Skip to main content

Heeft jouw website al een SSL verbinding via https?

 

Er was in het verleden al sprake dat iedereen er goed aan deed om over te stappen naar een beveiligde website via een SSL verbinding en anno 2017 wordt dit nog meer benadrukt. In het verleden kwam men nog goed weg met http, ofwel onbeveiligde ssl verbinding, maar zijn er veranderingen die je website enkel nog maar te kort doen als je niet snel overstapt naar https.

Naast de privacywetgeving heeft het ook voordelen in zoekmachine ranking en biedt ‘Let’s Encrypt’ ook nog eens een gratis SSL-certificaat zodat er genoeg keuze is voor ook de kleinere websites. Hiernaast gaat Google ook nog eens over op het waarschuwen van bezoekers op je website als deze niet beveiligd is en daar zit je als eigenaar natuurlijk niet op te wachten.

Wat https verder inhoudt lees je op deze pagina.

https Google Chrome

HTTPS Google Chrome

Google gaat bezoekers van websites dus waarschuwen als er een onbeveiligde verbinding is. Voorheen was dit vooral weggelegd voor websites met betalingsmogelijkheden, denk aan webshops en banken, maar krijgt nu elke website hier mee te maken. Aangezien elke website wel een contact form of inlog mogelijkheid biedt wil men hierin ook de veiligheid garanderen.

In de nieuwste browser van Google gaat men hier flink duidelijker in zijn en komt men met nieuwe (waarschuwings-) iconen. Men wilt hiermee dus echt de bezoeker gaan waarschuwen en over informeren.

SSL verbinding via https & rankings

Naast de gebruiker een veilig gevoel op de website te willen geven willen we natuurlijk altijd onze positie behouden of liever zelfs verbeteren. Diverse organisaties hebben dit al flink getest en ziet men een duidelijke verbetering in de zoekresultaten voor en na het overgaan op een beveiligde SSL verbinding via https. Google beloont dus ook nog eens websites met https.

Wij van iMediaStars zijn hier momenteel ook een meting voor aan het doen en volgt er daarom snel een update hoe onze rankings hierop reageren.

SSL Certificaat Let’s EncryptKeuze SSL-certificaat

Wij bieden 3 soorten SSL-certificaten aan en zullen wij deze ook spoedig in onze prijzen overzicht verwerken op onze website.

Domain Validation €24,95 p/j
Dit is een basis certificaat zonder groene balk
Extended Validation €165 p/j
Dit is een uitgebreid beveiligingscertificaat met groene balk en persoonlijke verificatie.
Let’s Encrypt SSL (gratis)
Dit is een gratis certificaat met enkel encryptie.

Direct aan de slag

Wij helpen je graag met de keuze naar een passend certificaat voor je website. Heb je een kleine website met enkel tekst en een contact form dan is ‘Let’s Encrypt’ een prima keuze. Heb je een uitgebreide webshop met uitgebreide betalingsmogelijkheden raden wij een uitgebreid certificaat aan. Een uitgebreid certificaat is een goede optie als je naast beveiliging ook een betrouwbare uitstraling wilt bieden aan je bezoekers op je website.

Verder helpen wij je graag bij de installatie van het SSL-certificaat en maken wij graag je website volledig in orde zodat je hier verder geen omkijken naar hebt.

Neem hiervoor contact met ons op.

 

Leave a Reply

Aanmelden nieuwsbrief


© 2024 iMediaStars. Alle Rechten Voorbehouden.