontwikkelaar en webdesigner iMediaStars maakt het u makkelijk  en geeft u snel toegang tot eenvoudig te gebruiken  en op maat gemaakte mobiele oplossingen die er op gericht zijn om beter in verbinding te staan met uw doelgroep en hierdoor meer omzet te genereren.

Blijf uw concurrenten een stap voor en doe vandaag nog mee aan de mobiele revolutie.

De Mobiele generatie

 • Meer dan 10 Miljoen mensen maken momenteel gebruik van mobiel internet en dat aantal groeit nog steeds enorm. (Bron CBS)
 • 9 van de 10 mobiele zoekopdrachten resulteert in een aankoop of fysiek bezoek.
 • Een normale website wordt niet duidelijk weergegeven op een Smartphone of tablet waardoor de bezoeker eerder geneigd is om weg te klikken
 • Uw bedrijf wordt met een mobiele website beter gevonden door Google tijdens een mobiele zoekopdracht.
 • Mobiel zorgt voor een meer persoonlijke ervaring voor de gebruiker
 • Met een Mobiele App kunt u uw klanten aanbiedingen sturen via Pushberichten die in tegenstelling tot e-mails nagenoeg  wel altijd gelezen worden.
 • U bent beter bereikbaar voor uw klanten.
 • Branding, uw logo staat rotsvast in de telefoon van uw klanten.

Onderneem actie

Mobiel is momenteel al met een grote opmars bezig, des te  eerder u nu instapt des te groter de vruchten zijn die u er binnenkort van zal gaan plukken. Wilt u weten hoe iMediaStars een mobiele voorsprong voor uw onderneming kan realiseren ten opzichte van uw concurrenten? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek.

Geef een reactie

Aanmelden nieuwsbrief


© 2019 iMediaStars. Alle Rechten Voorbehouden.