Responsive Website laten maken?

iMediaStars loopt voorop in de ontwikkeling van responsive websites. Of u nu een standaard WordPress website wilt laten maken of een custom made website met een hoop programmeer werk, iMediaStars beschikt over een jong team creatief designers en programmeurs die elkaar perfect aanvullen. Zet ze bij elkaar en het resulteert in een knappe frisse goed uitziende website/webwinkel die voldoet aan al uw wensen en een verpletterende indruk achterlaat bij uw doelgroep en u onderscheid van de concurrentie.

Vraag hier uw website aan

 

Gebruiksvriendelijke website laten maken

De websites van iMediaStars zijn zeer gebruiksvriendelijk voor zowel de bezoekers als voor de eigenaar. Al onze websites worden standaard voorzien van een eigen CMS waardoor het kinderlijk eenvoudig word om zelf eenvoudig aanpassingen of toevoegingen aan de website toe te voegen. Ook leveren wij standaard bij elke website een eigen unieke handleiding waardoor u snel zelf met de website aan de slag kunt gaan. Komt u er desondanks zelf toch niet uit? Dan staat onze persoonlijke helpdesk altijd voor u klaar.

Responsive Website Laten Maken

Waarom  u kiest voor iMediaStars?

 • Scherpste op het gebied van Prijs & kwaliteit
 • Geen verplichtingen tot prijsvriendelijke onderhoudscontracten
 • Geen langlopende contracten
 • Uitstekende service
 • Goed te bereiken
 • Leveren van promotiemateriaal
 • All in one (web/app/graphic)
 • Persoonlijk contact
 • Vooroplopende techniek
 • Lage ontwikkelingskosten

Webdesign op maat

Heeft u al een eigen huisstijl? Dan zal iMediaStars er voor zorgen dat uw responsive website design hier naadloos op aansluit.

Heeft u nog geen eigen huisstijl? Geen probleem, ons enthousiaste team van professionele web bouwers en designers zal uw wensen vertalen in een gebruiksvriendelijke website met de uitstraling die u voor ogen had. Desgewenst kunnen wij ook een logo voor uw onderneming of vereniging ontwikkelen.

Meer bezoekers door zoekmachinevriendelijke technieken

Al onze websites worden standaard in een schone code opgeleverd die goed leesbaar is voor de zoekmachines. Het grote voordeel van een responsive website ten opzichte van een standaard website is dat uw website automatisch hoger kan scoren in de mobiele zoekopdrachten. Zeker Google toont websites die geoptimaliseerd zijn voor mobiele weergave hoger in de mobiele zoekopdrachten. Wilt u alvast uw website beter vindbaar maken lees dan ons artikel voor een aantal basis tips.

Wilt u boven uw concurrenten komen in de zoekopdrachten? Ook daar zijn wij u graag mee van dienst.

Geen tijd om uw website te beheren?

Geen enkel probleem. iMediaStars kan zich voorstellen dat u zichzelf liever bezig houdt met dat waar u goed in bent namelijk het runnen van uw onderneming. iMediaStars biedt daarom onderhoudscontracten aan waarmee u op voorhand tegen een scherp tarief een aantal uur (met korting) per maand inkoopt waarin wij voor u alle aanpassingen voor u zullen doorvoeren. Op deze manier heeft u dus letterlijk geen omkijken meer naar uw website.

Werkwijze

 • In een persoonlijk gesprek kunt u aangeven aan welke eisen de website moet voldoen en welke functionaliteiten de website moet bevatten.
 • U ontvangt van ons een offerte waarin precies beschreven staat hoe de website eruit komt te zien en welke functies wij in de website gaan bouwen. Ook kunt u in de offerte terug vinden wanneer de website word opgeleverd.
 • Na akkoord van de offerte gaan wij de website maken. Tijdens dit proces zullen wij uitvoerig contact met u hebben om de vorderingen met u door te nemen.
 • Pas zodra de website geheel naar uw wens is zullen wij de website online zetten en kunt u van uw nieuwe website genieten.
Wij maken uw responsive website voor de beste prijs en kwaliteitsverhouding.

Elke responsive website is anders en zo ook de door ons geleverde inspanning. Daarom geloven wij bij iMediaStars niet in het aanbieden van websites voor alleen vaste prijzen maar werken wij met vanaf prijzen. iMediaStars ontwikkeld zeer eenvoudige responsive websites tot  zeer uitgebreide responsive websites met een hoop programmeer werk en alles wat daar tussenin zit.

Om tot een prijs voor uw project te komen vertalen wij de verwachte inspanning naar het aantal uren dat wij met de website bezig zullen zijn. Op deze manier weet u in elk geval zeker dat u alleen betaald voor dat wat daadwerkelijk in uw website verwerkt zit. Bij ons is het in ieder geval mogelijk een website te laten maken voor 299 euro maar kunt u ook terecht voor uitgebreidere websites en zelfs maatwerk oplossingen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of prijzen van een responsive website voor uw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bij ons kunt u in ieder geval en responsive website laten maken waar u nooit teveel voor betaald.

Neem contact op