De iMediaStars Retail App voor Winkels en Bedrijven

Uit onderzoek blijkt dat men steeds vaker aankopen doet via hun mobiele telefoon of tablet. Een ideale kans voor u als ondernemer om hierop in te springen is het aanbieden van een applicatie om interactief bezig te zijn met uw klanten en nieuwe klanten aan te trekken.

Zorg voor meer interactie met uw klanten. Door de vele mogelijke functies binnen de app zorgt u dat uw klanten op de hoogte blijven, overgaan tot een aankoop en u staat direct met hen in verbinding.

Voorwaarden Retail App

Het goede nieuws is dat we u niet binden aan een langdurig contract. Bij ons is uw overeenkomst na een jaar gewoon maandelijks opzegbaar. Ook hanteren we zeer vriendelijke prijzen zodat de applicatie geschikt is voor kleine tot grote ondernemingen in het MKB.

Bent u benieuwd naar onze apps voor winkels en bedrijven, neem dan gerust een kijkje in de iTunes Store voor een overzicht van onze meeste applicaties.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat iMediaStars voor uw bedrijf kan betekenen.

Neem contact op
Retail App iMediaStars

De voordelen van de retail app

  • iMediaStars levert een app op maat voor uw onderneming. Onze App komt overeen met uw huisstijl en biedt alle functies die u als ondernemer nodig hebt om de beleving van uw onderneming te vergroten.
  • Uw klanten kunnen direct iets bestellen of een opmerking of vraag achterlaten.
  • Mensen houden van ‘delen’. Laat uw klanten uw foto’s en informatie delen via Social Media (vergroot uw mailinglist en volgers)
  • Loyaliteitsprogramma: beloon uw klanten door middel van een spaarsysteem, bijvoorbeeld: ‘na tien aankopen krijgt u 50% korting op een t-shirt’
  • Stuur push notificaties naar alle gebruikers of binnen een bepaalde zone, bijvoorbeeld: ‘Deze week maar liefst 10% lente korting op vertoon van onze App.’

Andere functies en eigenschappen vindt u hier.

Deel met uw vrienden