App Laten Maken

Uitblinken, net even anders, soms een tikkeltje eigenwijs…..
Zorgen voor de scherpste prijs met het oog op kwaliteit & mooi design.
Wij verzorgen zowel maatwerk als mobiele apps op template basis.

“Zijn wij daarom zo prijsvriendelijk?”

Steeds meer mensen hebben de weg naar mobiele apps via hun smartphone of tablet gevonden en deze toepassingen zijn dan ook niet meer uit het dagelijks leven weg te denken. Een frisse en moderne iPhone, iPad,windows of een Android app laten maken door het jonge team van iMediaStars. Hiermee onderscheidt u van uw concurrenten, en is tevens een waardevolle aanvulling voor uw onderneming en uw doelgroep.

Demo Aanvragen

Fit-by-Rox-Fitness-App

Waarom u kiest voor iMediaStars?

 • Scherpste op het gebied van Prijs & kwaliteit
 • Zowel maatwerk of apps op template basis
 • Geen langlopende contracten
 • Uitstekende service en onderhoud
 • Goed te bereiken (ook via WhatsApp)
 • Leveren van promotiemateriaal
 • All in one (Web/App/Graphic)
 • Persoonlijk contact
 • Vooroplopende techniek
 • Lage ontwikkelingskosten

Eenvoudig in gebruik

Onze apps zijn gebruiksvriendelijk voor zowel uw doelgroep als voor u. Via onze website kunt u inloggen op het backend van uw applicatie om deze te beheren. Het backend is een achterkant, oftewel CMS, van waaruit u eenvoudig de controle kunt uitoefenen over alle functionaliteiten binnen uw app.

Ook heeft u via het backend toegang tot de uitgebreide statistieken zodat u kunt zien hoe vaak de app is gedownload en wordt gebruikt zodat u weet wat het uw onderneming oplevert.

U kunt zelfs zien waar de gebruikers zich bevinden en bijvoorbeeld de gebruikers die bij uw onderneming in de buurt zijn push berichten versturen. Dit noemen we geofencing en is bijvoorbeeld erg makkelijk als u als bedrijf meerdere vestigingen heeft.

App Laten Maken Festival

Carell Kapper App

De beste functies en design

Een app voor uw onderneming laat u natuurlijk maar 1 keer ontwikkelen en daarom is het ook zaak dat het meteen goed gebeurd. iMediaStars heeft ruime ervaring in het maken van apps en weet als geen ander bedrijf welke functies voor uw doelgroep belangrijk zijn.

In onze ogen heeft een applicatie namelijk maar 2 doelen namelijk: het bedienen van uw doelgroep en zorgen voor meer omzet voor uw onderneming. Want het hebben van een eigen applicatie is natuurlijk ook gewoon leuk als gadget voor uw onderneming, maar het laten maken van een app kost natuurlijk ook geld en dat moet wel weer terug verdiend worden. Daarom hebben wij voor elke branche de beste app functies die zorgen voor een hoog rendement van uw investering al reeds ontwikkeld.

Of u nu opzoek bent naar een applicatie voor horeca, makelaar, school, kapper, evenementen of festival, wij zijn u graag van dienst om voor elke mogelijkheid een oplossing te vinden.

Betaalbaar voor iedereen

Apps zijn vandaag de dag ontzettend populair en onmisbaar geworden in onze maatschappij. Elke ondernemer die vandaag de dag geen eigen app heeft doet zijn of haar onderneming dan ook flink tekort.

Wij van iMediaStars begrijpen dat en wij begrijpen ook dat niet iedere ondernemer duizenden euro’s heeft liggen om een applicatie te laten ontwikkelen.

Door onze ruime ervaring en mede door het gebruik van ons eigen ontwikkelde CMS systeem kunnen wij hoogwaardige apps een stuk sneller maken en een stuk lagere app prijzen hanteren dan de meeste andere app ontwikkelaars.

Betaalbare app iMediaStars
Dressage Tips Applicatie

Onze werkwijze

 • In een persoonlijk gesprek kunt u aangeven aan welke eisen de applicatie moet voldoen en welke functionaliteiten de app moet bevatten.
 • U ontvangt van ons een offerte waarin precies beschreven staat welke functies er in de app komen en hoe deze eruit komt te zien. Ook kunt u in de offerte terug vinden wanneer de applicatie word opgeleverd.
 • Na akkoord van de offerte gaan wij de applicatie voor u maken. Tijdens dit proces zullen wij uitvoerig contact met u hebben om de vorderingen met u door te nemen.
 • Pas zodra de applicatie geheel naar uw wens is zullen wij de applicatie in de iTunes App store en in de Google Play Store plaatsen en kunt u van uw nieuwe applicatie genieten samen met uw klanten.

Laat iMediaStars uw App ontwikkelen

Uw succes is ons succes, want zolang uw app succesvol is wilt u bij ons klant blijven. Om deze reden ontwikkelt en produceert iMediaStars niet alleen uw applicatie, maar wij kunnen indien u dit wenst ook met u meedenken over hoe u de applicatie het beste in de markt kunt gaan zetten nadat wij deze aan u afgeleverd hebben.

Ook kan iMediaStars u promotie materiaal aanleveren waarmee u uw applicatie nog sneller in de spotlights zet. U kunt hierbij denken aan flyers, brochures, posters maar bijvoorbeeld ook aan onderzetters. Bespreek daarom uw design met ons om uw product goed uit te lichten.

Neem nu nog contact op, vertel ons uw wensen. Want uiteindelijk draait het niet om ons.

Eerst zien dan geloven? Check dan ons portfolio.
Ons motto is: Eerst geloven en daarna zien.

Contact Opnemen

Twijfelt u nog over de voordelen maar wilt u wel een iPhone en/of Android app laten maken voor uw onderneming? Kijk dan op onze nieuwspagina voor nog meer informatie.

Google+

Ravage App voor Winkels

Deel met uw vrienden