Makelaars App van iMediaStars

Als makelaar is uw doel zoveel mogelijk woningen te verkopen of verhuren. Een nauw contact met uw potentiële kopers of huurders kan u hier uitstekend bij helpen. Uw eigen makelaars app zorgt voor een directe verbinding tussen u en uw klanten. Daarbij kan ook de drempel om even bij u binnen te komen lager zijn.

Met onze applicatie kan elke aanstaande koper of huurder huizen bekijken en allerlei informatie over de woning vinden in de applicatie, of kan men de laatste ontwikkelingen vinden van uw bedrijf en op het gebied van de huizenmarkt.

Overige

Het goede nieuws is dat we u niet zomaar binden aan een langdurig contract. Bij ons is elke vorm van samenwerking na het aangaan van minimaal een jaar maandelijks opzegbaar. Ook hanteren we zeer vriendelijke prijzen zodat de applicatie geschikt is voor kleine tot grote ondernemingen.

Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem voor een overzicht van onze Android smartphone applicaties alvast een kijkje in de Google Play Store. Voor de iPhone verwijzen wij u door naar ons portfolio voor een overzicht van een aantal applicaties.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat iMediaStars voor uw bedrijf kan betekenen.

Neem contact op

Makelaars App iMediaStars

De voordelen van de makelaars app op een rij

  • iMediaStars levert een app op maat voor uw onderneming. Onze App komt overeen met uw huisstijl en biedt alle functies die een makelaar nodig heeft om klanten te informeren.
  • De gebruikers kunnen direct reageren binnen de app omgeving, of een opmerking of vraag achterlaten via een email form of chat functie.
  • Laat de omgeving van een woning zien via de ‘around-us’ functie. Voor gezinnen is het prettig om bij een aanschaf van een huis te weten of er een school, speelplaats, supermarkt en dergelijke in de buurt zijn.
  • Om de applicatie van nieuwe informatie te voorzien en van nieuwe woningen krijgt u het beheer over een geheel eigen CMS (Content Managment System)
  • Mensen houden van ‘delen’. Laat daarom uw klanten uw foto’s en informatie delen via Social Media (vergroot hiermee uw mailinglist en volgers).
  • Stuur push berichten naar gebruikers binnen een bepaalde zone via geofencing om een woning extra onder de aandacht te brengen.

Andere functies en eigenschappen vindt u hier.

Deel met uw vrienden