Skip to main content

Sinds de lancering van ons Business App system streven wij ernaar om dit system te blijven ontwikkelen met nieuwe features, mogelijkheden en verbeterde bestaande opties. Dit keer zijn dan ook de bestel mogelijkheden voor een horeca app flink verbeterd. Hiernaast was er ook veel vraag naar meer optionele functies in de contact functie en is ook de nieuwsfeeder aangepast.

Bestellen via de app

Bestellen via de app imediastarsBestelapp imediastarsEten bestellen via applicatie
De bestel functie in onze business app biedt nu nog meer mogelijkheden voor horeca bedrijven die zogenaamde toppings bieden op pizza’s en broodjes. Denk aan een zelf samen te stellen pizza en deze functie doet de rest. Met de bestel functie selecteer je een standaard pizza of heerlijk broodje en kan je verschillende toppings kiezen. Ook aan de kwantiteit is veel aandacht gegeven en is het nu mogelijk meerdere soorten en hoeveelheden te bestellen.

Met deze handige functie kunt u ook een bezorg radius instellen en bevindt uw klant zich buiten deze radius krijgt de klant automatisch de melding de bestelling af te halen. U heeft dus geen omkijken verder naar adressen en uw bezorgservice. Dit is allemaal in te stellen in ons CMS (Custom Managment System) in de betreffende functie en compleet naar wens in te delen door u zelf of kunnen wij dit eventueel voor u uitwerken. Tevens biedt de functie oneindig veel custom mogelijkheden om producten te tonen met mooie afbeeldingen en alles in te delen naar de gewenste huisstijl van uw bedrijf.

Uw contact gegevens in de app

Voorheen was u afhankelijk van een aantal vaste mogelijkheden in de contact functie. Echter naar veel vraag en op- en aanmerkingen van deze verplichtingen is er voor gekozen een aantal zaken als optie aan te bieden.

Per locatie zijn de website, direct call, route en email button allen los in te stellen en optioneel.  Erg handig dus als u niet opgebeld wilt worden of geen email wilt ontvangen. Tevens zijn openingstijden niet voor elke organisatie geldend, denk aan bijvoorbeeld een festival app,  en zijn ook deze weggelaten als deze niet zijn ingevuld. Verder is er de mogelijkheid om een uitgebreidere beschrijving toe te voegen aan het contact overzicht.

Beschrijving in de appContact gegevens in de app

Nieuwsfeeder in de app

Voorheen kon u de nieuwswidget functie koppelen aan keywords/zoekwoord en via Google en Twitter berichten zien die het keyword/zoekwoord bevatten. Hierin bleek dat er ook een hoop ongewenste berichten verschenen in het scherm die niet relevant waren. Met de nieuwe nieuwswsfeeder is er de mogelijkheid om het nieuws van uw bedrijf geheel te customizen. Dit betekent dat u zelf headlines kan maken, iconen kan toevoegen en alles kan linken aan een website of bestaande functie in de app. Handig als u veel werkt met aanbiedingen of meldingen in het bedrijf die u wilt tonen aan personeel en klanten.

Overige aanpassingen functies

• Aanpassingen afmetingen van achtergrondafbeeldingen zodat elk scherm een goede weergave heeft.
• Er is een zoekveld toegevoegd aan de functies onder de ‘overige/meer’ button
• Verbetering ongelezen berichten in app
• Aanpassingen en verbeteringen van onze golf app functies
• Nieuwe gebruikersinterface (UI) voor onze membership functie

Golf app imediastars

Bent u al klant van ons of wilt u een app laten maken met de nieuwste functies door iMediaStars?
Neem dan contact met ons op!

Leave a Reply

Aanmelden nieuwsbrief


© 2024 iMediaStars. Alle Rechten Voorbehouden.