Skip to main content

  Algemeen  Informatie app probleem


  AndroidiOS


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Algemeen:

  Vul hier de naam van de app en je emailadres in. Deze gegevens zijn enkel voor onze administratie of een reactie. Wij bewaren de gegevens tijdelijk en kunnen deze dan snel en gemakkelijk terugvinden.

  Informatie app probleem:

  Let op: Vul alle gegevens zo compleet mogelijk in. Zonder complete informatie kunnen wij een probleem niet goed reproduceren.

  Type telefoon/tablet: Geef hier aan of welk type telefoon of tablet je gebruikt.

  Apparaat: Geef hier aan welk apparaat je gebruikt bv. Samsung Galaxy A55 of iPhone 12/iPad Pro.

  Besturingssysteem van apparaat: Geef hier aan welk besturingssysteem je gebruikt voor je apparaat. Er zijn verschillende Android en iOS software versies beschikbaar. Geef graag exact aan welke versie je gebruikt. Bv. iOS 16.1.3. De versie van je besturingssysteem vind je in de instellingen van je apparaat.

  Functie: Geef hier exact aan waar je het probleem in de app ervaart. Gaat het om het homescreen of ervaar je problemen tijdens het gebruik van een bepaalde functie? Omschrijf hier waar je het probleem in de app tegenkomt.

  Probleembeschrijving: Omschrijf hier het probleem wat je ervaart. Probeer dit zo duidelijk mogelijk te omschrijven zodat we het probleem kunnen reproduceren.

  Screenshots toevoegen: Voeg eventueel 1 of meerdere screenshots van het probleem toe. Op deze manier is het voor ons makkelijker het probleem te vinden. Heb je een filmpje gemaakt? Perfect. Stuur deze dan via WhatsApp naar ons toe.

  Heb je alles ingevuld klik dan op ‘Verzenden‘.  Wij zullen het probleem voor je nakijken en nemen contact met je op.

  © 2024 iMediaStars. Alle Rechten Voorbehouden.

  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Hallo en welkom op onze website! Ik ben Michael, jouw partner voor web- en app-projecten.

  Heb je specifieke vragen of wil je meer informatie? Laat het me gerust weten, ik help je graag verder! 💬