App voor elke branche

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone. Dit maakt het dan ook mogelijk om direct in verbinding te staan met uw klanten en relaties. Zorg voor meer interactie met uw klanten en deel informatie, stuur berichten, vergroot uw Social Media volgers en genereer meer leads met onze app voor elke branche.

Het goede nieuws is dat we u niet zomaar binden aan een langdurig contract. Bij ons is uw applicatie na een jaar gewoon maandelijks opzegbaar. Ook hanteren we zeer vriendelijke prijzen zodat de applicatie zeer geschikt is voor kleine tot grote ondernemingen. Uw app wordt opgeleverd in uw eigen huisstijl en wordt deze voor u geplaatst in de app stores. Hiernaast krijgt u de beschikking over een eigen app CMS om zelf aanpassingen te doen die gelijk zichtbaar zijn in de app.

Kijk voor nog meer informatie naar onze oplossingen per branche.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat iMediaStars voor uw bedrijf kan betekenen.

Neem contact op
kapsalon van doorn app

De voordelen van een app

  • iMediaStars levert een app op maat voor uw onderneming. Onze app komt overeen met uw huisstijl en biedt alle functies die u als ondernemer nodig hebt om de beleving van uw klanten te vergroten
  • Uw relaties kunnen direct een opmerking of vraag achterlaten.
  • Mensen houden van ‘delen’. Laat uw leden uw foto’s en informatie delen via Social Media
  • Vergroot uw mailingslijst
  • Loyaliteitsprogramma en uitgebreid spaarsystemeem
  • Stuur pushberichten naar alle gebruikers of binnen een bepaalde zone via geofencing
  • Verschillende functionaliteiten zijn bespreekbaar. Wij denken graag mee wat het beste aansluit bij uw wensen en uw branche.

Andere functies en eigenschappen vindt u hier.

Delen