Responsive WordPress website laten maken?

iMediaStars loopt voorop in de ontwikkeling van responsive WordPress websites. Of u nu een standaard WordPress website wilt laten maken of maatwerk met een hoop programmeer werk, iMediaStars beschikt over een jong team creatief designers en programmeurs die elkaar perfect aanvullen. Zet iedereen bij elkaar en dit zal resulteren in een professionele goed uitziende website.  Een eigen site die zal voldoen aan al uw wensen en en u onderscheid van de concurrentie en hiermee een verpletterende indruk achterlaat bij uw doelgroep.

Gebruiksvriendelijke website

De websites van iMediaStars zijn zeer gebruiksvriendelijk voor zowel de bezoekers als voor jou. Al onze sites zijn standaard voorzien van een eigen CMS waardoor het eenvoudig is om zelf  aanpassingen te doen. Ook leveren wij een eigen unieke handleiding waardoor je snel en eenvoudig aan de slag kunt gaan. Kom je er desondanks zelf toch niet uit? Dan staan wij natuurlijk altijd voor je klaar.

Vraag hier je WordPress website aan

Responsive WordPress Website Laten Maken

Waarom je kiest voor iMediaStars:

 • Scherpste op het gebied van prijs en kwaliteit
 • Geen verplichtingen tot onderhoudscontracten
 • Geen langdurige contracten
 • Uitstekende service
 • Goed te bereiken
 • Leveren van promotiemateriaal
 • All in one (web/app/graphics)
 • Persoonlijk contact
 • Vooroplopende technieken
 • Betaalbaar

jurjens fine art one page wordpress website imediastars

Prijzen WordPress Webdesign

Elke mobiel responsive site is anders en zo ook de door ons geleverde inspanning. Daarom geloven wij van iMediaStars niet in het aanbieden van websites voor alleen vaste prijzen maar werken wij met vanaf prijzen. iMediaStars ontwikkelt zeer eenvoudige websites tot  zeer uitgebreide projecten met een hoop programmeerwerk. Hiernaast kun je ook bij ons terecht voor een webshop met geïntegreerd betalingssysteem via een betalingsprovider.

Om tot een prijs voor een project te komen vertalen wij de verwachte inspanning naar het aantal uren dat wij met jouw project bezig zullen zijn. Op deze manier weet je in elk geval zeker dat je alleen betaalt voor dat wat daadwerkelijk in jouw website verwerkt zit.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of webdesign prijzen ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bij ons kun je een responsive WordPress website laten maken waar je nooit teveel voor betaalt.

Neem contact met ons op

Website Aanvragen

Wil je een website laten maken?
Verstuur ons je e-mailadres en wij nemen spoedig contact met je op!


This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.

Werkwijze iMediaStars:

 • In een persoonlijk gesprek kun je aangeven aan welke eisen en functionaliteiten de website moet voldoen.
 • Je ontvangt van ons een voorstel waarin beschreven staat hoe de website er globaal komt uit te zien en van welke functies wordt voorzien. Ook de opleverdatum vind je terug in het voorstel.
 • Na akkoord van het voorstel gaan wij je website maken. Tijdens dit proces zullen wij uitvoerig contact met je hebben om de vorderingen met je door te nemen en te laten zien.
 • Pas zodra alles geheel naar wens is zullen wij je website online zetten en kun je van je eigen nieuwe website genieten.

Wij ontwikkelen jouw responsive WordPress website voor de beste prijs en kwaliteitsverhouding.

one page Wordpress webdesign
Wordpress webdesign hilversum imediastars

Meer bezoekers op jouw website

Al onze WordPress websites worden standaard in een schone code opgeleverd die goed leesbaar is voor de zoekmachines. Het grote voordeel van een responsive website ten opzichte van een standaard site is dat deze automatisch hoger kan scoren in de mobiele zoekopdrachten. Google toont sites die geoptimaliseerd zijn voor mobiele devices hoger in de mobiele zoekopdrachten. Wil je alvast jouw website beter vindbaar maken lees dan ons artikel voor een aantal basis tips.

Wil je boven jouw concurrenten komen in de zoekopdrachten van Google? Ook daar zijn wij je graag mee van dienst.

Geen tijd om zelf je website te beheren?

Heb je geen tijd om de website zelf te beheren dan is dit geen enkel probleem. iMediaStars kan zich voorstellen dat je je liever bezig houdt met dat waar je goed in bent namelijk ondernemen. iMediaStars biedt daarom onderhoudscontracten aan waarmee je op voorhand tegen een scherp tarief een aantal uur (eventueel met korting) per maand inkoopt waarin wij  alle gewenste aanpassingen voor je zullen doorvoeren. Op deze manier heb je dus letterlijk geen omkijken meer naar je website.

Meer informatie opvragen

Delen