Website design prijzen

Bij iMediaStars krijgen wij heel vaak de vraag: “Ik wil een professionele website laten maken, wat zijn jullie website prijzen?”

Helaas kunnen wij deze vraag niet altijd gelijk beantwoorden. Want, wat voor een opties wil je allemaal op de site en uit hoeveel pagina’s komt de website te bestaan. Wie schrijft de teksten en heb je bijvoorbeeld al een logo voor je nieuwe website? Dit zijn allemaal belangrijke elementen die er toe doen om de prijs van een website te bepalen. Wij brengen dit dan ook graag voor je in kaart.

We weten dat er veel aanbieders op de markt zijn die websites voor een vaste prijs aanbieden, en ook hiervoor kun je bij ons terecht. Echter is dan belangrijk te weten hoe wij de website gaan ontwikkelen en werken wij daarom liever met vanaf prijzen. Kies je dan ook voor iMediaStars uit Hilversum en wil je door ons jouw website laten maken, lees dan alles op deze website over onze mogelijkheden.

Wil je weten wat jouw website gaat kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een transparante en heldere offerte zonder kleine lettertjes.

Neem Contact Op
Website design Prijzen

Onze Website Oplossingen:

 

Website Basic
Op Aanvraag
Responsive Wordpress Website
Meerdere pagina's
Standaard Wordpress CMS
Standaard Themes keuze
Contact Formulier
Social Media opties
Zoekmachine vriendelijk
Statistieken software
 
 
 
Website Full
Op Aanvraag
Responsive Website
Wordpress/Joomla/Magento
Meerdere pagina's
Premium Themes
Extra plugin software
Social Media opties
Zoekmachine vriendelijk
Statistieken software
Google Analytics
 
 
Website Custom
Op Aanvraag
Responsive Website
Speed Optimized
Clean Code
Meerdere pagina's
Maatwerk frame
Maatwerk CMS
Social Media opties
Zoekmachine vriendelijk
Google Analytics
 
 

Standaard website prijzen

Bij ons kun je al terecht voor een eenvoudige en betaalbare standaard WordPress website. Hiervoor krijg je een volledige WordPress installatie met meerdere gebruiks opties voor het website beheer, een functionele website met verschillende extra oplossingen en tot wel 3-5 gevulde extra pagina’s.

Hiernaast kun je ook gebruik maken van onze uitgebreidere websites met ook een eigen Custom Management System. Hierin heb je de keuze uit meerdere website systemen zoals WordPress of Joomla. Hierin kun je gebruik maken van onze ‘premium themes’ en is de keuze hierin eindeloos. Afhankelijk van de keuze en de wensen maken wij een complete website voor je met meerdere pagina’s en extra uitgebreide oplossingen zoals contactformulieren, recensies, team overzicht en services van je bedrijf en heel veel meer.

Ook voor een eenvoudige tot zeer uitgebreide webshop kun je bij ons terecht. Je kunt een website combineren met het aanbieden van producten en verschillende tekstpagina’s of gebruik maken van complete webshop oplossingen met allerlei shop mogelijkheden.

website webdesign prijzen

Maatwerk website prijzen

Wil je jezelf onderscheiden als bedrijf en wil je een website laten ontwikkelen die geheel op maat voor jouw onderneming gemaakt is dan brengen wij graag alle opties voor je in kaart. Niet alleen de website is uniek, maar ook het bedienen van een website en toevoegen van content kunnen wij verwerken in een geheel custom CMS.

Voor een maatwerk website is het belangrijk alles goed op een rij te zetten en voor welk doel custom website ontwikkeling wordt ingezet. Hiernaast bespreken wij graag de vormgeving en gebruiken wij al deze informatie om een functioneel ontwerp aan je te kunnen bieden.

Een functioneel ontwerp is een visuele weergave van de wensen vertaald in een geheel ontwerp maar dan zonder werkende knoppen en buttons. Oftewel een groot stuk programmeerwerk is nog achterwege gelaten om eerst samen de vormgeving te bepalen. Het zou ten slotte zonde zijn als bepaalde zaken nog niet naar wens zijn. Na meerdere aanpasrondes en goedkeuring van het volledige ontwerp gaan wij over tot het verder ontwikkelen en programmeren van het geheel tot er een goede maatwerk website staat.

Delen