Responsive Website laten maken?

iMediaStars loopt voorop in de ontwikkeling van responsive websites. Of u nu een standaard WordPress website wilt laten maken of een custom made website met een hoop programmeer werk, iMediaStars beschikt over een jong team creatief designers en programmeurs die elkaar perfect aanvullen. Zet ze bij elkaar en het resulteert in een professionele goed uitziende website.  Een website die zal voldoen aan al uw wensen en en u onderscheid van de concurrentie en hiermee een verpletterende indruk achterlaat bij uw doelgroep.

Gebruiksvriendelijke website

Wilt u een website laten maken? De websites van iMediaStars zijn zeer gebruiksvriendelijk voor zowel de bezoekers als voor u. Al onze websites zijn standaard voorzien van een eigen CMS waardoor het eenvoudig is om zelf  aanpassingen of toevoegingen aan de website te doen. Ook leveren wij standaard bij elke website een eigen unieke handleiding waardoor u snel zelf met de website aan de slag kunt gaan. Komt u er desondanks zelf toch niet uit? Dan staan wij natuurlijk altijd voor u klaar.

Vraag hier uw website aan

Responsive Website Laten Maken

Waarom  u kiest voor iMediaStars?

 • Scherpste op het gebied van prijs en kwaliteit
 • Geen verplichtingen tot onderhoudscontracten
 • Geen langdurige contracten
 • Uitstekende service
 • Goed te bereiken
 • Leveren van promotiemateriaal
 • All in one (web/app/graphics)
 • Persoonlijk contact
 • Vooroplopende technieken
 • Betaalbaar

Prijzen Webdesign

Elke mobiel responsive website is anders en zo ook de door ons geleverde inspanning. Daarom geloven wij van iMediaStars niet in het aanbieden van websites voor alleen vaste prijzen maar werken wij met vanaf prijzen. iMediaStars ontwikkelt zeer eenvoudige websites tot  zeer uitgebreide responsive websites met een hoop programmeerwerk. Hiernaast kunt u ook terecht voor een webshop met geïntegreerd betalingssysteem via een betalingsprovider.

Om tot een prijs voor uw project te komen vertalen wij de verwachte inspanning naar het aantal uren dat wij met de website bezig zullen zijn. Op deze manier weet u in elk geval zeker dat u alleen betaalt voor dat wat daadwerkelijk in uw website verwerkt zit.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of prijzen van een responsive website voor uw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bij ons kunt u in ieder geval en responsive website laten maken waar u nooit teveel voor betaalt.

Neem contact op

Werkwijze iMediaStars

 • In een persoonlijk gesprek kunt u aangeven aan welke eisen de website moet voldoen en welke functionaliteiten de website moet bevatten.
 • U ontvangt van ons een voorstel waarin beschreven staat hoe de website er globaal komt uit te zien en van welke functies de website wordt voorzien. Ook de opleverdatum vindt u terug in het voorstel.
 • Na akkoord van het voorstel gaan wij de website maken. Tijdens dit proces zullen wij uitvoerig contact met u hebben om de vorderingen met u door te nemen en te laten zien.
 • Pas zodra de website geheel naar uw wens is zullen wij de website online zetten en kunt u van uw nieuwe website genieten.

Wij maken uw responsive website voor de beste prijs en kwaliteitsverhouding.

Website Aanvragen

Wilt u een website laten maken?
Verstuur ons uw e-mailadres en wij nemen spoedig contact met u op!


Webdesign op maat

Heeft u al een eigen huisstijl? Dan zal iMediaStars er voor zorgen dat uw responsive website design hier naadloos op aansluit.

Heeft u nog geen eigen huisstijl? Geen probleem, ons enthousiaste team van professionele web bouwers en designers zal uw wensen vertalen in een gebruiksvriendelijke website met de uitstraling die u voor ogen had. Desgewenst kunnen wij ook een logo voor uw onderneming of vereniging ontwikkelen.

Geen tijd om zelf uw website te beheren?

Geen enkel probleem. iMediaStars kan zich voorstellen dat u zichzelf liever bezig houdt met dat waar u goed in bent namelijk het runnen van uw onderneming. iMediaStars biedt daarom onderhoudscontracten aan waarmee u op voorhand tegen een scherp tarief een aantal uur (met korting) per maand inkoopt waarin wij voor u alle aanpassingen voor u zullen doorvoeren. Op deze manier heeft u dus letterlijk geen omkijken meer naar uw website.

Meer bezoekers op uw website

Al onze websites worden standaard in een schone code opgeleverd die goed leesbaar is voor de zoekmachines. Het grote voordeel van een responsive website ten opzichte van een standaard website is dat uw website automatisch hoger kan scoren in de mobiele zoekopdrachten. Zeker Google toont websites die geoptimaliseerd zijn voor mobiele weergave hoger in de mobiele zoekopdrachten. Wilt u alvast uw website beter vindbaar maken lees dan ons artikel voor een aantal basis tips.

Wilt u boven uw concurrenten komen in de zoekopdrachten? Ook daar zijn wij u graag mee van dienst.