App voor elke branche

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone. Dit maakt het dan ook mogelijk om direct in verbinding te staan met al je klanten en relaties. Zorg voor meer interactie met je klanten en deel informatie, stuur berichten, vergroot de Social Media volgers en genereer meer leads met onze app voor elke branche.

Het goede nieuws is dat we je niet zomaar binden aan een langdurig contract. Bij ons is elke applicatie na een jaar gewoon maandelijks opzegbaar. Ook hanteren we zeer vriendelijke prijzen zodat de applicatie zeer geschikt is voor kleine tot grote ondernemingen. Elke app wordt opgeleverd in een eigen huisstijl en wordt deze voor je geplaatst in de app stores. Hiernaast krijg je de beschikking over een eigen app CMS om zelf aanpassingen te doen die gelijk zichtbaar zijn in de app.

Kijk voor nog meer informatie naar onze oplossingen per branche.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat iMediaStars voor jouw bedrijf kan betekenen.

Ja, ik wil meer informatie over de bedrijfs-app
kapsalon van doorn app

De voordelen van een eigen bedrijfs-app

  • iMediaStars levert een app op maat voor elke onderneming. Onze app komt overeen met de huisstijl en biedt alle functies die je als ondernemer nodig hebt om de beleving van je klanten te vergroten
  • Relaties kunnen direct een opmerking of vraag achterlaten.
  • Mensen houden van ‘delen’. Laat leden foto’s en informatie delen via Social Media en creëer zo nog meer volgers.
  • Vergroot de mailingslijst
  • Loyaliteitsprogramma en uitgebreid spaarsysteem
  • Stuur oneindig pushberichten naar alle gebruikers of binnen een bepaalde zone via geofencing
  • Verschillende functionaliteiten zijn bespreekbaar. Wij denken graag mee wat het beste aansluit bij alle wensen in jouw branche.

Andere functies en eigenschappen vind je hier.

Delen