Skip to main content

Wij van iMediaStars zijn op zoek naar een enthousiaste (gast) blogger die net als ons helemaal gek is van alles wat te maken heeft met app design en ontwikkeling. Iemand die het leuk lijkt minimaal een keer per maand, het liefst vaker, een artikel te schrijven over applicaties of gadgets in combinatie met apps.
De wereld van de app is nog steeds booming en is er genoeg materiaal om leuke artikelen te schrijven. Door onze werkzaamheden komen wij er niet altijd aan toe om alles te kunnen plaatsen wat wij eigenlijk willen en dit is natuurlijk zonde.

Wie zoeken wij nog meer?

Hiernaast staan wij ook open voor ‘kleine’ ontwikkelaars die via onze website hun iPhone en/of Android app in de schijnwerpers willen zetten. Ook hiervoor plaatsen wij graag een artikel of interview zodat jouw applicatie nog beter gevonden wordt en je zo nog meer downloads krijgt.

Stuur je reactie

Onze website is zo ingericht dat wij op verschillende zoekwoorden hoog scoren en hebben wij aantoonbaar veel bezoekers op onze website.
Ben jij hiernaast ook nog eens erg bedreven met Social Media en kan je ons hier bij helpen dan is dit een pré en is een kleine vergoeding dan ook zeker bespreekbaar. Mocht je het dan ook leuk lijken om mee te werken stuur dan een reactie via de website of via ons email adres.

2 Comments

  • Liesbeth Flo schreef:

    Hallo,
    Als vrouw zijnde word ik vaak vreemd bekeken omdat ik zoveel afweet van technische snufjes. Ik werk dan ook in een alleen uit vrouwen bestaande omgeving en ik ben de vrouw die gecontacteerd wordt als er computerproblemen zijn. Nogal wiedes omdat ik ICT verantwoordelijke ben. Ik hou ervan om nieuwe dingen/gadgets of apps uit te proberen tot ik ze onder de knie heb. Zelf heb ik een blog waar ik graag dingen uitprobeer en mijn mening altijd eerlijk, persoonlijk en objectief formulier. Daarom denk ik dat ik een positieve aanvulling van jullie team zou kunnen zijn. U mag me altijd contacteren indien u meer informatie wenst. Met vriendelijke groet, Liesbeth

Leave a Reply

Aanmelden nieuwsbrief


© 2024 iMediaStars. Alle Rechten Voorbehouden.