Skip to main content

Check ons nieuwe App Managment System

Sinds kort is ons App Managment System, oftwel afgekort AMS, voor onze systeem applicaties in een nieuw modern jasje gestoken. Met dit nieuwe AMS is niet alleen het uiterlijk veranderd maar zijn er ook nieuwe mogelijkheden in een aantal functies en zijn functies verbeterd.

Bent u nog geen klant van iMediaStars en wilt u een iPhone en/of Android app laten maken of wilt u een demo account om kennis te maken met onze systeem applicatie en AMS? Neem dan contact met ons op zodat wij alles aan u kunnen toelichten.

App Managment System iMediaStarsNieuw AMS Design

Onze app klanten zien vast gelijk het grote verschil tussen het oude en nieuwe AMS. De nieuwe layout is vooral moderner en heeft een verbeterd design. Het is misschien even wennen maar naar de eerste kennismaking moet het vast en zeker lukken alles te bedienen.

Onder de knop Manage vindt u via een ‘mouseover’ voortaan de knoppen voor analytics en push berichten. Via de ‘Edit’ knop klikt u op ‘Build’ en kunt u de app aanpassen zoals u eerder gewend bent , maar in het oude AMS stonden deze knoppen boven in per functie item. Klik per app functie op ‘Edit Content’ om de content te wijzigen.

Komt u er toch niet uit dan kunt u via de knop ‘Helpdesk’ rechtsboven naar de functie zoeken door het juiste zoekwoord in te vullen of kunt u bladeren door alle items. Per functie is er een ruime uitleg beschikbaar.

Analytics & Push Berichten

Met het nieuwe analytics systeem bieden wij u nu een mogelijkheid aan om app users die inloggen via Social Media te volgen in de app. Door ook gebruik te maken van de inlog functie activeert u deze mogelijkheid. Verder ziet u als vanouds overzichtelijk welke functie het meest gebruikt wordt en allerlei andere handige statistieken.

In de push berichten functie zijn qua functies geen veranderingen maar is er nu een ‘one-page’ uiterlijk gekozen. Hierdoor blijft alles vooral overzichtelijk op een pagina voor u staan zodat u makkelijker en sneller wijzigingen kan doen.

Tekst editor

De tekst editor die u bijvoorbeeld in de info functie vindt is eenvoudiger te bedienen. Het voordeel is dat men nu eenvoudig foto’s en video’s kan posten zonder enige kennis van html. Klikt u op de image of video knop dan kunt u bijvoorbeeld een afbeelding slepen in het scherm en voor video’s kunt u via Youtube de link plaatsen in het popup scherm van de editor. De volgorde van knoppen is veranderd maar kunt u nog steeds gebruik van de html functie maken.

Nieuwe functies in de app

Nieuwe functies in de app

Het AMS herbergt een nieuw aantal nieuwe mogelijkheden, echter deze werken alleen voor de applicaties met de meest recente source code. Wilt u uw source code opvragen dan kunt u dit via onze mail opvragen.

De nieuwsfunctie is een handige en functionele optie om in uw app te gebruiken. Op uw homescreen verschijnt er onderaan een newsfeeder met uw nieuwspunten. Voorheen stonden er via keywords voor Twitter en Google allerlei items in de app. Hierdoor bleek dat er ook berichten te voorschijn kwamen van externe users die niks met uw bedrijf te maken hadden. Nu kunt u dit volledig beheren en kunt u zelfs de newsfeed koppelen aan een functie in de app of linken naar uw website. Zeer handig voor elke aanbieding of belangrijk bericht als er een sportles uitvalt bij u op de club.

Verder vindt u een flink aantal aanpassingen in de volgende functies; Contact, Golf Map, Membership, Bestellen en reserveren.
Lees hier meer over in ons vorige artikel over de updates.

App demo bekijken

Tot slot kunt u ‘live’ uw aanpassingen die u doet in het App Management System gelijk bekijken in de app. Dit kon ook in het oude AMS maar kunt u ook bekijken hoe de veranderingen zichtbaar zijn op een Android toestel of op een Tablet. Onze syteem app is vooral geschikt gemaakt voor de nieuwe toestellen en schrik dan ook niet als men een ouder toestel heeft waarin niet alles in het scherm wordt getoond.

Mocht u interesse hebben in onze mogelijkheden en diensten of maakt u nog gebruik van het oude AMS, neem dan contact met ons op zodat ik alles aan u kan toelichten.

Leave a Reply

Aanmelden nieuwsbrief


© 2023 iMediaStars. Alle Rechten Voorbehouden.