App ontwikkelaar en webdesigner

App ontwikkelaar en webdesign bureau iMediaStars is gevestigd in het Rotorgebouw aan de Arendstraat 27 te Hilversum. Sinds de oprichting in 2013 doen wij er alles aan om het beste te kunnen bieden aan onze klanten en doen wij dit met erg veel plezier, passie en toewijding. Zo helpen wij je graag aan een nieuwe website of staan wij voor je klaar voor een nieuw te ontwikkelen applicatie voor je onderneming.

iMediaStars heeft de beschikking over professionele app ontwikkelaars en creatieve webdesigners om je product naar een hoger plan te tillen. Zet iedereen dan ook bij elkaar en dit resulteert in een professionele app, website, online webshop, logo, visitekaartje, flyer, brochure en nog heel veel meer.

Ja, ik wil graag kennis maken
imediastars app ontwikkelaar en webdesigner

EIGEN BUSINESS APPLICATIE

iMediaStars zorgt ervoor dat je snel je eigen ‘Business’ app in handen hebt welke je klanten (gratis) kunnen downloaden in Google Play en iTunes. Zo komen al je klanten alles te weten over jouw onderneming en staat jouw bedrijfslogo vast in beeld bij alle app gebruikers in hun smartphone. Laat daarom nu je eigen iPhone en Android app maken met je eigen logo en custom design. Wij ontwikkelen jouw app en maken hierbij gebruik van de nieuwste app functies, functioneel en eenvoudig in gebruik, en ook nog eens betaalbaar.

Naast een eigen app krijg je de beschikking over een eigen CMS om de app te voorzien van updates zoals nieuwe acties, evenementen en informatie. Wij helpen je als ontwikkelaar dan ook graag verder bij het uitbreiden van jouw service naar je klanten of gasten.

Onze vaardigheden

Grafisch Design

91%

Responsive Web Design

100%

iOS/Android App Development

95%

JE EIGEN WEBSITE

Laat niks aan het toeval over. Uren zelf stuntelen aan een website en vervolgens niet gevonden worden of niet goed zichtbaar zijn in alle browsers is frustrerend en zonde van je tijd. Wij helpen je dan ook graag met een betaalbare en professionele website, een moderne website die ook meegaat met de tijd. Update en verander jouw site regelmatig want ook tijden blijven veranderen. iMediaStars helpt je hier graag bij.

Naast de ontwikkeling van websites staan wij ook voor je klaar met onze extra web service. Zo kun je bij ons terecht voor hosting, SSL certificaten en beveiliging inclusief installatie, zoekmachine optimalisatie en hulp bij het adverteren via Google en Facebook.

JE EIGEN LOGO

Ook kun je bij ons terecht voor al je graphic design zoals visitekaartjes, brochures, logo’s, nieuwsbrieven, of welk ontwerp je maar ook wenst. Vraag ons naar de mogelijkheden dan bieden wij je graag en geheel vrijblijvend alle opties aan.

Ja, ik wil graag kennis maken
jurjens fine art one page website imediastars