Skip to main content

App updates 2016 en nog heel veel meer

App updates

Allereerst willen wij namens iMediaStars iedereen bedanken voor een fijne samenwerking. Zowel met onze klanten, maar ook iedereen waar wij mee hebben samengewerkt.

Wij kunnen ieder geval terugkijken op een bijzonder en mooi jaar met positieve veranderingen, heel veel mooie projecten, uitbreidingen in diensten en als neusje van de zalm heel veel nieuwe app updates in het afgelopen jaar maar nog meer uitbreidingen in 2016.

Een stukje geschiedenis

In 2014 begonnen wij met het aanbieden van applicaties aan fitness- en sportclubs, winkels, restaurants en bedrijven. Een app is een dure onderneming en kon in onze ogen goedkoper en moest dit tevens bereikbaar zijn voor bedrijven met een smaller budget. Wij hebben toen een uitgebreid app systeem in het leven geroepen waarmee klanten een volwaardige app kunnen beheren en totaal niet onder doet voor een custom applicatie. Veel bedrijven en organisaties hebben een app laten maken met ons systeem en zijn er al veel creatieve app designs met handige functies uit voort gekomen.

Waar wij met veel plezier op terug kijken afgelopen jaar is vooral de samenwerking met allerlei festivals en in het bijzonder de samenwerking met Alda Events. Twee jaar lang mochten wij een iPhone en Android app ontwikkelen voor twee van hun grote festivals met heel veel bezoekers en dus ook app gebruikers. Hiermee konden we dus goed en effectief terugkijken op het gebruik van onze apps en allerlei zaken om alles nog beter te maken.

Nieuwe functies en veranderingen in de app

In 2015 is er al het een en ander toegevoegd aan onze systeem applicaties waaronder een flinke uitbreiding in het push berichten versturen. Een vraag die veel naar voren kwam was het toewijzen van groepen en het beheer hiervan. Onlangs is er een nieuwe app update uitgerold en kan men eenvoudig groepen maken in het AMS, App Management System. Gebruikers kunnen weer op hun geïnstalleerde app kiezen of zij push berichten willen ontvangen per groep of kunnen er voor kiezen uitgesloten te worden. Zo ontvangt niemand ongewenst informatie meer en is de kans vele malen groter om gebruikers de app te laten behouden.

Push Berichten Verzenden

Hiernaast is het AMS flink uitgebreid op Social Media gebied. In onze allerlaatste verse update krijgt elke app ruime inlog mogelijkheden voor de gebruiker om in te loggen via Social Media. Via deze inlog kan de gebruiker gemakkelijk ingelogd blijven en comments geven in de app via zijn profiel. Veel comments geeft meer interactie aan de app en kan de beheerder dit weer terug zien in de statistieken in het AMS. Zo is de app beheerder weer op de hoogte van alles wat er omgaat in het app gebruik en is de interactie hierdoor flink vergroot.

In februari 2016 wordt ook het nieuwe analytics syteem in het AMS flink verbeterd. Wij kunnen hier nog niet teveel over kwijt maar wat wij wel kunnen vertellen is dat het nog beter en nog overzichtelijker wordt. Er is veel meer activiteit te meten in dit gedeelte en vind je alle mogelijkheden nog makkelijker terug. Dit onderdeel zijn wij nog flink aan het testen en zullen wij hier snel een update over geven.

App Updates Analytics

Wat wij verder nog bieden

Naast alle app updates zijn er natuurlijk ook nog allerlei andere diensten die wij u kunnen bieden.
Naast gebruik van ons app systeem kan u natuurlijk ook terecht voor een custom iPhone en android app geheel op maat naar uw wensen en ideeën. Wij helpen u graag om alles hiervoor in kaart te brengen en werken dit graag uit. Wilt u een website laten maken of uw bestaande site omzetten naar een nieuw design ook dan zijn wij u graag van dienst.

Een nieuwe dienst die wij aanbieden voor elk bedrijf is website teksten schrijven en kunnen wij u ook op weg helpen op Social Media gebied. Het schrijven van teksten is een vak apart en zijn wij daarom een samenwerking met een tekstschrijver en communicatie specialist om tot het beste resultaat te komen. Naast het schrijven van teksten kunnen wij u ook ondersteunen in het vindbaar maken van uw website in de meest gebruikte zoekmachines waaronder Google. Wilt u goed gevonden worden en hoger scoren neem dan vrijblijvend contact op voor ons vrijblijvende SEO advies en onze gratis SEO Scan.

Op naar een nieuw jaar

Tot slot wensen wij iedereen hele fijne feestdagen en een goed uiteinde met heel veel nieuwe ontwikkelingen en inspiraties voor in 2016.

Heeft u naar aanleiding van alle ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden vragen neem dan contact op met ons. Wij staan 24/7 klaar om je in het nieuwe jaar ook weer van dienst te zijn.

Leave a Reply

Aanmelden nieuwsbrief


© 2024 iMediaStars. Alle Rechten Voorbehouden.