Skip to main content

App updates Maart 2017

Het doet ons een genoegen om onze nieuwste IMS Business App updates met onze klanten te delen. Afgelopen week zijn deze updates doorgevoerd en voltooid. Er zijn hierdoor een aantal wijzigingen in het App Management System, ofwel AMS, zoals sommige al hebben opgemerkt, maar om deze ook daadwerkelijk in de app te kunnen gebruiken zal de volledig draaiende applicatie wel geupdate moeten worden. Verderop in dit artikel vindt u hier meer informatie over.

Een tijd terug zijn wij al overgegaan naar een nieuw AMS om het gebruiksgemak van de app te vergroten en zijn er al een flink aantal updates geweest in het verleden, zoals de laatste updates in oktober 2016. Toch blijft dit app system veranderen en vanuit de vraag naar bepaalde oplossingen zijn er weer handige functies bijgekomen en verbeterd.

Evenementen app oplossingen

De evenementen functie is flink opnieuw gerestyled om meer flexibiliteit en gebruiksgemak te bieden. Zo zijn de functie schermen overzichtelijk en uitgebreid met een kalender om elk evenement nog meer te customizen dan voorheen mogelijk was.

Evenementen app functie Evenementen kalender

Verbeterde mogelijkheden via de spaarkaart

De spaarkaart functie is flink herzien en verbeterd ten opzichte van de oude spaarkaarten draaiend op de oude sourcecode. Ook is er rekening gehouden met de veiligheid van het inzetten van de spaarkaart om hier nog meer acties aan te kunnen koppelen. Gebruikers van uw app houden nu eenmaal van kortingen en aanbiedingen maar is het natuurlijk niet de bedoeling dat men de spaarkaart ongewenst keer op keer gebruikt zonder hier recht op te hebben.

Spaarkaart app functie

Heeft u nog geen spaarkaart mogelijkheid in de app vraag ons dan gerust voor een uitleg. Wij helpen u graag de spaartkaart in te richten voor uw klanten.

Pakkende weergave van uw berichten

U stuurt mogelijk met regelmaat een push bericht naar u klanten en ziet men deze terug in de berichten functie. In de nieuwe update is de weergave van deze berichten nog beter en stijlvoller gemaakt. Zo missen uw klanten nooit meer een bericht!

Berichten sturen

Uitgebreid loginsysteem voor klanten

Voorheen kon men al inloggen via Social Media in de app, maar kan men nu ook eenvoudig een account aanmaken. Het is bijna niet te geloven, maar zijn er gebruikers die niet over Social media beschikken of dit gewoon weg niet willen inzetten bij het login gedeelte. Door deze uitbreiding kunt u over nog meer klantgegevens beschikken en kunt u deze informatie weer inzetten voor uw marketing doeleinden.

Naast het login gedeelte is de app ook voorzien van een uitgebreide privacyverklaring, deze is standaard voor elke app op het developers account van iMediaStars. Men is er namelijk graag van bewust wat u met gegevens doet en waarvoor u ze gebruikt. Zo voorkomen wij problemen met u maar u ook met uw klanten.

Wilt u naast dit artikel verder weten hoe de nieuwe functies eruit zien dan kunt u in uw AMS de functies gebruiken en controleren in de app demo. In de app demo ziet u namelijk de functie zoals deze eruit zal zien met de nieuwste sourcecode. De demo vindt u in het AMS rechts in uw overzicht via een uitklapbaar scherm. Mist u de functies uit dit nieuwsbericht dan kunnen wij deze voor u activeren of toelichten.

Bent u overtuigd van onze updates dan helpen wij u graag met de update, neem hiervoor contact met ons op dan zorgen wij voor de rest. Wilt u ook een app laten maken en bent u benieuwd naar de voordelen dan legen wij dit graag aan u uit.

© 2024 iMediaStars. Alle Rechten Voorbehouden.