App ontwikkelaar en webdesigner

App ontwikkelaar iMediaStars is gevestigd in de mediastad Hilversum. Sinds 2013 doen wij er alles aan om het beste te kunnen bieden aan onze klanten en doen wij dit met erg veel plezier, passie en toewijding. Zo helpen wij u graag aan een nieuwe website of staan wij voor u klaar voor een nieuw te ontwikkelen app voor uw onderneming.

Zo heeft iMediaStars de beschikking over professionele app ontwikkelaars en creatieve designers om uw product naar een hoger plan te tillen. Zet iedereen bij elkaar en dit resulteert in een professioneel uitziende app, website, online webshop, logo, visitekaartje, flyer, brochure en nog heel veel meer.

Neem contact op
App ontwikkelaar en webdesigner

UW EIGEN BUSINESS APPLICATIE

iMediaStars kan ervoor zorgen dat u snel uw eigen ‘Business’ app in handen heeft welke u klanten gratis kunnen downloaden in Google Play en iTunes. Zo komen al uw klanten alles te weten over uw onderneming en staat uw logo vast in beeld bij alle app gebruikers in hun telefoon. Laat daarom uw eigen iPhone en Android app maken met uw eigen logo en design. Wij ontwikkelen uw app met de nieuwste app functies, functioneel en eenvoudig in gebruik, en ook nog eens betaalbaar.

Hiernaast krijgt u de beschikking over een eigen CMS om de app te voorzien van updates zoals nieuwe acties, evenementen en informatie. Wij helpen u als ontwikkelaar dan ook graag bij het uitbreiden van uw service naar uw klanten of gasten.

Onze vaardigheden

Grafisch Design

91%

Responsive Web Design

100%

iOS/Android App Development

95%

UW EIGEN WEBSITE

Laat niks aan het toeval over. Uren zelf stuntelen aan een website en vervolgens niet gevonden worden of niet zichtbaar zijn in alle browsers is zonde van uw tijd. Wij helpen u graag als het gaat om een betaalbare professionele website, een moderne website die ook meegaat met de tijd. Update en verander uw site regelmatig want ook de tijden kunnen veranderen. iMediaStars helpt u hier graag bij.

Naast de ontwikkeling van websites staan wij ook voor u klaar met onze extra webservices. Zo kunt u bij ons terecht voor hosting, SSL certificaten inclusief installatie, zoekmachine optimalisatie en adverteren via Google en Facebook.

UW EIGEN LOGO

Ook kunt u bij ons terecht voor al uw graphic design zoals visitekaartjes, brochures, logo’s, nieuwsbrieven, of welk ontwerp dan ook. Vraag ons naar de mogelijkheden dan bieden wij u graag en geheel vrijblijvend alle mogelijkheden aan.

Neem contact op
App ontwikkelaar Hilversum Amsterdam

Ongelooflijk hoe iMediaStars in 3 weken een super werkende en te beheren evenementen App hebben gebouwd. Geheel naar onze wens. En betaalbaar!

Rick Verleun, Voorzitter CV Les Boutonniers

Gratis door al mijn klanten te downloaden, fantastisch! Het scheelt me ook veel telefoontjes doordat alle afspraken via de app ingepland worden. Ik maak ook met veel plezier gebruik van het spaarsysteem. Dit betekent voor mij meer terugkerende klanten.

Mandy, Wimperextensions mobiele app

IMediaStars heeft ons erg goed geholpen bij het ontwerpen van onze nieuwe website. Vooral het meedenken en de goede communicatie hebben geleid tot een mooie totaal oplossing. Bij deze dan ook zeker een aanrader!⁠⁠⁠⁠

Mike Derlagen, SAMEN FIT