Website design prijzen

Bij iMediaStars krijgen wij heel vaak de vraag: “Ik wil een professionele website laten maken, wat zijn jullie website prijzen?”

Helaas kunnen wij deze vraag niet zomaar gelijk beantwoorden. Want, wat voor een opties wilt u allemaal op de site en uit hoeveel pagina’s komt de website te bestaan. Wie schrijft de teksten en heeft u bijvoorbeeld al een logo voor uw nieuwe website? Dit zijn allemaal belangrijke elementen die er toe doen om de prijs van een website te bepalen. Wij brengen dit dan ook graag voor u in kaart.

We weten dat er veel aanbieders op de markt zijn die websites voor een vaste prijs aanbieden, en ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Echter is dan belangrijk te weten hoe wij uw website gaan ontwikkelen en werken wij liever met vanaf prijzen. Kiest u dan ook voor iMediaStars uit Hilversum en wilt u door ons uw website laten maken, lees dan alles op onze website over onze mogelijkheden.

Wilt u weten wat uw website gaat kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een transparante en heldere offerte zonder kleine lettertjes.

Neem Contact Op
Scandinavietruckers website imediastars

Onze Website Oplossingen:

 

Website Basic
Op Aanvraag
Responsive Wordpress Website
Meerdere pagina's
Standaard Wordpress CMS
Standaard Themes keuze
Contact Formulier
Social Media opties
Zoekmachine vriendelijk
Statistieken software
 
 
 
Website Full
Op Aanvraag
Responsive Website
Wordpress/Joomla/Magento
Meerdere pagina's
Premium Themes
Extra plugin software
Social Media opties
Zoekmachine vriendelijk
Statistieken software
Google Analytics
 
 
Website Custom
Op Aanvraag
Responsive Website
Speed Optimized
Clean Code
Meerdere pagina's
Maatwerk frame
Maatwerk CMS
Social Media opties
Zoekmachine vriendelijk
Google Analytics
 
 

Standaard website prijzen

Bij ons kunt u al terecht voor een eenvoudige en betaalbare basic WordPress website. Hiervoor krijgt u een volledige WordPress installatie met meerdere gebruikers opties voor het website beheer, een functionele website met verschillende extra oplossingen en tot wel drie gevulde extra pagina’s.

Hiernaast kunt u ook gebruik maken van onze uitgebreidere websites met ook een eigen Custom Management System. Hierin heeft u de keuze uit meerdere website systemen zoals WordPress of Joomla. Hierin kunt u gebruik maken van onze premium themes en is de keuze hierin eindeloos. Afhankelijk van uw keuze en wensen maken wij een complete website voor u met meerdere pagina’s en extra uitgebreide oplossingen zoals contactformulieren, recensies, team overzicht en services van uw bedrijf en heel veel meer.

Ook voor een eenvoudige tot zeer uitgebreide webshop kunt u bij ons terecht. Uw kunt een website combineren met het aanbieden van producten en verschillende tekstpagina’s of gebruik maken van complete webshop oplossingen met allerlei shop mogelijkheden.

Website webdesign Prijzen

Maatwerk website prijzen

Wilt u zichzelf onderscheiden als bedrijf en wilt u een website laten ontwikkelen die geheel op maat voor u gemaakt is dan brengen wij graag alle opties voor u in kaart. Niet alleen uw website is uniek, maar ook het bedienen van een website en toevoegen van content kunnen wij verwerken in een geheel custom CMS.

Voor een maatwerk website is het belangrijk alles goed op een rij te zetten en voor welk doel custom website ontwikkeling wordt ingezet. Hiernaast bespreken wij graag de vormgeving en gebruiken wij al deze informatie om een functioneel ontwerp aan u te kunnen bieden.

Een functioneel ontwerp is een visuele weergave van uw wensen vertaald in een geheel ontwerp maar dan zonder werkende knoppen en buttons. Oftewel een groot stuk programmeerwerk is nog achterwege gelaten om eerst samen met u de vormgeving te bepalen. Het zou ten slotte zonde zijn als bepaalde zaken nog niet naar wens zijn. Na meerdere aanpasrondes en goedkeuring van het volledige ontwerp gaan wij over tot het verder ontwikkelen en programmeren van het geheeltot er een goede maatwerk website staat.

Deel met uw vrienden