WordPress website laten maken?

iMediaStars loopt voorop in de ontwikkeling van responsive WordPress websites. Of je nu een standaard WordPress website wilt laten maken of een maatwerk website met een hoop programmeer werk, iMediaStars beschikt over een jong team creatief designers en programmeurs die elkaar perfect aanvullen. Zet iedereen bij elkaar en dit zal resulteren in een professionele goed uitziende website.  Een eigen site die zal voldoen aan al je wensen en jouw onderneming onderscheid van de concurrentie. Laat met een website van iMediaStars een verpletterende indruk achter bij jouw doelgroep.

Gebruiksvriendelijke website

De websites van iMediaStars zijn zeer gebruiksvriendelijk voor zowel bezoekers als voor jou. Al onze sites zijn standaard voorzien van een eigen CMS waardoor het eenvoudig is om zelf  aanpassingen te doen. Ook leveren wij een uitgebreide handleiding waardoor je snel en zonder problemen aan de slag kunt gaan. Kom je er desondanks zelf toch niet uit? Wij staan natuurlijk altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Wordpress website aanvragen
one page Wordpress webdesign

Waarom een WordPress website van iMediaStars:

 • Scherpste op het gebied van prijs en kwaliteit: wij zorgen voor een betaalbare en professionele WordPress website compleet in de huisstijl van jouw bedrijf.
 • Geen verplichtingen tot onderhoudscontracten: wil je zelf aan de slag met je website? Dit is natuurlijk geen enkel probleem. Elke website die wij ontwikkelen is na oplevering helemaal van jou.
 • Uitstekende service: wij beantwoorden alle vragen die je hebt en zijn wij zeer betrokken bij ieder project.
 • Goed te bereiken: wil je ons bellen of mailen, het mag allemaal. Wij zijn zelfs 24/7 bereikbaar via WhatsApp.
 • All in one (web/app/graphic): Wil je naast je website een handige bedrijfs-app? Bekijk onze app oplossingen voor meer informatie.
 • Persoonlijk contact: wij leren onze klanten graag kennen zodat wij weten wat het beste bij jou past.
 • Vooroplopende technieken: onze websites zijn altijd voorzien van de laatste updates en source code.
jurjens fine art one page website imediastars

Prijzen WordPress Webdesign

Elke mobiel responsive site is anders en zo ook de door ons geleverde inspanning. Daarom geloven wij van iMediaStars niet in het aanbieden van websites voor alleen vaste prijzen maar werken wij met vanaf prijzen. iMediaStars ontwikkelt eenvoudige basis websites tot  zeer uitgebreide projecten met veel programmeerwerk. Hiernaast kun je ook bij ons terecht voor een webshop met geïntegreerd betalingssysteem via een betalingsprovider.

Om tot een prijs voor een project te komen vertalen wij de verwachte inspanning naar het aantal uren dat wij met jouw project bezig zullen zijn. Op deze manier weet je in elk geval zeker dat je alleen betaalt voor dat wat daadwerkelijk in jouw website verwerkt zit.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of webdesign prijzen ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bij ons kun je een responsive WordPress website laten maken waar je nooit teveel voor betaalt.

Website Aanvragen

Wil je een website laten maken?
Verstuur ons je e-mailadres en wij nemen spoedig contact met je op!


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.

  Werkwijze iMediaStars:

  • In een persoonlijk gesprek kun je aangeven aan welke eisen en functionaliteiten de website moet voldoen.
  • Je ontvangt van ons een voorstel waarin beschreven staat hoe de website er globaal komt uit te zien en van welke functies wordt voorzien. Ook de opleverdatum vind je terug in het voorstel.
  • Na akkoord van het voorstel gaan wij je website maken. Tijdens dit proces zullen wij uitvoerig contact met je hebben om de vorderingen met je door te nemen en te laten zien.
  • Pas zodra alles geheel naar wens is zullen wij je website online zetten en kun je van je eigen nieuwe website genieten.

  Wij ontwikkelen jouw responsive WordPress website voor de beste prijs en kwaliteitsverhouding.

  Responsive WordPress Website Laten Maken

  Meer bezoekers op jouw website

  Al onze WordPress websites worden standaard met schone code opgeleverd en goed leesbaar voor de zoekmachines. Het grote voordeel van een responsive website ten opzichte van een standaard site is dat deze automatisch hoger kan scoren in de mobiele zoekopdrachten. Google toont sites die geoptimaliseerd zijn voor mobiele devices namelijk hoger in de mobiele zoekopdrachten. Wil je alvast jouw website beter vindbaar maken lees dan ons artikel voor een aantal basis tips.

  Wil je boven jouw concurrenten komen in de zoekopdrachten van Google? Ook daar zijn wij je graag mee van dienst.

  Geen tijd om zelf je website te beheren?

  Heb je geen tijd om de website zelf te beheren dan is dit geen enkel probleem. iMediaStars kan zich voorstellen dat je je liever bezig houdt met dat waar je goed in bent namelijk ondernemen. iMediaStars biedt hiervoor onderhoudscontracten aan waarmee je tegen een scherp tarief een aantal uur per maand inkoopt. In deze uren kunnen wij  alle gewenste aanpassingen voor je doorvoeren. Op deze manier heb je dus letterlijk geen omkijken meer naar je website.

  Delen